منوي بازي روياي سپيد

hani_99m

Member
سلام به تمامي دوستان
من بعد از مدت ها غيبت دوباره برگشتم و اين كار گذاشتم براي نظر خواهي از دوستان
اين كار براي منوي بازيه روياي سپيد هست كه انشالا تا تابستونه سال ديگه مياد تو بازار.

PrinceofCs

Well-Known Member
طرحت بد نشده ولی برش کاراکتر جالب نشده و تیزیه لبه کار به خوبی دیده میشه !!

HASTAR

Member
سلام با نظر PrinceofCs موافقم مقداری با دقت برش بزن وبعضی از قسمت هارو فیدر بدی بد نیست که برشهات نرمتر به نظر برسه

darestani

New Member
سلام
من موضوع بازی را نمیدونم ولی با توجه به عنوان بازی فکر میکنم باید زمینه طرحت رو کمی رویایی تر (فاتزی تر) کنی و
عنوان اصلی را هم باید تغییر بدی چون خیلی شبیه عنوان یک مقاله علمی شده، سعی کن از فونت های دیگه با افکتهای
مختلف استفاده کنی ( میتونی از بازی های خارجی که تقریبا با همین موضوع ساخته شده اند کمک بگیری - البته کپی برداری نکن-)

موفق باشی...

yaiiaj

کاربر VIP
سلام دوست عزیز
براتون آرزوی موفقیت می کنم
با نظرات دوستان موافقم و به نظرم زمینه طرح جای کار داره
و با عنوان بازی به این شکلی که الان هست موافق نیستم
موفق باشید:rose:

GsGraphic

Well-Known Member
خوب شده ولی کاراکتر و زمینه طرح یه جورایی از هم جدا شدن .با عنوان بازی هم موافق نیستم میتونه جذاب تر از این باشه.موفق باشی:rose:

hani_99m

Member
سلام
طرحت بد نشده ولی برش کاراکتر جالب نشده و تیزیه لبه کار به خوبی دیده میشه !!
مرسي ازينكه نظر دادي موافقم البته الان كه شما گفتيد توجه كردم مرسي بابت توجه.

سلام
من موضوع بازی را نمیدونم ولی با توجه به عنوان بازی فکر میکنم باید زمینه طرحت رو کمی رویایی تر (فاتزی تر) کنی و
عنوان اصلی را هم باید تغییر بدی چون خیلی شبیه عنوان یک مقاله علمی شده، سعی کن از فونت های دیگه با افکتهای
مختلف استفاده کنی ( میتونی از بازی های خارجی که تقریبا با همین موضوع ساخته شده اند کمک بگیری - البته کپی برداری نکن-)

موفق باشی...
سلام
موضوع بازي فانتزي نيست توي يه همچين جايي بازي هست(جنگل) و داستان بازي هم توي سبك رزيدنت اويل 4 ومكس پين هست
در رابطه با فونت هم متاسفانه فونت هاي فارسي جالب نيستن اگه كسي فونت خوبي سراغ داره كه به بازي بخوره لطفا لينك بديد.
مرسي ازينكه نظر دادي.

جسارتاً زياد جاي كار داره
سلام مرسي بابت نظر اگه ميگفتي چه كار ديگه اي بايد انجام بدم خيلي بهتر ميشد.

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠
سلام :wink: اولندش این طرح اصلا برای منوی بازی مناسب نیست:cry:
دومندش اگه اشتیاه نکرده باشم پشت نوشته رویای سفید یک گرافیتی استفاده کردی که احتمالا لگوی بازی ولی با سه بار تکرار کارو خراب کردی و اصلا هم معلوم نیست:sad:
سومندش نوشته فارسی رو تو منو با این ابعاد کار نکن چو اشتباه ، و اول لگو کلی بازی رو دراین بعد به جای نوشته سفید بزار ، اگه خدا بخواد و شما اجازه بدید یه طرح بزنم(تا دو هفته دیگه):sad:
چهارمندش اگه تو بالاس های بازی ایده های جدید و ... دیگه مشکل بر خوردید میتونم کمک کنم چون این چیز ها تو دنیای بازی از گرافیک و داستان بازی مهم تره(مثلا باری" گیر آو وار "بازی تکراری ولی با ایده ای نو بود البته خدایش گرافیک خوبی هم داشت و باعث نجات ماکروسافت از شکست در دنیای بازی شد و در همین رابطه" استالکر "و" کرایسیس "که سبک بسیار تکراری ولی با ایده های جدید):wink:
من تو این ضمیه ها یه تجربه ای دارم کمک خواستی در خدمتم:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا