منو

mahmud319

Member
سلم آیا بیلدر قابلیت منو کشویی یا به عبارت بر روی او رفتن چندین زیر منو رو برای ما باز کند دارد؟(مثل اغلب سایت ها) ممنون میشم کمک کنید با اموزشش:green:

mahmud319

Member
مثل همین اما

ممنون از دوست عزیزمون در پست قبل اما
1- میخواستم منوهای افتادنی به جای زیر از روبرو بیفته!
2- اصلا متوجه نشده چطور ساخته شده اه میشه یه توضیح کامل تر.

چون نتونستن پی به اسرارش ببرم!:shock:

دو سایت رو به عنوان نمونه میذارم که منظورم متوجه بشید اول سایت http://saanei.org/?view=01,00,00,00,0
قسمت زندگینامه یا بقیه منوها
دوم سایت http://www.dastgheib.ir/index.php قسمت مناسک حج یا بقیه منوها

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اسرار خاصي در كار نيست. شما تعدادي آيتم بعنوان زيرمنو ميسازيد و اونا رو با هم گروه ميكنيد و هرجايي كه مدنظرتون هست قرار ميديد. من تو اين مثال پايين دكمه اصلي قرار دادم شما اون رو بزاريد مقابلش

و اينكه نام گروه رو CBK_Menu قرار بديد و تو دكمه اصلي دستور Show رو براي نمايش زير منو استفاده كنيد همين

mahmud319

Member
هم گروه سازی

میشه در مورد این هم گروه سازی بصورت دقیق یکی از اساتید فن توضیح بده. ممنون میشم
از صفر تا عالی ! اصلا چه جوری هست کلا اما به صورت جز به جز و ریز

مرسی تقدیم به همه شما و شما که جواب میدی:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز

شما میتونید چند تا شی رو با هم انتخاب و از منوی Arrange گزینه Group رو انتخاب کنید یا کلیدهای ترکیبی Ctrl + G رو بزنید تا اشیا با هم گروه بشن.

برای از حالت گروه خارج کردن اشیا هم میتونید از همون منوی Arrange گزینه Ungroup رو بزنید یا از کلیدهای ترکیبی Ctrl + U استفاده کنید.

برای تغییر نام گروه میتونید روش دابل کلیک کنید و تو پنجره باز شده تو قسمت Name نام مورد نظر رو وارد کنید.

وقتی شما چند تا شی رو با هم گروه میکنید نمیتونید با دابل کلیک رو شی موردنظر مستقیما به پنجره خصوصیاتش برید. مجبورید اول رو گروه دابل کلیک کنید تا پنجره گروه اشیا نمایان بشه و بعد رو شی مورد نظر دابل کلیک کنید تا پنجره خصوصیاتش باز بشه.
یا اینکه از پانل سمت راست که پانل اشیا هست رو علامت + کنار نام گروه کلیک کنید تا زیرمجموعه های گروه نمایش داده بشن و بعد رو شی مورد نظر دابل کلیک کنید تا به پنجره خصوصیات بره.

در حالت گروه نمیتونید یک شی رو به تنهایی و مستقل از گروه جابجا کنید.

تو مثالی که بالاتر گفتم اگه نام گروه خودتون CBK_Menu بزارید خاصیتی شبیه منوهای پایین افتادنی ویندوز بهش دادید. به این معنی که اگه خارج از فضای گروه کلیک کنید گروه شما مخفی میشه.

معمولا از گروه برای دسته بندی بهتر و جابجایی راحتتر عناصر یک پروژه استفاده میشه

فکر میکنم همین مقدار توضیح کافی باشه دوست من برای آشنایی بیشتر و بهتر توصیه میکنم به کتاب آموزشی جناب silvercover مراجعه کنید.

موفق باشید

mahmud319

Member
تا اونجا

مرسی دوست عزیز
من تا اونجا پیش رفتم که چند تا شی رو با هم انتخاب کنم و ببرمشون توی گروپ یا بیارم بیرون و اون اسکریپت هم میدم به همون شی اصلی
Show
("CBK_Menu")
اما بازم نمیشه و زیر گروه ها هستن(پنهان نمیشن) چطور کاری کنم که اونا با کلیک باز و بسته بشن اینم بی زحمت یه توضیح بدید:rose:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
آيا نام گروهتون رو CBK_Menu گذاشتيد؟ دقت كنيد دوست عزيز دقيقا همين عبارتي كه من نوشتم CBK_Menu

