سلام دوستان اینم یه کار جدید دیگه نظر یادتون نره :oops::oops::oops::rose::paint:
majid_quds Member May 17, 2009 #1 سلام دوستان اینم یه کار جدید دیگه نظر یادتون نره پیوست ها kan copy.jpg 222.9 کیلوبایت · بازدیدها: 48 kandooo copy.jpg 176.9 کیلوبایت · بازدیدها: 37 آخرین ویرایش: May 17, 2009
Erfan Active Member May 18, 2009 #2 کار خوبی شده. تایتل منو ها رو یه خورده از هم مجزا کن، یعنی یه تغییراتی توشون انجام بده که از هم سوا باشه. واقعاً لازم بود با این سایز و با افت کیفیت بگذارید ؟ شما میتونستید طرحتون رو با سایز کوچکتر و با کیفیت بهتر برای نظرخواهی میگذاشتید.
کار خوبی شده. تایتل منو ها رو یه خورده از هم مجزا کن، یعنی یه تغییراتی توشون انجام بده که از هم سوا باشه. واقعاً لازم بود با این سایز و با افت کیفیت بگذارید ؟ شما میتونستید طرحتون رو با سایز کوچکتر و با کیفیت بهتر برای نظرخواهی میگذاشتید.
Legend Member May 18, 2009 #3 شما میتونستید طرحتون رو با سایز کوچکتر و با کیفیت بهتر برای نظرخواهی میگذاشتید. کلیک کنید تا باز شود... با نظر دوستمون کاملا موافقم .. ............... در مجموع کار خوبی شده اما فکر می کنم در پس زمینه یک مقدار زیادی روی شده و در نهایت در چاپ نوع رنگی که انتخاب کردید جالب نشه ... بیشتر سمت قرمز حرکت می کنه تا قهوه ای .. خسته نباشید ...
شما میتونستید طرحتون رو با سایز کوچکتر و با کیفیت بهتر برای نظرخواهی میگذاشتید. کلیک کنید تا باز شود... با نظر دوستمون کاملا موافقم .. ............... در مجموع کار خوبی شده اما فکر می کنم در پس زمینه یک مقدار زیادی روی شده و در نهایت در چاپ نوع رنگی که انتخاب کردید جالب نشه ... بیشتر سمت قرمز حرکت می کنه تا قهوه ای .. خسته نباشید ...
winsent Banned May 18, 2009 #4 ایول...! کاری قشنگی هستش اما به نظر یه کمی شلوغ پلوغش کردی... موفق باشی رفیق
MrHossein Well-Known Member May 18, 2009 #5 كار اصلي طراحي عنوان بود كه خيلي خوب شده . منوي غذا هم به سليقه صاحب كافيشاپ مربوط ميشه
saeedesign Member May 18, 2009 #6 خیلی خوب شده فقط من با فونت بعضی از خطا مشکل دارم ولی کلا کار قشنگی شده... راستی این همو ن کافی شاپ کندو تهرانپارسه ؟ آقا بگو کجاست ! قیمتاش خوبه
خیلی خوب شده فقط من با فونت بعضی از خطا مشکل دارم ولی کلا کار قشنگی شده... راستی این همو ن کافی شاپ کندو تهرانپارسه ؟ آقا بگو کجاست ! قیمتاش خوبه
aliReza Well-Known Member May 18, 2009 #7 با نظر عرفان درباره افت کیفیت ها موافقم. یه نظرم درباره اون فنجون قهوه دارم، به نظر من از بالا زیاد جالب نیست، اگه بتونید یک فنجون قهوه رو از فضای روبرو نمایش بدید خیلی بهتر و شیک تر میشه. با زمینه انتخابی تون هم شدیدا موافق هستم موفق باشید و سلامت
با نظر عرفان درباره افت کیفیت ها موافقم. یه نظرم درباره اون فنجون قهوه دارم، به نظر من از بالا زیاد جالب نیست، اگه بتونید یک فنجون قهوه رو از فضای روبرو نمایش بدید خیلی بهتر و شیک تر میشه. با زمینه انتخابی تون هم شدیدا موافق هستم موفق باشید و سلامت