منم یه فروم مثل سایت آقا مجید میخوامممم

سلام دوستان ، من دارم به سایت برای خودم طراحی میکنم که میخوام توش یه فروم هم داشته باشه ، از یکی پرسیدم گفت میتونی PHP Nuke رو دانلود کنی خیلی خوبه ، خوب منم آخرین ورژن اون که فکر میکنم 7 باشه رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطوری باهاش کار کنم ، من از برنامه EasyPHP برای طراحی سایتم استفاده میکنم ،

تروخدا یکی منو راهنمایی کنه:)

Parham

Well-Known Member
انجمن های این سایت با پرتال VBulletin اداره می‌شه که خوب پولی‌ هستش و فکر نمیکنم که برای شروع بخوای از این سیستم استفاده کنی‌ ... اما برای نصب نیوک میتونی‌ از سایت تیم هایی‌ که فارسی‌ کردن اونو آخرین نسخه های فارسی‌ شده را دانلود کنی‌ که میتونی‌ از نسخه های ارائه شده توسط ایران نیوک ، مشهد تیم و آفاق استفاده کنی‌ که نحوه نصب و چگونگی‌ کار کردن با هرکدام از این پرتال ها در سایت آنها توضیح داده شده ...

Parham

Well-Known Member
من مجانی دانلود کردم
چه چیزی را مجانی‌ دانلود کردی دوست عزیز ؟! VBulletin اگه منظورت هستش که نسخه های نال شده هستش اما به درسر بعد از اون هم فکر کردی دوست عزیز ؟!

amir_tala2005

New Member
من پيشنهاد مي دم كه از پي اچ پي بي بي استفاده كنيد هم ساده و هم رايگان است
ولي بهتر از اين است كه از يك سيستم مديريت محتوي ساده استفاده كنيد مثل نوك اگر مي خواهي هم چيز را به خوبي ياد بگيري يه نگاهي به صفحه اول اين سايت نگاه كن :
www.nasle-javan.com
فعلاً باباي

amir_tala2005

New Member
توي همين سايت در فورم ها انجمن پي اچ پي نوك وجود دارد يا در اين انجمن يه گضشتي بزن يا اينكه مي تواني از همان سايتي كه اعلام كردم از طريق پست يك نسخه آموزشي بگيري كه بسيار كامل و جامع توضيح داده است و البته براي استفاده از اين نوع انجمن ها بايد يك هاست كه مشخصات زير را داشته باشد پيدا كني:
space:100 mb
support: mysql , php , phpbb , ....
حداقل و براي خريد نسخه آموزشي لينكش رو مي زارم موفق باشيد فعلاً باباي

phpweb.gif
اين محصول آموزشي براي اولين بار در ايران توسط كامپيوتر نسل جوان ساخته وعرضه شد اگر مايليد براي خود سايتي زيبا داشته باشيد وخودتان آنرا مديريت كنيد وبتوانيد بدون هيچ محدوديتي آبديت نماييدحتما اين محصول آموزشي بي نظير را هرچه سريعتر خريداري نماييد .
يکي از نکته هاي مهم اين محصول آموزش نصب PHP-Nuke بر روي يک سايت واقعي ميباشد.
با استفاده از اين محصول آموزشي شما چه تازه کار باشيد . چه متوسط و يا حرفه اي ميتوانيد به راحتي يک وب سايت را براي خود نصب و راه اندازي کنيد.
اين محصول در 3 سي دي آموزشي و 4 ساعت و 30 دقيقه فيلم به همراه کليه نرم افزارهاي موردنياز و PHP-Nuke 7.5 نسل جوان عرضه گرديده است
: http://www.nasle-javan.com/modules.php?name=Products&op=details&cid=8&iid=14 : خرید پستی

جدیدترین ارسال ها

بالا