منو سازي

سلام من درمورد منوسازي درست متوجه نشدم
من يك برنامه منو دارم با پسوند html وقتي كه درست كارميكنه
وقتي كدهاي php به آن اضا فه مي كنم و پسوند آن را Php مي كنم اصلا كار نميكند
البته كه منو را با نرم افزار navstudio ساخته ام .
منظور از فراخواني هم اين است .در منو وقتي روي يك زير منو كليك مي كنيم صفحه بعدي كه باز مي شود
وقتي به صفحه بعد Html به آن صفحه لينك مي شود اما وقتي قرار است به phpلينك شود وي خواهد آن فايل را download كند
مشكل كجاست ؟

مشكل درباره ايميل

من ميخوام يك صفحه بسازم كه به يك فردمشخصي ايميل بزندو ميدانم كهphp با تابع mail همچين امكاني را فراهم ميكند
ميحواستم ببينم راهي وجوددارد الان كه در حال تست برنامه هستم بدون اتصال به اينترنت آن را امتحان كنم و از درستي برنامه مطمين شوم
يا مي توان به ميلي به صورت مجازي تعريف كرد و به صورت offlne استفاده كرد
آيا استفاده از اين تاع نياز به مقدماتي دارد؟
لطفا توضيح دهيد
در مورد pop 3 هم بگوييد
با تشكر : فهيمه

Parham

Well-Known Member
سورس صفحه خودت و کدهایی‌ که می‌خوای در اون قرار بدی را در اینجا بذار تا نگاه کنم

سلام
اطلاعات رو به جاي اين متغير ها از inputbox برميداره
حالا همين از احراي همين كد چه طوري مطمين شم بايد حتما win 2003server نصب باشه ؟

<?php
$a="[email protected]";
$b="salam";
$c="aa";
$q=mail($a,$b,$c);
?>

mhofayyaz

Member
وقتي به صفحه بعد Html به آن صفحه لينك مي شود اما وقتي قرار است به phpلينك شود وي خواهد آن فايل را download كند
مشكل كجاست ؟

درباره مشکلتون بايد بگم که شما داريد روي کلاينت ( کامپيوتر خودتون ) فايلها رو تست مي کنيد . معلومه که فايلهاي پي اچ پي اجرا نمي شن . شما بايد يک سرور شبيه سازي شده نصب کني . نرم افزار هايي مثل easyphp , wamp اين کار رو انجام مي دن . البته مي توني IIS رو هم نصب کني. چون سرور نداري ، وقتي فايل پي اچ پي در حال باز شدن از روي مرورگر است ، فايل دانلود باز مي شود . سرور را نصب کن . مشکلت حل مي شود .
همون طور که مجيد جان گفتن ، بهتره فايلهاتو اينجا بذاري !
اگر مشکلي بود بگو راهنماييت مي کنيم .

جدیدترین ارسال ها

بالا