بی بی کد منزل مسکونی

arbab_arch

Member
سلام این کار واسه یک سال پیش هستش از این کارها زیاد دارم
مدل کار با کد زده شده البته تو زمان 3 ساعت با طراحی کامل سقف و بدنه.
رندر هم 3dmax و v-ray 1.5
و فتوشاپ
در کل با تایم رندر 7-8 ساعتو در یک روز به صورت متوالی.

پیوست ها

• 2-1.jpg
    2-1.jpg
    247.8 کیلوبایت · بازدیدها: 110
  • 5-1.jpg
    5-1.jpg
    280.8 کیلوبایت · بازدیدها: 112
سلام دوست عزیز خسته نباشین و ورودتون خوش آمد میگم
کاراتون بسیار زیباست ولی جنبه بازاری داره یا واسه خودتون طراحی کردین
لبه های کاراتون خیلی تیز شده واسه تنظیمان Anti alitaling
از لحاظ معماری من زیاد نمی تون نظر بدم چون سلیقه ای هست
ولی زیباست رندرت در کل خسته نباشی
و تبریک میگم بهت

arbab_arch

Member
مرسی دوست عزیز
این کار یه کار اجرایی عکس های بعداز اجراش رو الان این جا ندارم بزارم اما در اولین فرصت واستون می زارم.:)

max vray

کاربر VIP
سلام کار پر زحمتی بوده اما نویز خیلی داره چرا؟متریال چرمحات براقیتشون خیلی کمه.متریال کف خوب در نیومده.
در کل کار خوبیه موفق باشی:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی بابت کار خوب و تو زمان خوب
اما یه بحثی اینجا مطرحه.
چرا زدن یه کار توی 3 ساعت باید جزء نقاط مثبت کار باشه
cry.gif
.3 ساعت یعنی اینکه برای کار زیاد ارزشی قائل نشده.
sorry.gif

دارم کلی بحث میکنم.اگه این کار کپی از یه کار دیگست خب میگیم یه مکس کار خیلی حرفه ای طرف هستیم.
shock.gif

اما اصلا نمی تونم قبول کنم که با 3 ساعت بشه طراحی کرد.
confused.gif

اگه باز از چند روز قبلش طراحی بکنین و توی 3 ساعت اجرای سه بعدی بشه خب میشه گفت عادیه و برای همه ماها اینطوریه.
spiteful.gif
اما 3 ساعت طراحی رک بگم یعنی کار بی ارزش هست.
no1.gif

و به نظرم همینطوری شده که توی هر شهری 200 تا دفتر معماری داخلی میبینیم.بعد میبینیم طرف یا کابینت سازه یا کاغذ دیواری کار.هر کسی اسم خودشو طراح میزاره.:lol:
و در مورد کار شما دوست عزیزم.
معماری:
1- این یه فضای مسکونیه؟ خب پس نکات زیر توش به چشم میاد.
- یه سقف کاذب شلوغ منحنی دار که چند تا حجم مستطیل رفته توش....
- یه سقف کاذب دیگه کنارش که با نور مخفی کار شده و اون هم بشدت شلوغ و شبکه بندی شده....
- فضایی با رنگ غالب قهوه ای! نه سفید! رنگ بندی اگه خیلی از سفید خارج بشه باعث عدم آرامش میشه
- مشکل اصلی در طراحی معماری: یه فضای بسیار بزرگ بدون استفاده که در حقیقت تبدیل به راه رو شده.
- میز ناهار خوری و آبجکت ها و فضا طوری هست که من مطمئن بودم دفتر رئیس شرکتی چیزی باشه اما عنوان دیدم مسکونی!
closed-topic.gif

