سلام
آقای arbab_arch دوستم شما منظور عارف رو بد متوجه شدین منظورش با شخص شما نبود ایشون نظرشون رو کلی گفتن اول حرفشون رو هم ببینید مشخصه دارن کلی می گن و قصدشون تخریب شما نیست
دارم کلی بحث میکنم.اگه این کار کپی از یه کار دیگست خب میگیم یه مکس کار خیلی حرفه ای طرف هستیم.
و نظرات شون رو هم دقت کن شما هیچ جایی حرفشون بی ربط نیستش درباره طراحی سقف من کاملا موافقم طراحی سقف و مدل مبلمان کردن محیط شده شبیه دفتر کار اون میز وسط میز غذا خوریه؟! آشپز خانه کجاست پس؟و قبول کن که توی 3 ساعت هم طراحی و هم اجرای مکسش خیلی عجله ای یه و فقط می تونه یه کاری باشه که بدی دسته کارفرما و ارزش هنری نداره اون کار!!طراحی سقف خیلی خوبه ها ولی نه برای خونه مسکونی برای اتاق کنفرانس خوبه.
برای گلدون ها عارف نظر شخصیش رو گفت من مشکلی نمی بینم با اونا درباره مشکلات رندر و مکس که هم خودت هم عارف استادین دیگه 100% خودت می دونی ایرادهای کارت چیه ، در کل ببین من با انتقاد هیچ مشکلی ندارم هر چقدرم تند باشه و خود عارف چند بار کارهای منو نقد کرده شاید خیلی تند بوده ولی من اصلا ناراحت نشدم چون از توی این انتقادا هست که چیز یاد می گیریم دیگه و این رو هم قبول کن تو 3 ساعت نمی شه طراحی کرد!
بعد شما می گی برآورده کردن نیاز کارفرما و جهت دادن به افکارش والله این کاری که من می بینم شما فقط نیاز کارفرما رو برآورده کردین اگر واقعا می خواستین به افکارش جهت بدین می گفتین 2 روز زمان بده درسته؟
این که میگی نیم طبقه فرق داره می شه توضیح بدین که مآم یاد بگیریم مرسی حقیقت من نمی دونم چه فرقی داره(دارم جدی میگما خدایی نکرده فکر بد نکنی
)
اون کاره کاربندیت خیلی کاره خوبی بود دیدی که من هم تعریف کردم ازش!
در کل اینجا کسی نمی خواد کسی رو خراب کنه مطمئن باش دوست گلم موفق باشی