سلام دوست خوبم
ابزار برون ريز رو نصب كن و يا ديتا بك آپي كه گرفتي گمونم ديتا بيس هست تو پي اچ پي ماي ادمين برگردون
از بخش برون ريزي هم ميتوني برگردوني بك آپ رو
موفق باشي
باسلام به شما دوست گرامي
بك اپ كلي كه حجمش خيلي زياده ومن يه بك اپ در حالت خالي بودن از سايت گرفتم كه بازم همون ارور رو ميده واين بكاپ هم از طريق درون ريزي نصب نميشه واروز تكرار ميشه
اينم فايل پيوستي
خوب این بسته به نوع وردپرس شما هست. اگر آخرین نسخه وردپرس رو دارید که باید این افزونه رو نصب کنید : http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-importer/
اگر هم از نسخه های قبلی وردپرس مثل 3.1 استفاده می کنید نسخه قبلی این پلاگن رو نصب کنید. دقت کنید این کار شما بکاپ کاملی از سایت شما نمی ده که از توی وردپرس انجام می دید.
موفق باشید
باز سلام
بنده در اين بك آپ شما چيز خواصي نديدم
اين بك فقط از نام و مشخصات سايت شما و مطلب پيشفرض وردپرس شماست
شما فول بك آپ از سايت خود نداريد ؟
شما گفتيد :
اين بك آپ فول بك آپ هست يا نه ؟ چرا از همين بك آپي كه گفتيد حجمش زياده استفاده نميكنيد ؟
بك آپ وردپرس تنها شامل مطالب و تنظيمات سايت شماست
شما اگر فول بك آپ سايت خود را داريد آنرا بارگزاري نموده و بازگرداني نماييد
در ضمن افزونه اي كه وحيد جان معرفي نمودند براي بازگرداني بك آپ وردپرس شماست اما بنده چيز خواصي در بك آپ شما نديدم.
پيشنهاد مهم و بهترين پيشنهاد بازگرداني فول بك آپ مي باشد كه از Cpanel تهييه نموده ايد
باسلام به شما منظورم از اين كه گفتم فول بك اپ سايت من خيلي حجمش زياده نميشه اينجا بزارمش براي تست شما واون بك اپ رو هم براي تست شما گذاشتم كه فقط مطالب پيش فرض توشه و همين بك اپ با مطالب پيش فرض هم تو وب من بر نميگرده و ارورهاي مذكور رو ميزنه