- ریز تر بشیم.:green:
-- لوسری که گزاشتین سلیقه ای هست.اما بیشتر شبیه لوسر آشپزخونه هست نه پذیرایی
-- به قول استاد طراحی معماری ما گذاشتن اینهمه گلدون توی فضا مساوی جا سوسکی
-- لامپ هایی که بالای غذاخوری هست متاسفانه زیاد با فضا سنخیت نداره.
-- خونه دوبلکس هست.ارتفاع سقف چقدر محاسبه شده.چون با این تصویر که هست عملا نیم طبقه با مشکل کمبود ارتفاع سقف دچاره
-- اون مستطیل سفید نورانی کنار غذاخوری چیه؟
beta.gif
دره که توش کامپ کار شده یا کلا پنجره هست.اگه پنجره هست اولین اصل معماری ( چرا پرده نداره)
-- اندازه هالوژن های سقف چقدره؟ الان به نظر اندازه کف دسته یا بزرگ تره
مکس و رندر
- متریال خوب شدن.اما خیلی خام هستن.
-تقریبا 90 درصد آبجکت ها آماده هستن و این نشون گر این مطلبه که اصلا برای طراحی زحمتی کشیده نشده.واگر نه واسه هر پروژه بنا به نیاز پروژه از برخی آبجکت ها گرفته تا متریال و رنگ باید ساخته بشه
- فضا معلوم نیست با چه نوری روشن شده.مطمئنا یا envirment هست یا لامپ صفحه ای وی ری.
- روی سقف کاذب گرد که تلق داره نور زده بیرون و واقعی نشده به خاطر اینکه یا vray light رو روی حالت irradince گذاشتین یا اصلا نوری وجود نداره.واسه همین انگار قطعات روی چوب به هم وصل نیستن.
- سایه ها بسیار شارپ هستن
- نویز کار بسیار بالاست.
tomato.gif

- رندر ها خیلی شبیه نرم افزار alno یا kitchen draw شدن.چون برای واقعی شدن کار باید از تعداد نور زیاد استفاده کنیم.
نتیجه گیری.... کاری که توی سه ساعت زده بشه مطمئنا بهتر از این نخواهد شد.
منو ببخشید اینقدر تند نوشتم اما به امثال منی که چند سال درس میخونن تا تازه بفهمن کد ارتفاعی چیه واقعا بر میخوره که توی سه ساعت یه کار زده بشه اسمش گذاشته بشه معماری داخلی...
maniac.gif

مطمئنا تادو آندو و فرانک گهری که به خودشون اجازه نمیدن توی 3 ساعت کاری رو تحویل بدن و به اسم رزومه بدن بیرون.

آخرین ویرایش:

arbab_arch

Member
سلام دوست عزیز که این قد ریز بینی.
ممنون از توجه شما
از اونجایی کار واسه یه سال پیشه و یک کار شارت بوده اضافهکردن بعضی از جزییات لازم نبود
در ضمن شمامیدونی که برآورده کردن نیاز کارفرما و جهت دادن به افکارش یکی از وظایف هر معماریه.؟؟؟؟ :shock:
در ضمن من نه کابینت سازم و نه کاغذ دیواری کار.:-?

به هر حال ...

در ضمن خونه دوبلکس نیست نیم طبقه داره دوبلکس یهچیز دیگس.
اگه شما هم زیاد تمرین کنی میتونی تو 3ساعت تکلیف یه کارو مشخص کنی .:cool:
به قول اساتید :
زه گهواره تا گور دانش بجوی.
>|<

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
ببین بحث من موردی نیست.همه ماها مجبوریم سرعت داشته باشیم.
وقتی توی کاری سرعت بالا میره مطمئنا کیفیت پائین میاد.بببین من عرض کردم.اگه طراحی قبلا انجام شده باشه و اجرا چند ساعت باشه خب این امر طبیعی هست که بین بیشتر بچه های سه بعدی کار رواج داره.
متاسفانه فرهنگ غلط بین کارفرماهای ما جا افتاده و ایکی ثانیه کار میخوان از ما .ماهم مجبوریم کاری رو با سرعت با تف وچسب به هم بچسبونیم.
اینجا من نیومدم بگم خدا نکرده کسی بیسواده.حتی عرض کردم با یک مکس کار حرفه ای طرف هستیم.
دارم کلی بحث میکنم.اگه این کار کپی از یه کار دیگست خب میگیم یه مکس کار خیلی حرفه ای طرف هستیم.
بعدشم بیام بگم : من فلانم ... کلی چیز بلدم... می تونی توی گالری سرچ بزنی و نمونه کارهامو ببینی
منم با طراحی 3 ساعته مشکل دارم.اینجا نیومدم تخریب کنم یا الکی تعریف. کار کاربندی انصافا خیلی خوب شده بود.منم در حد سوادم نظرم رو دربارش دادم.

