mosi20 گفت:
من ميخواستم مثل همين مجيد آنلاين خودمون يه سايت براي مدرسه خودمون بزنم اما نياز به كمك درباره ي اين عضويت در سايت و كارهايي كه يه نفر پس از عضو شدن ميوتونه بكنه(مثلا فرستادن نامه به انجمن هاو..)داشتم يعني اصلا در باره ي ساختن انجمن و كار اعضا هيچي بلد نيستم .
يه نفر را ميخواهم كه برام اين انجمن و عضويت در سايت را بسازه بعدشم من خودم با فلش هر چي بخواهد براش درست ميكنم
كسي ميتونه دست منو بگيره و دقيقا به من بگه چيكار كنم و سرورم چه چيزهايي ميخواهد تا بگيرم
سلام
آقا به نظر من بهتر بود موضوع رو مرتبط انتخاب ميكردي بيشتر كمك ميشدي
در مورد انجمن ها اگه سرورت توي اروپا باشه vb رو نصب كني عاليه ( پولي ولي مجاني هم ميتوني گير بياري ولي اگه رو سرور هاي آمريكايي يا كانادايي نصب كني احتمال داره اذيت كنن )
اگه سرورت تو آمريكا يا كانادا باشه ipb يا bb رو نصب كن ( مجاني هستن ) كه من ipb رو پيشنهاد ميكنن
اگه فقط يه انجمن بخواي اين امكانات كافيه:
1-سرور لينوكس
2-خداقل 15 مگ فضا
3-خداقل 2 گيگابايت پهناي باند
4-MySql
و دسترسي FTP
البته اينا حداقلشه و معمولا سرورها امكانات بشتري هم دارن.
و درباره مديريت و ايجاد انجنمن ها من تا هر جا كه بتونم كمكت ميكنم.در ضمن من بهت پيشنهاد ميكنم سرورترو از Hostiran.net بگير.كار زياد سختي هم نيست چون PHPBB كار رو اسون كرده.
اينا برا همه انجمن ها لازمه ولي سرورت برا bb , vb بايد php رو ساپورت كنه و براي ipb هم با php ميتوني هم با asp
در مورد سرور هم اگه لينوكس بخواي من oxygenws.com رو پيشنهاد ميكنم و اگه ويندوز بخواي persianplan.com رو پيشنهاد ميكنم
در مورد نصب هم ما در خدمتيم ايميل :
[email protected]
فعلا
يا حق
قربان همگي
ابوالفضل