من هاست رایگان می خواهم در عوض تبلیغ میکنم

iraria

New Member
من هاست رایگان بانصب مدیریت محتوای سایت irannuke.com و یک دامنه .ir رایگانمی خواهم در عوض تبلیغ میکنم
در عوض تبلیغ گسترده برای هاست میکنم فکر میکنم سایتم هم حدود روزی 1000 بازدید برسه ممنون از وقت تان که سرف کردید

hajmohammad

Member
1- چند مگ ؟
2- از کجا معلوم بازدید بالایی داری ؟
3- نیم بها رو مشروط به تبلیغ حاضرم اما رایگان رو باید یه چیزهایی رو مشخص کنی و یه شرطهایی رو قبول کنی
خواستی :
hajmohammad.ir

آخرین ویرایش:

halakoei

Member
سلام دوست عزیز...
بنده با شرایط شما موافق می کنم البته باید بیشتر از کار سایت شما بدونم...
من درحال حاضر توانائی 20 گیگابات با پهنای باند 200 گیگابایت در ماه را برای ارائه دارم البته...
در صورت تمایل با من تماس بگیرید
09131008990

websamancom

Well-Known Member
سلام دوست عزیز...
بنده با شرایط شما موافق می کنم البته باید بیشتر از کار سایت شما بدونم...
من درحال حاضر توانائی 20 گیگابات با پهنای باند 200 گیگابایت در ماه را برای ارائه دارم البته...
در صورت تمایل با من تماس بگیرید
09131008990
20گیگ هاست ???????:mrgreen::mrgreen:

shahrivari

Member
آقا منم میخوام!!

کی 20 گیگ فضا میداد!!!
منم میخوام !!!
پول بدیم چقدر میدید!!:d

web2web

Member
سلام به دوستان عزیز بنده از نظر هاست مشکلی ندارم اگر کسی پیدا بشه که یک دامنه com بده سه ماه بنرش رو بالای سایت قرار می دم ، من قصد راه اندازی یک سایت دانلود را دارم ، در صورتی که شما شرایط خاصی دارید بگید با هم کنار می آییم.
ID : apple_big88

EMIRATES

Active Member
سلام به دوستان عزیز بنده از نظر هاست مشکلی ندارم اگر کسی پیدا بشه که یک دامنه com بده سه ماه بنرش رو بالای سایت قرار می دم ، من قصد راه اندازی یک سایت دانلود را دارم ، در صورتی که شما شرایط خاصی دارید بگید با هم کنار می آییم.
Id : Apple_big88

لطفا از درخواست خودتونو تو تاپیک های مختلف ندین - یکبار تاپیک زدین.

با تشکر.

liveparsv

Member
با سلام

شرکت فناوری و اطلاعات پارس از 20 روز پیش طرحی رایگان ارائه 50 مگابایت هاست همراه 2500 مگابایت پهنای باند
با امکانات نامحدود کرده است تا این لحظه استقبال خوبی شده است شما نیز میتوانید بدون دادن پول بدون قرار دادن تبلیغ و...از
شرکت ما با پر کردن یک فروم سفارش هاست رایگان دریافت کنید
ضمنن:این هاست محدودیت زمانی ندارد و در مناسبتاهای مختلف مقادر فضای بر روی همه اکانت ها می اید

برای دریافت هاست میتوانید به ادرس زیر مراجعه کنید

www.parsv.ir/freehost.php

موفق باشید
خدانگهدار

جدیدترین ارسال ها

بالا