سلام بر ارباب عزیز :rose:

آواتارت خیلی باحاله من از حرکت های رنگی خوشم میاد.
یه پیشنهاد کوچولو برادر.
تو یه کار دیگه و تو این کار دیدم که نتیجه رو خیلی شارپ میکنی. شارپ شدن باعث میشه خودنمایی لبه ها و اختلاف جزئی رنگ تشدید بشه و یه کار خوب و نرم به یه کار به ظاهر کثیف تبدیل بشه و باید تو محافظت از نتایج زحماتمون بیشتر دقت کنیم. به نظر این شاگرد شما میتونی اولا تو رندر یه جورایی کار رو تعدیل کنی و بعد تو فتوشاپ هم هاله ای کارت رو ماسک کنی. فیلتر high pass از آخرین منوی فیلترها. روی یه لایه کپی از کارت این فیلتر رو با درجه کم بزن جوری که اون هاله ای که لازمه دیده بشه یا ریز برای جزئیات بهتر یا درشت برای کلیات بهتر. بعد این لایه رو رو حالت soft light یا hard light بگذار و درصد لایه رو کم و زیاد کن تا یه نتیجه مناسب پیدا کنی. این روش از unsharp mask هم بهتره و اختلاف ناخواسته رنگ ایجاد نمیکنه...
موفق باشی ارباب!:)

یا علی

saeedmagic

Member
سلام
آقای arbab_arch دوستم شما منظور عارف رو بد متوجه شدین منظورش با شخص شما نبود ایشون نظرشون رو کلی گفتن اول حرفشون رو هم ببینید مشخصه دارن کلی می گن و قصدشون تخریب شما نیست
و نظرات شون رو هم دقت کن شما هیچ جایی حرفشون بی ربط نیستش درباره طراحی سقف من کاملا موافقم طراحی سقف و مدل مبلمان کردن محیط شده شبیه دفتر کار اون میز وسط میز غذا خوریه؟! آشپز خانه کجاست پس؟و قبول کن که توی 3 ساعت هم طراحی و هم اجرای مکسش خیلی عجله ای یه و فقط می تونه یه کاری باشه که بدی دسته کارفرما و ارزش هنری نداره اون کار!!طراحی سقف خیلی خوبه ها ولی نه برای خونه مسکونی برای اتاق کنفرانس خوبه.
برای گلدون ها عارف نظر شخصیش رو گفت من مشکلی نمی بینم با اونا درباره مشکلات رندر و مکس که هم خودت هم عارف استادین دیگه 100% خودت می دونی ایرادهای کارت چیه ، در کل ببین من با انتقاد هیچ مشکلی ندارم هر چقدرم تند باشه و خود عارف چند بار کارهای منو نقد کرده شاید خیلی تند بوده ولی من اصلا ناراحت نشدم چون از توی این انتقادا هست که چیز یاد می گیریم دیگه و این رو هم قبول کن تو 3 ساعت نمی شه طراحی کرد!
بعد شما می گی برآورده کردن نیاز کارفرما و جهت دادن به افکارش والله این کاری که من می بینم شما فقط نیاز کارفرما رو برآورده کردین اگر واقعا می خواستین به افکارش جهت بدین می گفتین 2 روز زمان بده درسته؟
این که میگی نیم طبقه فرق داره می شه توضیح بدین که مآم یاد بگیریم مرسی حقیقت من نمی دونم چه فرقی داره(دارم جدی میگما خدایی نکرده فکر بد نکنی:rose:)
اون کاره کاربندیت خیلی کاره خوبی بود دیدی که من هم تعریف کردم ازش!
در کل اینجا کسی نمی خواد کسی رو خراب کنه مطمئن باش دوست گلم موفق باشی:oops::oops:

