منو

++Hadi++

Active Member
بهترین راه اینه که در این انجمن و در بالای کادر اون ، گزینه جستجو در تالارو بزنی .
من یه سری از اونا رو آپ کرده بودم و دوستان دیگه ای هم حتما در این زمینه کارایی رو کردند.
اگه هم می خوایی یاد بگیری که بگم بیشتر بر می گرده به دستور gotoAndPlay و gotoAndStop .اگر هم بیشتر خواستی ، بیشتر توضیح می دم...
بایی...

evt

Member
روش های مختلف و راه های بسیار متنوعی برای ساخت منو هست . از منو های ساده بگیر تا منو های xml . حتی کامپوننت های متنوعی هم وجود دارد . شما یک نمونه از منویی را که مطلوب شماست برای ما بزار تا بهت بگم چه جوری می تونی منو رو بسازی

rocket

New Member
سلام دوستان.:rose:
مرسی.فعلا که کارم راه افتاد اگه گیر کردم باز پیدام میشه:green:

rocket

New Member
بهترین راه اینه که در این انجمن و در بالای کادر اون ، گزینه جستجو در تالارو بزنی .
من یه سری از اونا رو آپ کرده بودم و دوستان دیگه ای هم حتما در این زمینه کارایی رو کردند.
اگه هم می خوایی یاد بگیری که بگم بیشتر بر می گرده به دستور gotoAndPlay و gotoAndStop .اگر هم بیشتر خواستی ، بیشتر توضیح می دم...
بایی...

من از همین دستورها استفاده کردم کارم راه افتاد اما حالا میخوام زیر منو به صورت کشویی باز شه بنا براین movieclip کردم حالا این دستورها رو چجوری استفاده کنم؟:)

Mr. LonelY

کاربر فعال
من از همین دستورها استفاده کردم کارم راه افتاد اما حالا میخوام زیر منو به صورت کشویی باز شه بنا براین movieclip کردم حالا این دستورها رو چجوری استفاده کنم؟:)

همونطوری که گفتم برو تو اون لینک آموزشی که واست گزاشتم هست!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا