منم تبيان مي خام؟؟؟!!!

سلام دوستان
من جديدا شنيدم كه سايت تبيان هر روز 2 ساعت اينترنت مجاني مي ده! :cry: (تو خواب زمستوني بودم)
ولي آدرسشو نمي دونم؟(از بس كه سايت هاي تبيان زياده)
كمكم كنيد...
[align=left:192b96062f]ممنونم[/align:192b96062f]

salmanclever

Well-Known Member
سلام
از من ميشنويد دنبالش نريد كه خيلي در پيته
اشغاله
در ضمن بايد 4ساعت اينترنت رو مفتي از دست بدي كه دو ساعت مفتي بگيري
ولي بازم اگر راضي به ضرر هستيد بگيد تا من قشنگ مراحل دريافت اين دو ساعت را برات توضيح بدم
سلمان...

سلام دوستان!
آقا سلمان ما شب تا صبح مي ريم كار مي كنيم تا بهمون 1ساعت اينترنت بدن ولي براي شما پول دارا 2ساعت اينترنت چيزي نيست :)wink: شوخي بود)
آقا من فايل زياد دانلود مي كنم براي همين هم اين دو ساعت ها در روز برام مي تونه خيلي خوب باشه.در ضمن s_mehrdad68 عزيز هم آدرسي رو كه داديد نمياد. :cry:
[align=left:0cb76cab69]ممنون[/align:0cb76cab69]

shahrokh_xp

Active Member
s_mehrdad68 گفت:
www.tebyan.net رو ميگي؟
آدرسشو درست گفتي.
ولي بايد مراحل ثبت نمشو آقا سلمان توضيح بدن.
راستي آقا سلمان اون قديم نديما كه راحت ميشد 5-6 تا اكونت درست كرد من روزي 10-20 اكونت ازش ميگرفتم. يادش بخير!

salmanclever

Well-Known Member
سلام
چشم:
ابتدا بايد در سايت www.tebyan.netثبت نام كنيد البته براي مشهدي ها براي شهر هاي ديگر بايد به قسمت خدمات و اينترانت مراجعه كنيد سپس يك عكس و يك عدد فتوكپي شناسنامه به آدرس: [email protected] يا پست آدرس : تهران خ طالقاني پلاک 64 ) بفرستيد مسولين سايت با بر رسي صحت اطلاعات داده شده شما را بصورت عضويت تاييد شده نهايي تبديل ميكند سپس بعد از تاييد نهايي به قسمت خدمات اينترنت رايگان رفته كه در آنجا هر روز يك سوال مي كنند و اگر پاسخ صحيح بديد 2ساعت اينترنت مجاني مي دهند خب حالا اصل مطلب شما براي اينكه براي هر 2ساعت اينترنت خواسته باشيد جواب بديد جون آدم به لب مياد پس به آدرس http://www.download.ir/tebyan.htm
بريد در اين صفحه هر روز بعد از ساعت 8صبح جواب صحيح سوال همان روز رو به شما ميدهد كه فقط شما بايد جواب را وارد كنيد و 2ساعت اينترنت مجاني كاسب بشيد
موفق باشيد
سلمان...

salmanclever

Well-Known Member
سلام
مهدي جان خواهش مي كنم
در ضمن چون تبيان خيلي بازديد كننده داره بعضي مواقع قات ميزنه ولي من هم اكنون داخل سايت تبيان هستم
برا من الان آورد صبر كنيد بعد از ظهر يا شب خلوت تر بشه مي توني بري توش
سلمان...

آقا سلمان!بازم ممنون :oops: :oops: :oops:
كي بشه بتونيم جبران كنيم!!!
[align=left:72f6cc87e7]مرسي[/align:72f6cc87e7]

جدیدترین ارسال ها

بالا