آخرین ویرایش:

Hamed

Active Member
سلام.مرسی بابت کار خوب و تو زمان خوب
اما یه بحثی اینجا مطرحه.
چرا زدن یه کار توی 3 ساعت باید جزء نقاط مثبت کار باشه
cry.gif
.3 ساعت یعنی اینکه برای کار زیاد ارزشی قائل نشده.
sorry.gif

shock.gif

اما اصلا نمی تونم قبول کنم که با 3 ساعت بشه طراحی کرد.
confused.gif

اگه باز از چند روز قبلش طراحی بکنین و توی 3 ساعت اجرای سه بعدی بشه خب میشه گفت عادیه و برای همه ماها اینطوریه.
spiteful.gif
اما 3 ساعت طراحی رک بگم یعنی کار بی ارزش هست.
no1.gif

و به نظرم همینطوری شده که توی هر شهری 200 تا دفتر معماری داخلی میبینیم.بعد میبینیم طرف یا کابینت سازه یا کاغذ دیواری کار.هر کسی اسم خودشو طراح میزاره.:lol:
و در مورد کار شما دوست عزیزم.
معماری:
1- این یه فضای مسکونیه؟ خب پس نکات زیر توش به چشم میاد.
- یه سقف کاذب شلوغ منحنی دار که چند تا حجم مستطیل رفته توش....
- یه سقف کاذب دیگه کنارش که با نور مخفی کار شده و اون هم بشدت شلوغ و شبکه بندی شده....
- فضایی با رنگ غالب قهوه ای! نه سفید! رنگ بندی اگه خیلی از سفید خارج بشه باعث عدم آرامش میشه
- مشکل اصلی در طراحی معماری: یه فضای بسیار بزرگ بدون استفاده که در حقیقت تبدیل به راه رو شده.
- میز ناهار خوری و آبجکت ها و فضا طوری هست که من مطمئن بودم دفتر رئیس شرکتی چیزی باشه اما عنوان دیدم مسکونی!
closed-topic.gif

- ریز تر بشیم.:green:
-- لوسری که گزاشتین سلیقه ای هست.اما بیشتر شبیه لوسر آشپزخونه هست نه پذیرایی
-- به قول استاد طراحی معماری ما گذاشتن اینهمه گلدون توی فضا مساوی جا سوسکی
-- لامپ هایی که بالای غذاخوری هست متاسفانه زیاد با فضا سنخیت نداره.
-- خونه دوبلکس هست.ارتفاع سقف چقدر محاسبه شده.چون با این تصویر که هست عملا نیم طبقه با مشکل کمبود ارتفاع سقف دچاره
-- اون مستطیل سفید نورانی کنار غذاخوری چیه؟
beta.gif
دره که توش کامپ کار شده یا کلا پنجره هست.اگه پنجره هست اولین اصل معماری ( چرا پرده نداره)

-- اندازه هالوژن های سقف چقدره؟ الان به نظر اندازه کف دسته یا بزرگ تره
مکس و رندر
- متریال خوب شدن.اما خیلی خام هستن.
-تقریبا 90 درصد آبجکت ها آماده هستن و این نشون گر این مطلبه که اصلا برای طراحی زحمتی کشیده نشده.واگر نه واسه هر پروژه بنا به نیاز پروژه از برخی آبجکت ها گرفته تا متریال و رنگ باید ساخته بشه
- فضا معلوم نیست با چه نوری روشن شده.مطمئنا یا envirment هست یا لامپ صفحه ای وی ری.
- روی سقف کاذب گرد که تلق داره نور زده بیرون و واقعی نشده به خاطر اینکه یا vray light رو روی حالت irradince گذاشتین یا اصلا نوری وجود نداره.واسه همین انگار قطعات روی چوب به هم وصل نیستن.
- سایه ها بسیار شارپ هستن
- نویز کار بسیار بالاست.
tomato.gif

