من و Visual Basic

kian.. .

Member
سلام
من یه Picture Box دارم که می خوام با توجه به یه شرط هر دفعه یه عکس خاص رو نشون بده چی کار باید بکنم؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام
من یه Picture Box دارم که می خوام با توجه به یه شرط هر دفعه یه عکس خاص رو نشون بده چی کار باید بکنم؟

مثلا در پوشه ای که کد و فایل اجرایی برنامه تون قرار داره یک تصویر Yes.jpg و یک تصویر No.jpg دارید.

کد:
    Dim appPath As String
    appPath = App.Path & IIf(Right(App.Path, 1) = "\", "", "\")
    If شرط مورد نظر شما Then
        Set Picture1.Picture = LoadPicture(appPath & "Yes.jpg")
    Else
        Set Picture1.Picture = LoadPicture(appPath & "No.jpg")
    End If

kian.. .

Member
مثلا در پوشه ای که کد و فایل اجرایی برنامه تون قرار داره یک تصویر Yes.jpg و یک تصویر No.jpg دارید.

کد:
    Dim appPath As String
    appPath = App.Path & IIf(Right(App.Path, 1) = "\", "", "\")
    If شرط مورد نظر شما Then
        Set Picture1.Picture = LoadPicture(appPath & "Yes.jpg")
    Else
        Set Picture1.Picture = LoadPicture(appPath & "No.jpg")
    End If

حالا اگه می خواستم تو همین کنار فایل اجرایی برنامه یه پوشه داشته باشم با نام Images و داخل اون عکس ها باشه کجای کد رو باید تغییر بدم تا از داخل پوشه لود کنه عکس رو؟

the_king

مدیرکل انجمن
حالا اگه می خواستم تو همین کنار فایل اجرایی برنامه یه پوشه داشته باشم با نام Images و داخل اون عکس ها باشه کجای کد رو باید تغییر بدم تا از داخل پوشه لود کنه عکس رو؟

کد:
    appPath = App.Path & IIf(Right(App.Path, 1) = "\", "", "\") [B][COLOR="#0000FF"]+ "Images\"[/COLOR][/B]

kian.. .

Member
من وقتی که این کد رو کپی می کنم تو برنامم یه سری خطا میده که نفهمیدم واسه چیه اگه ممکنه راهنماییم کنید.

Capture.JPG

the_king

مدیرکل انجمن
من وقتی که این کد رو کپی می کنم تو برنامم یه سری خطا میده که نفهمیدم واسه چیه اگه ممکنه راهنماییم کنید.

مشاهده پیوست 86972

زبان مورد نطر شما VB.Net بوده، نه VB
کد:
        Dim appPath As String
        appPath = IO.Path.Combine(IO.Path.GetDirectoryName(Application.ExecutablePath), "Images\")
        If شرط مورد نظر شما Then
            PictureBox1.Image = Image.FromFile(appPath & "Yes.jpg")
        Else
            PictureBox1.Image = Image.FromFile(appPath & "No.jpg")
        End If

جدیدترین ارسال ها

بالا