من با سی پنل کار می کنم چطور می تونم یک لینک دانلود را مستقیم روی هاستم ذخیره کنم

nitco

Member
من با سی پنل کار می کنم چطور می تونم یک لینک دانلود را مستقیم روی هاستم ذخیره کنم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
با خود cPanel نميتوني اينكار رو بكني..

دسترسي SSH داري؟

مجيد

YTERROR

Active Member
منظورتون از لینک دانلود چیه ا

اگه منظورتون اینه که یک فایل رو از کامپیوترتون آپلود کنید بروی هاست و للینک مستقیم دانلود ازش بگیرید باید اول در قسمت فایل منیجر وارد بشید بعد در پوشه www که به نام روت هم می گویند بعد بروی لینک آپلود کلیک کنید و فایل و یا ... رو انتخاب کنید بعد آپلود بعد از این عمل وارد صفحه قبلیتون بر یم گردید که نام فایل شما جزو لیتس اضافه میشه که وقتی بروی خود لینک فایلی که آپلود کرده اید کلیک می کنید سمت راست در بالای لینک مستقیم دانلود رو نمایش میده

برای آشنایی بیشتر با محیط کنترل پنل و امکاناتش به این سایت سر بزن

می تونی از این اسکریپ استفاده کنی
در قسمت اول اون ادرس فایل رو بنویس و در قسمت دوم نامی که می خوای اون فایل رو سرورت ذخیره بشه
این اسکریپ رو داخل یه فایل پی اچ پی ذخیره کن و روی سرورت آپلود کن
بعد فولدر اونو به 777 تغییر بده و فایل رو با مرورگرت اجرا کن
من خودم از این اسکریپ زیاد استفاده می کنم
PHP:
<?php
if(!copy("http://www.download.com/file.zip", "file.zip"))
{
echo("failed to copy file");
}
;
?>

Hamid2day

Active Member
در مورد این سایتی که دادی در مورد سی پنل خیلی عالی بود. و اینکه اگر بازم از این منابع آموزشی دارید معرفی کنید خوشحال خواهم شد و یک دنیا دعا...
YTERROR گفت:
منظورتون از لینک دانلود چیه ا

اگه منظورتون اینه که یک فایل رو از کامپیوترتون آپلود کنید بروی هاست و للینک مستقیم دانلود ازش بگیرید باید اول در قسمت فایل منیجر وارد بشید بعد در پوشه www که به نام روت هم می گویند بعد بروی لینک آپلود کلیک کنید و فایل و یا ... رو انتخاب کنید بعد آپلود بعد از این عمل وارد صفحه قبلیتون بر یم گردید که نام فایل شما جزو لیتس اضافه میشه که وقتی بروی خود لینک فایلی که آپلود کرده اید کلیک می کنید سمت راست در بالای لینک مستقیم دانلود رو نمایش میده

برای آشنایی بیشتر با محیط کنترل پنل و امکاناتش به این سایت سر بزن

جدیدترین ارسال ها

بالا