- رندر ها خیلی شبیه نرم افزار alno یا kitchen draw شدن.چون برای واقعی شدن کار باید از تعداد نور زیاد استفاده کنیم.
نتیجه گیری.... کاری که توی سه ساعت زده بشه مطمئنا بهتر از این نخواهد شد.
منو ببخشید اینقدر تند نوشتم اما به امثال منی که چند سال درس میخونن تا تازه بفهمن کد ارتفاعی چیه واقعا بر میخوره که توی سه ساعت یه کار زده بشه اسمش گذاشته بشه معماری داخلی...
maniac.gif

مطمئنا تادو آندو و فرانک گهری که به خودشون اجازه نمیدن توی 3 ساعت کاری رو تحویل بدن و به اسم رزومه بدن بیرون.

سلام
عزیز کار خوبی شده باریک...البته در حد توانت!!!
من بی ادبی نمیکنم فکر کنم کمی تجربم اجازه بده راحت صحبت کنم...اگر کسی ما رو قبول داشته باشه...
من بی پرده صحبت کنم...اول از همه بریم سراغ اینکه هر کسی که بدش اومد خواست بیاد این پست ما رو حذف کنه...
1 - با عارف راجبعه نقدش موافقم ولی هر کسی جنبه این همه رک گویی تو رو نداره شاید تو بیای رو کاره من پست بزنی و گند بزنی تو حاله من (که عمرن از تو بدوره این حرکات)اگر درست که دمت گرم ولی اگر از قصد بد باشه من تو رو میشناسم ازت تشکروم میکنم ولی باز این دوستمون خیلی جدیده توان این رک گویی رو نداره...
2 - فدایی دوست عزیز و جدیدمون بشم اینجا اونایی که آبین رنگشون مطمئن باش یه حرکتی یه کار شاخی پشته سر هم دارن انجام میدن و مدیران ارشد این افراد رو گزینش و بعد رنگشون رو عوض میکنن عارف پیر این سایته اگرم میبینی کاراش کمی تو رندر ضعف داره بخاطره اینکه واقعا وقت نداره...برو تو قسمت های دیگه ببین چه فعالیتی میکنه این آقا...
3 - به هر کسی که اینو میخونه میگم آقایونه،تری دی کارا،ره گذرا،اگر نقد بجا باشه و هرچه قدر تلخه احمق ترین آدمه دنیا هم باشه به جونو دل میپذیره ولی اگر از سر ازیت و سادیسم باشه که من بعید میدونم کسی داشته باشه خوب خودشو خراب میکنه...
در کل هرچی بیشتر توی یه مبحث پست باشه مشخصه طرفی که کارو گذاشته داره واقعا اطلاعات سود مندی میگره

به حاشی نریم
عارف من دوست دارم

علی علی

arbab_arch

Member
ببین بحث من موردی نیست.همه ماها مجبوریم سرعت داشته باشیم.
وقتی توی کاری سرعت بالا میره مطمئنا کیفیت پائین میاد.بببین من عرض کردم.اگه طراحی قبلا انجام شده باشه و اجرا چند ساعت باشه خب این امر طبیعی هست که بین بیشتر بچه های سه بعدی کار رواج داره.
متاسفانه فرهنگ غلط بین کارفرماهای ما جا افتاده و ایکی ثانیه کار میخوان از ما .ماهم مجبوریم کاری رو با سرعت با تف وچسب به هم بچسبونیم.
اینجا من نیومدم بگم خدا نکرده کسی بیسواده.حتی عرض کردم با یک مکس کار حرفه ای طرف هستیم.

بعدشم بیام بگم : من فلانم ... کلی چیز بلدم... می تونی توی گالری سرچ بزنی و نمونه کارهامو ببینی
منم با طراحی 3 ساعته مشکل دارم.اینجا نیومدم تخریب کنم یا الکی تعریف. کار کاربندی انصافا خیلی خوب شده بود.منم در حد سوادم نظرم رو دربارش دادم.

شرمنده من بد متوجه شدم دوست عزیز:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا