بی بی کد *********من و رضا ...و آشپزخونه ... *********

*farshid*

کاربر VIP
سلام خدمت دوستان عزیز
اینم رندرهای من و رضا برای مسابقه مازستا
جز 20 تا بودیم بعد شدیم رتبه 9

رضا جان تو مکس مدلشو زده منم با مکسول رندر گرفتم
پست پروداکشن هم انجان ندادم

attachment.php

attachment.php

attachment.php

اینم رندر ظلمات البحر :green:
attachment.php

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    439.1 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • SHAB2.jpg
    SHAB2.jpg
    81.9 کیلوبایت · بازدیدها: 292
  • JPG.jpg
    JPG.jpg
    642 کیلوبایت · بازدیدها: 323
  • SABESHAB.png
    SABESHAB.png
    578.2 کیلوبایت · بازدیدها: 320
  • no noise.jpg
    no noise.jpg
    27.4 کیلوبایت · بازدیدها: 273

max vray

کاربر VIP
سلام
خسته نباسید میگم به هردوتون
اما کار به این قدرت معلومه چرا اول نشده
این کار با این نور پردازی و مدل و شیدر عالی فقط به نظر من بخاطر نویز های فراون کار جایگاه عالی خودش از دست داده
واقعا نویز توی کار خیلی زیاده و همه جا مشهوده و چراش من نمیدونم چون کار با فرای و مکسول ازتون دیدم بدون کوچکترین نویزی
رندر شب به معنی واقعی کلمه شبه و چیزی از زیبایی های فضا دیده نمیشه به نظر من میتونستین روشنتر بگیرین چون این سیاهی مطلق کارتون خراب کرده.
تو رندر شب تو چراغ های سقفی دو تا منیع نوری صفحه ایی دیده میشه که تو اون تاریکی شب نیاید دیده میشد.
بازم تبریک میگم بخاطر کار زیباتون امیدوارم نقدم تند نبوده باشه.
موفق و پیروز باشین:rose:

shayan.nick

Member
آقا از من میشنوید تو مسابقه های معماری ایران شرکت نکنید!
من برای مسابقه بزرگ یادمان حمله هوایی شرکت کردم ،یک بار هم در مسابقه ی شرکت هارمونی ،مجله هنر معماری،
نفر اول جایزه 8 میلیونی رو برد تو بخش اجرایی !!! خانه ی سفید تو کیش یا آبادان درست یادم نیست جاشو ، هفته ی پیش اعلام شد کار دزدی بوده! و داورها نفهمیده بودن!
مسابقه ی المان حمله هوایی هم معلوم شد دست های غیبی تو کار بوده ، خیلی جالب بود روز اهدای جوایز من ردیف آخر آخر بودم کل سالن رو میدیدم ، مراسم حدود 3 ساعت بود ،بعد از گذشت حدودا 2.5 از مراسم تا نوبت به اعلام برندگان اصلی رسید یکی از در آخر سالن اومد نشست تو ردیف من آخر آخر ،و اسمشو خوندن نفر دوم شدن !! دستشونم درد نکنه ، خیلی شیییک رفتن جایزشونو گرفتن و رفتن بیرون !...
بعد از این اتفاقات دیگه تو هیچ مسابقه ای شرکت نکردم و نخواهم کرد ! اگه واقعا دوست دارید شرکت کنید مسابق های خارجی اونم معروفاشو شرکت کنید، که هم یه resume بشه براتون ، هم تقلبی توش شکل نمیگیره، موفق باشی فرشید جان الان تو سایت dfm بودم دیدم یه سری دری وری نوشتن !!
نوشتن زمان رندر بالا بوده !! واه واه واه متخصصان ما زمان رندر 1.5 ساعته شرکت کننده هارو کردن 20 دقیقه !
دست گلشووون درد نکنه !
به نفر اولن اهانت کردن !!!!! کجای دنیا میگن شما نفر اول شدی اما ما شک داریمممم به شما ، بیاید جلوی ما دوباره رندر بگیرید !!! وایییی
عجب !!!!!
http://www.dfm.ir/index.php/tutoria...partments-news/264-championship-details-.html

