مهاجرت

shirin56

New Member
مهاجرت به فرانسه برای ایرانیان یک مسیر مهاجرتی جذاب است، اما برای ایرانیان نیاز به رعایت مقررات و اجرای مراحل مخصوص خود دارد. برای مهاجرت به فرانسه به عنوان ایرانی، معمولاً باید مراحل زیر را طی کنید:

1. **دریافت ویزای کاری یا تحصیلی**: برای مهاجرت به فرانسه، می‌توانید اقدام به دریافت ویزای کاری یا تحصیلی کنید. اگر قصد تحصیل دارید، باید به یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در فرانسه درخواست بدهید و پروسه‌های مرتبط با ویزای تحصیلی را دنبال کنید. برای و مهاجرت کاری به فرانسه ، نیاز دارید تا پیشنهاد شغلی از کارفرمای فرانسوی دریافت کنید.

2. **زبان**: یادگیری زبان فرانسه مهم است. اکثر دوره‌های تحصیلی و بسیاری از مشاغل در فرانسه به زبان فرانسه انجام می‌شوند، بنابراین داشتن مهارت‌های زبانی لازم است.

3. **ویزا و اقامت**: پس از دریافت پیشنهاد شغلی یا پذیرش در دانشگاه، باید به سفارت یا کنسولگری فرانسه در ایران مراجعه کرده و ویزای مورد نیاز و درخواست اقامت را انجام دهید.

4. **مسائل مالی**: باید برای هزینه‌های زندگی و تحصیل یا کار در فرانسه مسائل مالی را مد نظر داشته باشید.

5. **ترتیبات پزشکی و بیمه**: باید برای مسائل پزشکی و بیمه پزشکی مناسب ترتیبات را فراهم کنید.

6. **ادامه وضعیت اقامتی**: بعد از ورود به فرانسه، باید مراحل لازم برای ادامه وضعیت اقامتی خود را انجام دهید.

سمیه888

New Member
من با اسو گروپ که همکاری داشتم واقعا راضی بودم وتازه فهمیدم چقدر راه بوده و من نمیدونستم

جدیدترین ارسال ها

بالا