من یک timer درست کردم که....................

mrduke

New Member
من یک timer درست کردم که به صورت آنالوگ می باشد. من می خواهم به صورت در یک پروژه دیگر آن را باز کنم swf اما هنگامی که به یک swf تبدیل کردم و ان را در پروژه صدا می کنم دیگر کار نمی کند سورس را در اینجا قرار دادم.

پیوست ها

• ClockSmall.zip
    20.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Security9776

Active Member
سلام ،
مشکل شما احتمالا به خاطر این هست که دستورات رو بر مبنای _root نوشته اید . به همین خاطر وقتی فایل رو در یک فایل دیگه لود می کنید اگر اون رو در یک لول لود کنید درست کار می کنه ، منتهی اگر در یک مووی کلیپ لود کنید به مشکل می خورده چون آدرس دهی ها دیگه تفاوت می کنه .
شما باید در نحوه آدرس دهی ها ، آدرس ها رو چک کنید .
موفق باشید ، محسن

mrduke

New Member
با سلام و تشکر
من منظور شما رو از لود کردن در رول متوجه نشدم

در باره اینکه متغیر های root هم آنها را تغییر دادم (برداشتم) ولی مشکل هنوز با برجا می باشد . اگر ممکن است بیشتر راهنمایی فرمائید.

در اصل من در پروژه دیگری فایل swf را درون یک moviclip لود می کنم ولی باز مشکل وجود دارد ؟

Security9776

Active Member
سلام ،
وقتی شما فایل رو در یک مووی کلیپ لود کنید ، دیگه آدرس دهی های شما تفاوت می کنه . شما تو خود فایل ممکنه که از طریق _root متغییر ها رو آدرس بدید ، منتهی وقتی شما اون رو در یک پروژه دیگر در یک مووی کلیپ لود کنید ، دیگه آدرس شما تغییر می کنه به مثلا _root.YourMovieWhichYourTimerLoadedIn .
حالا اگه شما بیاید و فایل رو در یک لـــــول لود کنید دیگه این مشکل وجود نداره ، منتهی محدودت های دیگه ای وجود داره . این دستور رو امتحان کنید برای لود کردن در یک لول دیگه :
loadMovieNum("YourTimer.swf", 2);

موفق باشید ، محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا