سلام
منظورم اینه که لوگو سمت بالا خیلی خوب چسبیده روی کاغذ و تکسچرهاشون بهم نریخته و رنگ سبز کنده کنده ای نشده نمیدونم منظورم رو متوجه شدید یا نه.
یا حق
بله متوجه شدم منظورتون رو. با یه تغییر ساده در Mode رنگ اینطوری شد. الان Mode لایه ی مربوط به لوگو Color Burn هست.
چون خودمم زیاد با لوگوشون موافق نبودم ، سعی کردم خیلی توی کار تابلو نباشه! واسه همین با زمینه ترکیبش کردم.
بنظرم بعد از تست چاپی که ازش گرفتم جالب در اومد و فقط یه هاله ای از لوگو معلوم بود که خودشون هم راضی بودن! :دی
سلام خوبست
فقط یه سوال این ایده از خودتون بوده یا اونا؟
حالا چرا پاره پوره؟
این بعد چاپم شده؟
بنظر من نظره شخصیمه اگه این کار برجسته جاپ شه بهتر خودشو نشون میده یعنی جدا یه حالت کاغذ تو کتاب
راستش اونا ایده ای نداشتن! یعنی منوی قبلی شون فوق العاده ساده بود!
یه چیزی تو مایه های یه منویی که توی Word زده شده باشه! :دی
واسه همین من 2-3 تا طرح با سبک های مختلف براشون زدم و اونا از بین اون 2 - 3 تا طرح از این سبک
خوششون اومد. بعد هم روی همین طرح بیشتر کار کردم و ...
در مورد پاره بودن کاغذ دلیل خیلیییی خاصی نبوده! یه ایده بوده! من سعی میکنم توی کارهای اینچنینی کار کنم
که بیننده به یه روشی به سمت کار جذب بشه! توی این کار هم با استفاده از یک کاغذ پاره این کار رو انجام دادم.
در مورد چاپ شدنش هم قرار نیست تعداد زیاد چاپ بشه! چون برای یک رستوران هست و اینا کلا 15 تا منو لازم دارن.
در مورد برجسته بودن و ... هم بله خیلی خوبه ولی خوب فکر میکنم بدونید که منوهای رستوران بعد از اینکه روی
کاغذ چاپ میشن (که حالا اینجا کاغذ عروسکی ضخیم هست) داخل یک آلبوم میرن تا به مرور زمان کثیف یا پاره نشن.
پس دلیل خاصی برای برجسته چاپ کردن و اینا نداره.
طرح قشنگی شده سارای عزیز .
طرحی هم داشتی برای لوگوش ؟
دوست دارم یک ایراد هم بگیرم . پیدا کردم حتما مینویسم !

جالبه واژه مخصوص در ایران فقط جنبه نمادین داره و تنها تاثیرش بر روی قیمت هستش و بس .
موفق باشید .
مرسی 30min جان.
والا از اونجایی که اینا گفتن لوگو رو نمیخوایم تغییر بدیم ، زیاد روی لوگو فکر نکردم.
ولی خوب بنظرم توی عبارت (کلبه ی ایران) همونقدری که به ایرانی بودن رستوران داره اشاره میشه ، باید به
کلمه ی کلبه هم اشاره بشه! چیزی که الان توی این لوگو وجود نداره و 80% داره به ایران و 20% به کلبه اشاره
میشه. بنظرم میشد از طرح یک کلبه استفاده کرد که نقشه ی ایران از پشت کلبه معلوم باشه یا یه چیزی تو
همین مایه ها.
ایراد هم پیدا کنید و منطقی باشه (!) با جون و دل قبول میکنم. :دی
اصولا طرح رو اینجا گذاشتم که ایراداتی که احتمالا از چشم خودم مخفی مونده پیدا بشه.
در مورد قیمت و اینا هم والا من بی تقصیرم!