DJ@mir
Member
با سلام
من چندين چيز براي وي بي لازم دارم ...
لطفا اگر امكان دارد كمكم كنيد ...
من نياز شديد به استيل هاي فارسي Aria , Imagize و يا هر استايل زيباي فارسي دارم
من فارسي سازهاي ايران آي تي نيوز و پي سي سون رو نصب كردم ولي بدرد نميخورند بيشتر كلماتشان انگليسي است ... اگر ممكن است يك فارسي ساز خوب به من دهيد ...
من براي ساخت انجمن ها در سايت به بخش ادمين سي پي مي روم
و بعد به بخش انجمن ها و مديران و گزينه اضافه كردن انجمن جديد مي زنم و نام انجمن خود را وارد مي كنم
و بعد از ساخت انجمن ها آنها را به هم مي چسباند
و مثل سايت شما نمي شود ............
من به چند هك وي بي هم نياز دارم مثلا
آخرين پست ها - جديد ترين كاربر ها - متولدين امروز - بهترين نويسندگان - بنر بالاي سايت - كليد تشكر - نوار اخبار و اطلاعيه ها شبيه سايت Mahvareh.net -- و كاربراني كه امروز آنلاين بودن اند ..
ميخواهم سايتم كلا شبيه سايت ماهواره دات نت باشه هم از نظر هك هم از نظر استايل و هم از نظر زبان
لطفا كمك كنيد
با تشكر
من چندين چيز براي وي بي لازم دارم ...
لطفا اگر امكان دارد كمكم كنيد ...
من نياز شديد به استيل هاي فارسي Aria , Imagize و يا هر استايل زيباي فارسي دارم
من فارسي سازهاي ايران آي تي نيوز و پي سي سون رو نصب كردم ولي بدرد نميخورند بيشتر كلماتشان انگليسي است ... اگر ممكن است يك فارسي ساز خوب به من دهيد ...
من براي ساخت انجمن ها در سايت به بخش ادمين سي پي مي روم
و بعد به بخش انجمن ها و مديران و گزينه اضافه كردن انجمن جديد مي زنم و نام انجمن خود را وارد مي كنم
و بعد از ساخت انجمن ها آنها را به هم مي چسباند
و مثل سايت شما نمي شود ............
من به چند هك وي بي هم نياز دارم مثلا
آخرين پست ها - جديد ترين كاربر ها - متولدين امروز - بهترين نويسندگان - بنر بالاي سايت - كليد تشكر - نوار اخبار و اطلاعيه ها شبيه سايت Mahvareh.net -- و كاربراني كه امروز آنلاين بودن اند ..
ميخواهم سايتم كلا شبيه سايت ماهواره دات نت باشه هم از نظر هك هم از نظر استايل و هم از نظر زبان

لطفا كمك كنيد
با تشكر