T@rK@n

Member
+

تبریک....بجز شب بقیه :rose:
اینارو باش میخوان تست دوپینگ بگیرن :
(متاسفانه ( جسارتا ) باور اینکه تمام این توانایی ها از یک نفر باشد کمی سخت است. شما می بایست در روز دریافت جایزه توضیحات خود را اعلام داشته و یک متریال دیگر ( با استفاده از Shader) و یک پخش نور ( با Script ) ایجاد کنید. در غیر اینصورت جایزه نفر اول به دوم خواهد رسید.)
:lol::lol::lol:
http://www.dfm.ir/index.php/tutoria...partments-news/264-championship-details-.html

Hamed

Active Member
سلام
کار کار قوی و خوبی...تبریک به هردوتون واقعا مشخصه وقت گذاشتین...رندر و مدل خیلی خوبه...چرا دروغ با رندر شب حال نکردم چون خیلی تاریکه میدونی در انتهایی تاریکی شب با این پنجره ها به این بزرگی باید نوری ضعیفی داشته باشیم...بی خیال دارم الکی گیر میدم... اما رندر وسط عالی و بی نقصه
لذت بردم...من یه سوال بپرسم این کار داخلی داخلیم نیست کمی فضا برای نور پردازی اکستریور محیا تر درسته جناب مدیر...؟؟؟
و اینکه تایم رندرت چقدر شده...با چه سیستمی؟؟؟

علی یار شما

::reza::

کاربر VIP
فرشید جون کارت مثل همیشه عالیه. :rose: خیلی خوشحالم که باز با تو یک کار گروهی زدم.:oops:(این بهترین جایزه هست برام)
توضیح مختصر در مورد مدلسازی:
مدلسازی آشپزخونه رو با مکس زدم و سعی کردم بهترین حالت و کمترین سگمنتها رو داشته باشه و سعی کردم دقیقا مثل رفرنس خودش در بیارم. حجم فایل آشپزخونه با microwave و بدون وسایل حدود 1.97mb شد که با فشرده شدن با winrar حدود 98kb شد. :wink:
همگی موفق باشید:rose:

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
تبریک برا کار خوبتون نه برا برنده شدنتون چرا که کارتون ارزشش بیشتر از نهمی بود( چقدر فیلسوفانه بیان نظرات کردیم. :green:)

حال کردم ، مدلسازی و رندر واقعا زیبا بود یعنی بی نظیر بود
البته این اقای سیدی ، سیدی خودمون نیست ؟؟(هادی سیدی)

بازم تبریک می گم-^.

koorosh_kh

باحالترین کاربر
به به هم مدل هم رندر عالی شده:clap:
خیلی دوست دارم کار نفر اول رو ببینم که چه مزییتی نسبت به این کار داره:?:
البته قصد برگزار کنندگان این مسابقات تبلیغ شرکت خودشون هست حالا چه جایزه رو بدن چه ندن پس خیلی به صرفه تره که بپیچونن.:eye:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برو بابا رفتی عکس گرفتی مارو سیاه کردی!! رندر !! این رندر هست.... در این صحنه شیشه اتاق من ترکید و من خود را طبقه شش صدم خود را پرتیدم تو حیاط و شتلخ!!! پاچیدم رو زمین!!!:green:
برای دیدن این رندر ترجیح میدم سکوت کنم... به صندلیم تکیه بدم.با حالت فنریش بازی کنم... متفکرانه نگاه کنم و از کار دوستام لذت ببرم:rose:
حالا جدی فرشید چطوری به حالت هاله رنگ افتاده توی کار... ماله مکسول هست؟ یا پست کردی... انگار یه نوری برقش چشم آدم رو میزنه

جدیدترین ارسال ها

بالا