با سلام لطفا شرکتی رو معرفی کنید که دومین های tucows رو داشته باشه. متشکرم.
M mrMohammad New Member May 4, 2007 #1 با سلام لطفا شرکتی رو معرفی کنید که دومین های tucows رو داشته باشه. متشکرم.
M mrMohammad New Member May 5, 2007 #3 ممکنه بگین کدوم رجیستر بهتر از توکاسه؟ آخه من شنیدم توکاس حداقل برای ما ایرانی ها بهترینه. راستی آیا این شرکت رادکام قابل اعتماد هست؟ چون دیدم دومین های توکاوس رو ثبت میکنه.
ممکنه بگین کدوم رجیستر بهتر از توکاسه؟ آخه من شنیدم توکاس حداقل برای ما ایرانی ها بهترینه. راستی آیا این شرکت رادکام قابل اعتماد هست؟ چون دیدم دومین های توکاوس رو ثبت میکنه.
vatanmusic Well-Known Member May 5, 2007 #4 والا الان هيچ شركتي خارجي به غير از چند تايي با ايران مشكل ندارن ولي آنلاين نيك يا دايركتي خيلي خوبن والا در مورد شركت رادكام اطلاعاتي ندارم من خودم دامين هامو تو شركت www.abnoos.com ثبت ميكنم و راضي هستم هم تو دايركتي ثبت ميكنن هم تو آنلاين نيك
والا الان هيچ شركتي خارجي به غير از چند تايي با ايران مشكل ندارن ولي آنلاين نيك يا دايركتي خيلي خوبن والا در مورد شركت رادكام اطلاعاتي ندارم من خودم دامين هامو تو شركت www.abnoos.com ثبت ميكنم و راضي هستم هم تو دايركتي ثبت ميكنن هم تو آنلاين نيك
M mrMohammad New Member May 8, 2007 #6 لطفا شرکتی رو معرفی کنید که دومین های tucows رو داشته باشه. متشکرم.