من ميخوام كنار يه عكسم رو لوله كنم ...

mosi-online

Member
سلام بچه ها من يه سوالي داشتم..خواستم بگم كه من ميخوام كنار يه عكسم رو لوله كنم 8O
كه تو فتوشاپ اينكار رو ميكنن كناره عكس رو يه كم لوله بخوام بكنم چيكارا كنم؟
يكي آموزشش رو ميزاره اينجا يا جايي سراغ داره؟ :oops:

0037

Member
اين يه اكشن داره تو فتوشاپ ولي اسمشو يادم نيست پيدا كردم ميزارم واسه دانلود! :اوتول چي

H-assan

Well-Known Member
راست مي گه ماله فتو شابه
اگر منظورت اون عكس كه من براي نمونه گذاشتم بگو تابرات بذارم آموزشش رو

mosi-online

Member
عكس واسه من باز نشد كه...
ولي بابا اونجوري كه يه گوشه عكس رو لوله ميكنن واسه خوشگلي...
تو كورل هم ميشه ولي تو فتوشاپ هم ميشه..

bigharar4

Member
سلام دوست عزيز
من توي ulead photo impact اينكار را مي كنم و زيبا هم ميشه بقيه برنامه ها را من اين كار را باهاشون نكردم.

توي فتو ايمپكت اين روش كارش هست :

1- عكس را باز مي كني 2
- ميري روي گرينه افكت (effect(
3- Material effect
4-Turn page

بعد حالا ديگه اونجا چندين گرينه داره يعني مدلاي مختلف لوله كردن و اينكه بخواي لوله را كم و زياد كني و.....
اگه باز هم خواستي بگو بيشتر توضيح بدم.

OmidGraph

Member
PhotoImpact 7 با اين ميتوني راحت به كارت برسي
فكر ما هم نباش آره جان برادر

H-assan

Well-Known Member
اين چي

haftsin.jpg

اگر باز نشود اين آدرس رو بينيد
http://us.f2.yahoofs.com/bc/40b5a854_423c/bc/majidonline/haftsin.jpg?bfPQztABadOKyk5p

Babak Sateli

Active Member

H-assan

Well-Known Member
آقاب بابك من مي دونم ولي نمي شه اين خطا رو ميده
Sorry, but the maximum filesize for all Attachments is reached. Please contact the Board Administrator if you have questions.
به خاطر همين مجبور شدم فايل رو توي ياهو آپلود كنم ولي عكس پاك نشد

Babak Sateli گفت:
assan گفت:

دوست من تصاویر Upload شده در Yahoo موقتی هستند و پس از مدتی پاک می شوند. برای این کار از امکان (پیوست) که در سایت تعبیه شده استفاده نمایید.

با تشکر

Babak Sateli

Active Member
دوست من شما به خاطر ارسال زیاد Attachment فضای مجاز خود را قبلاً استفاده کرده اید. به همین خاطر سیستم به شما اجازه Upload فایل را نمی دهد. اگر می توانید فایل را در یکی از فضای های رایگان در اینترنت قرار دهید ولینک آن را اینجا بگذارید.

با تشکر

H-assan

Well-Known Member
ممنون بابك جان پس من بايد فايل هم رو يك جاي ديگه آپلود كنم باشه اين كار رو مي كنم من عكس رو توي گالري تهران عكس گذاشتم ببينيد جپاب ميده براي من كه درسته

Babak Sateli

Active Member
بلی دوست عزیز.
لطفاً مسیر فایل را هم همین جا بگذارید تا باقی افراد استفاده کنند. ضمناً اگر این تصویر را خودتان درست نکرده اید ، من پیشنهاد می کنم لینک اصلی سایت آن را نیز بگذارید تا قانون کپی رایت هم مراعات شود.

با تشکر

H-assan

Well-Known Member
Babak Sateli گفت:
بلی دوست عزیز.
لطفاً مسیر فایل را هم همین جا بگذارید تا باقی افراد استفاده کنند. ضمناً اگر این تصویر را خودتان درست نکرده اید ، من پیشنهاد می کنم لینک اصلی سایت آن را نیز بگذارید تا قانون کپی رایت هم مراعات شود.

با تشکر

شوخي مي كني آقا بابك من خودم درست كردم 8)

[web:83b937c11d]http://www.tehranax.com/details.php?image_id=516[/web:83b937c11d]

جدیدترین ارسال ها

بالا