اقا من برنامه ي ++c رو ميخواستم {كامل} آخرين ورژن
Peyman-Pop Active Member Apr 7, 2004 #5 به نظر من اگر این برنامه رو از بیرون خریداری کنید خیلی به صرفه تره . 1. قیمت ارزون . 2.بدون خرج و زمان برای دانلود مدت دار اون . 3. داشتن این برنامه روی سیدی .
به نظر من اگر این برنامه رو از بیرون خریداری کنید خیلی به صرفه تره . 1. قیمت ارزون . 2.بدون خرج و زمان برای دانلود مدت دار اون . 3. داشتن این برنامه روی سیدی .
amirhomayoun Active Member Apr 22, 2004 #8 نه آقا پيمان 600 mg كه نيست . با help و مثال و اينجور چيزها حدود 80 - 90 mg ميشه كه باز هم صرف نميكنه و به قول شما اگه cd شو بخرن راحتتره!!(البته اينا رو براي نسخه borland c++ 5.00 گفتم شايد نسخه هاي پايينتر كم حجم تر باشن)
نه آقا پيمان 600 mg كه نيست . با help و مثال و اينجور چيزها حدود 80 - 90 mg ميشه كه باز هم صرف نميكنه و به قول شما اگه cd شو بخرن راحتتره!!(البته اينا رو براي نسخه borland c++ 5.00 گفتم شايد نسخه هاي پايينتر كم حجم تر باشن)
H H_MOHSENI New Member Feb 23, 2007 #9 با عرض سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری با ++c اول سعی کن تا اونا با کار کردن در محیط متنی شروع کنی چون اینطوری پایه ات قوی تر میشود....
با عرض سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم قبل از هر کاری با ++c اول سعی کن تا اونا با کار کردن در محیط متنی شروع کنی چون اینطوری پایه ات قوی تر میشود....
amirhomayoun Active Member Feb 24, 2007 #10 جناب محسني خوش آمديد. اين تاپيك خيـــــــــــــــــــــلي قديميه! مال سال 2004! دقت كنيد كه تاپيك هاي قديمي رو به اشتباه بالا نياريد. باز هم ورودتون رو تبريك ميگم.
جناب محسني خوش آمديد. اين تاپيك خيـــــــــــــــــــــلي قديميه! مال سال 2004! دقت كنيد كه تاپيك هاي قديمي رو به اشتباه بالا نياريد. باز هم ورودتون رو تبريك ميگم.