ببین چطوره!!!!
aj-graphic Member Jul 24, 2007 #5 کار قشنگی شده ولی براش هایی که تو زمینه کار کردی رنگش بده موفق باشی
saeid.g Member Jul 24, 2007 #6 سلام. خیلی قشنگ شده. شبیه یکی از آموزش های خود سایته همون پرونده ی عملیات فلان .... ولی خیلی بیشتر روش کار کردی. ایرادی توش ندیدم.دستت درد نکنه.
سلام. خیلی قشنگ شده. شبیه یکی از آموزش های خود سایته همون پرونده ی عملیات فلان .... ولی خیلی بیشتر روش کار کردی. ایرادی توش ندیدم.دستت درد نکنه.
AMiR Active Member Jul 24, 2007 #7 عمليات سواحل نورماندي ! خيلي خوبه فق واسه عكس ها يه كادري در نظر بگير واسه متنت هم همين طور يه حاشيه بده كه از كنار كاغذ شروع نكني! فونتش رو هم تايپي كن! موفق باشي
عمليات سواحل نورماندي ! خيلي خوبه فق واسه عكس ها يه كادري در نظر بگير واسه متنت هم همين طور يه حاشيه بده كه از كنار كاغذ شروع نكني! فونتش رو هم تايپي كن! موفق باشي
memol_515 Active Member Jul 24, 2007 #10 سلام بچه ها، من بعد از یه غیبت کبری باز برگشتم :دی عزیز، کار قشنگیه اما منظورش چیه؟:-؟ من هرچی نگاه کردم چیزی نفهمیدم. انگیزش چی بوده؟ میشه بگی؟ کلآ قشنگه خوش باشید
سلام بچه ها، من بعد از یه غیبت کبری باز برگشتم :دی عزیز، کار قشنگیه اما منظورش چیه؟:-؟ من هرچی نگاه کردم چیزی نفهمیدم. انگیزش چی بوده؟ میشه بگی؟ کلآ قشنگه خوش باشید
hyazdi Active Member Jul 24, 2007 #11 فکر کنم اگه اون متنهای انگلیسی بکراندت رو کم رنگ تر می کردی هم کمی از شلوغی کارت کم می کرد هم حس سکرتش رو بیشتر می کنه موفق باشی .
فکر کنم اگه اون متنهای انگلیسی بکراندت رو کم رنگ تر می کردی هم کمی از شلوغی کارت کم می کرد هم حس سکرتش رو بیشتر می کنه موفق باشی .
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jul 24, 2007 #12 كار خيلي قشنگي شده. براي فونت هم از فونت Courier استفاده كن كه داخل فونتاي خود ويندوز هست.
Ali 59 Well-Known Member Jul 24, 2007 #15 سلام آقا پدرام ..خوبی پسر خوب؟ مسئله فونتو و فاصله متن از لبه ها رو که بچه ها گفتن اگه رعایت کنی دیگه فک کنم حله خیلی خوبه.. آینده درخشانی داری :دی موفق باشی
سلام آقا پدرام ..خوبی پسر خوب؟ مسئله فونتو و فاصله متن از لبه ها رو که بچه ها گفتن اگه رعایت کنی دیگه فک کنم حله خیلی خوبه.. آینده درخشانی داری :دی موفق باشی