mahmud319

Member
میشه بدون کلیک

ممنون از لطف شما :rose:
یه سوال دیگه به ذهنم اومد که میشه موس بر روی شی ما برود و اون شی بصورت منو افتادنی بشه و زمانی که موس از روی اون رفت اونم بسته بشه حتی المقدور بعد از چند صدم ثانیه
اساتید آیا چنین چیزی ممکن هست میشه یا نه؟ اگه میشه لطفا با مثال و فرمول ببخشید پر رو بازی در آوردم از دوست گلم evil_gates هم بسیار سپاسگزارم
ممنون میشم کمک کنید . این هم جلوتر از جواب هدیه شما :rose:

mahmud319

Member
مردیم از انتظار

سلام:
دیدی گاهی انسان قرار یه چیز یاد بگیره یا بره یه نرم افزار بگیر چقدر تو کفش هست که هر چه زودتر بهش برسه من هم الان دقیقا همینطور!!!!
اساتید معظم تشریف بیارید و جواب منو بدید البته لطفا:green:

mahmud319

Member
باور نکردنی

مرسی از دوست عزیزمsarbedaronline1 و بقیه اساتید که این مبحث رو کامل کردن

من دقیقا میخوام یه منو بسازم به نام آنتی ویروس و زیر مجموعه ها 1-نود32 یه دکمه جلو این باز بشه و اون دکمه باشه سریال
2-کاسپراسکای دکمه روبرو باز بشه و اون دکمه باشه کی 3- بیت و دکمه رویرو سریال

مثال شما عالی و بی نقص بود اما من گفته بودم میخوام زمانی که میریم رو شی زیر منو باز بشه و زمانی که از روی اونها رفتیم کنار بعد از چند صدم ثانیه بسته بشه. :rose::rose::rose::rose::rose::rose:
تقدیم به تمام دوستان گلم که همیشه هدایت گر و معلم نابی هستند در این زمینه

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز
اين مثال رو ببينيد.

توصيه ميكنم سعي كنيد تمام بخشها و اجزاي اون رو با دقت مطالعه كنيد. همينطور كتاب آموزشي جناب silvercover رو هم بخونيد ميتونه تو يادگيري اين نرم افزار كمكتون كنه

موفق باشيد

پیوست ها

• submenu_sample.zip
    910 بایت · بازدیدها: 41

mahmud319

Member
بازم....

سلام: ممنون دوست عزیز
اما
من تو پست قبل از شما هم گفتم: میخوام زیر مجموعه ها بعد از چند صدم ثانیه اگه کلیکی نشد پنهان بشه آخه در این حالت اگه ما تا فردا صبح هم بهش دست نزنیم این همینجوری میمونه.
دوست عزیرم بهشت یه مثال زدن( xp) همونه که میخوام اما اینقدر شلوغه که درکش برام سخته. جناب استاد بهشت میشه یه مثال درست کردنی خودتون ساده بذارید من ببینم چی به چی هست؟ یه دنیا ممنون.
خدا اخر و عاقبت رو خیر کنه آقا

آخرین ویرایش:

mahmud319

Member
مثال رو ببینید

مجبور شدم یه مثال بذارم با فونت ب نازنین نوشتم

پیوست ها

• mesal.zip
    1 کیلوبایت · بازدیدها: 31

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

براي اين كار شما لازم داريد مختصات محل منو و زيرمنو رو داشته باشيد و شرطي تعيين كنيد كه در صورتي كه ماوس در محدوده تعيين شده شما قرار داشت منو نمايش داده بشه و اگه خارج از اين منطقه بود منو مخفي بشه. و در نهايت اسكريپتتون رو در يك چرخه بزاريد تا هر چند لحظه موقعيت ماوس رو چك كنه.

اجراي اين توضيحات و كدنويسيش كمي پيچيدس. با توجه به عدم آشنايي كامل شما با اين برنامه، اگه دستورش رو براتون بزارم فكر ميكنيد بتونيد منظور من از كدها رو درك كنيد؟

باز هم توصيه ميكنم قبلش كمي كتاب جناب silvercover رو مطالعه كنيد

mahmud319

Member
لطف کنید

تو مثال که خودم گذاشتم دقیقا چی میخوام رو گفتم. الان با رفتن موس بر روی منو اول زیر منو باز میشه و با رفتن بر روی دومین منو سومین منو باز میشه حالا
1- من زمانی که میخوام برم روی منو سوم منوها بسته میشه چیکارش کنم
2-همون سوال مهم و اساسی چیکار کنم اگه موس رو منوها نبود خود به خود بسته بشن منوها و احتیاج به کلیک کردن نباشه

