من جديدا يه ويروس گرفتم چه كار كنم

rezamono

Member
بعضي وقتها كه دارم با فاير فاكس كار ميكنم يه پيغام همراه با صداي گوش خراش مياد كه از من ميخاد فاير فاكس رو ببندم واين خيلي ضد حاله چونگاهي من چند تا پنجره باز كردم و منتظرم كه بار گذاري بشه يهو همشون ميبندند
حالا بگيد ببينم اين مشكل از كجا امده ايا اصلا ويروسه يا نه
چه طور بايد حلش كنم

ممنونم خيلي زياد

Parham

Well-Known Member
می‌تونم بدونم شما نسخه چند از FireFox را دارید آیا به روز کردید ؟ آیا از Extension خاصی‌ به همراه آن استفاده می‌کنید ، اگر پاسخ مثبت هستش سعی‌ کنید که پاک کنید و اگر باز هم نشد ، ببینید که از آخرین نسخه این مرورگر استفاده کنید یا خیر

iman_ebru

Active Member
rezamono گفت:
بعضي وقتها كه دارم با فاير فاكس كار ميكنم يه پيغام همراه با صداي گوش خراش مياد كه از من ميخاد فاير فاكس رو ببندم واين خيلي ضد حاله چونگاهي من چند تا پنجره باز كردم و منتظرم كه بار گذاري بشه يهو همشون ميبندند
حالا بگيد ببينم اين مشكل از كجا امده ايا اصلا ويروسه يا نه
چه طور بايد حلش كنم

ممنونم خيلي زياد

به سایتهای امنیتی که در زمینه اخبار ویروسها گزارش میدن مراجعه کن و برای از بین بردنش از یک آنتی ویروس بروز شده استفاده کن

ایمان

iman_ebru

Active Member
par_ham گفت:
می‌تونم بدونم شما نسخه چند از FireFox را دارید آیا به روز کردید ؟ آیا از Extension خاصی‌ به همراه آن استفاده می‌کنید ، اگر پاسخ مثبت هستش سعی‌ کنید که پاک کنید و اگر باز هم نشد ، ببینید که از آخرین نسخه این مرورگر استفاده کنید یا خیر

عاقلانه ترین راه استفاده از AntiVirus و دریافت اطلاعات در مورد ویروس هست.

ایمان

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز همیشه مشکل از ویروس نمیتونه باشه من یه مدت همین مشکل را داشتم و وقتی‌ سایت خودم را میدیدم بعضی‌ از موقع ها مشکل میگرفت و بسته میشد بعد چند تا سایت هم همین مشکل را داشتم آخر سر 2 تا Extension که داشتم پاک کردم ، و مشکل حل شد در یکی‌ از مورد های دیگه در سایت خودم یکی‌ از دوستان هم همین مشکل را داشت البته با عوض کردن نسخه 1.0.3 به نسخه 1.0.6 مشکل ایشون هم حل شد به هر حال همیشه عوامل مختلفی‌ هستن که باعث مشکل و ایجاد شدن اون میشن بهتر هستش که از همه راه ها که احتمال میره استفاده و امتحان کرد

rezamono

Member
من هم فكر ميكنم كه ويروس نباشه ممكنه كه از خود فاير فاكس باشه
به هر حال از همتون ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا