قبل از هر چيز فضاي شما بايد اندازه لازم رو براي نصب داشته باشه.
حد اقل اين فضا اندازه اي هست كه بتونيد فايل ها رو كامل بتونيد آپلود كنيد.
حداكثر فضاي لازم هم بستگي به خودتون و نحوه كارتون داره كه چقدر ادامه بديد و اينكه براي نصب آموزشي و يادگيري ميخواين نصب كنيد يا براي ايجاد يك انجمن و استفاده از آن طي مدت ها و سالها.
بعد از اطمينان از داشتن فضاي مورد نياز بايد از پشتيباني سرور ميزبانتان از زبان برنامه نويسي كه انجمن شما با اون نوشته شده.
مثلا اگه ميخواين همين phpBB رو كه مجيد آنلاين هم ازش استفاده كرده رو نصب كنيد حتما بايد سرور شما از PHP پشتيباني كنه و ضمنا اگه ميخواين از فروم هاي ASP استفاده كنين بايد از ساپورت سرور از اين زبان هم اطمينان داشته باشيد. ( البته من PHPBB رو توصيه ميكنم )
همه نرم افزارهاي ايجاد انجمن و تالار بحث و گفتگو نياز به بانك اطلاعاتي دارند كه بسته به برنامه انتخابي شما بايد سرور از اين هم پشتيباني كنه.
يعني حتما سرور شما بايد اين حالت و شما اجازه ايجاد بانك اطلاعاتي رو داشته باشيد.
حالا بعد از اطمينان از همه موارد شما برنامه تون رو انتخاب كنيد.
خمونطور كه گفتم من همون PHPBB رو توصيه ميكنم و اون رو از سايت
www.phpbb.com دانلود كنيد. و بخشهاي مربوط به زبان فارسي و قالب رو هم از فارسي پروجكتز بگيريد.
براي كسب اطلاعات بيشتر هم در مورد نحوه و محل دانلود فايل ها و همچنين نكات و مشكلات ريز به ريز نصب به تاپيك هاي قبلي تر مراجعه كنيد.
اگر هم در هر كجاي كار با مشكل مواجه شديد ميتونيد از من و بقيه دوستان بپرسيد.
ايمان