بسیار ممنونم. کتاب رو هم دانلود کردم و خوندم همه مباحث رو متوجه نشدم ولی خوندمش.
اگه در قالب یک مثال بگذارید امیدوارم که بتونم به نتیجه برسم (البته با راهنمائی های شما و دوستان)
پس لطفا مثال رو اینجا برام بگذارید.ممنون از لطف شما و بسیار سپاسگزارم و اگر تعداد منو زیر منوها کمتر باشه فکر کنم فهمش راحت تر باشه.
بی صبرانه منتظر هستم.:oops:

آخرین ویرایش:

mahmud319

Member
حل مشکل اول اما مشکل دوم

خودم مشکل اول رو فهمیدم و حلش کردم فقط مونده مشکل دوم
یعنی با کلیک نکردن موس بر روی زیر مجموعه ما خود به خود بسته شود:)
(منو اول الان با کلیک نکردن مخفی میشود)
فایل ضمیمه رو ببینید. لطفا روی همین تغییرات انجام دهید. مرسی:rose:

پیوست ها

• mesal.zip
    791 بایت · بازدیدها: 28
آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
تو مثال که خودم گذاشتم دقیقا چی میخوام رو گفتم. الان با رفتن موس بر روی منو اول زیر منو باز میشه و با رفتن بر روی دومین منو سومین منو باز میشه حالا
1- من زمانی که میخوام برم روی منو سوم منوها بسته میشه چیکارش کنم
2-همون سوال مهم و اساسی چیکار کنم اگه موس رو منوها نبود خود به خود بسته بشن منوها و احتیاج به کلیک کردن نباشه

بسیار ممنونم. کتاب رو هم دانلود کردم و خوندم همه مباحث رو متوجه نشدم ولی خوندمش.
اگه در قالب یک مثال بگذارید امیدوارم که بتونم به نتیجه برسم (البته با راهنمائی های شما و دوستان)
پس لطفا مثال رو اینجا برام بگذارید.ممنون از لطف شما و بسیار سپاسگزارم و اگر تعداد منو زیر منوها کمتر باشه فکر کنم فهمش راحت تر باشه.
بی صبرانه منتظر هستم.:oops:

دوست عزيز
كاري كه شما براي منوي دوم كرديد اشتباه بوده وقتي با Show/Hide منوي دوم رو نمايش ميديد معلومه كه وقتي از منطقه منوي خارج ميشيد گروه شما مخفي ميشه.
در ضمن براي اينكه منوها به طور خودكار بعد از چند ثانيه مخفي بشن هم تو پست قبلي عرض كردم چه كنيد. شما لازم داريد موقعيت منو ها و ماوس رو بدست بياريد و با يك شرط چك كنيد كه اگه ماوس در منطقه مورد نظر شما نبود اونوقت منوها مخفي بشن.
بعنوان مثال چنين كدي ميتونه به شما كمك كنه.
کد:
obj$='menu'
x=ObjectX(obj$)
y=ObjectY(obj$)
w=ObjectWidth(obj$)
h=ObjectHeight(obj$)
x1=x+w
y1=y+h
x_mouse=Mou***()
y_mouse=MouseY()
If (x_mouse<x|x_mouse>x1|y_mouse<y|y_mouse>y1) Then
Hide("obj$")
End
ScriptTimer("Script","500")

اين كد رو تو يك اسكريپت بزاريد و همزمان با نمايش منو دستور اجراي اين كد رو هم بديد.

كتابي كه معرفي كردم حدود 300 صفحه هست چطوري به اين سرعت اين كتاب رو خونديد؟ !!!!

خودم مشکل اول رو فهمیدم و حلش کردم فقط مونده مشکل دوم
یعنی با کلیک نکردن موس بر روی زیر مجموعه ما خود به خود بسته شود:)
(منو اول الان با کلیک نکردن مخفی میشود)
فایل ضمیمه رو ببینید. لطفا روی همین تغییرات انجام دهید. مرسی:rose:

دوست عزيز مشكل شما حل نشده كه
شما از Show/Fadeout استفاده كرديد كه در صورتي كه ماوس رو ببريم رو منوهاي بعدي و بعد ببريم خارج از محيط منو ديگه منوهاتون بسته نميشه.

آخرین ویرایش:

mahmud319

Member
باید ....

دوست گلم ممنون.
کتاب رو قبلا گرفته بودم و اونو داشتم مطالعه میکردم. نه که الان دانلود و الانم خونده باشمش! بازم ممنون
اما در مورد این میشه شما لطف کنید یه مثال بسازید بذارید یه دنیا ممنون میشم

جدیدترین ارسال ها

بالا