منتظر نظرهای سازنده شما هستم

sinaart100

Member
دوستان عزیز منتظر نظرهای سازنده شما در مورد طرح جلد مجله در مورد دفاع مقدس با نام دارخوئین و آزاد ساری خرمشهر هستم:rose:
attachment.php

http://forum.majidonline.com/attachment.php?attachmentid=58949&stc=1&d=1305060822

پیوست ها

• jeld 4 copy.jpg
    jeld 4 copy.jpg
    205.3 کیلوبایت · بازدیدها: 73
آخرین ویرایش:

rayka

Well-Known Member
دوست من بکگراند کارت مناسب نیست و اگر هم دوست داری از این استفاه کنی لااقل کمی الگوی تکرارش رو کوچک تر کن الان کمی بزرگ هستش و با کارت مچ نیست و نتونستم ارتباط برقار کنم که هدف از اون چی هست و چی رو تداعی میکنه البته ممکنه عدم علم من به اون نماد باشه دوستان دیگه واستاید صاحب نظر هم نطر خودشون رو میگن . لوگوی دار خونین جالبه ولی بکگراند کار اجازه مانور رو ازش گرفته و نوشته زیر لوکو هم ریز هست و به دلیل تمایل رنگ با بک زیاد به چشم نمیاد.در کل خسته نباشی نظر دوستای دیگر رو هم در نظر بگیر

OSX

Member
دوست عزیز فکر میکنم بکگراند مناسب نیست همینطور چیدمان مناسبی به کار نبردی
با تمام نظرات rayka موافقم

hsajj

Member
نظرات دوستان تایید میشه
یه کم روش کار کنی چیز جالبی درمیاد :green:
خسته نباشی :rose:

سلام اول خسته نباشی
به نظر می رسه باید روش خیلی کار کنی
بک کار زیادی تیره است
در بک تیره شیوه کار خودش رو می خواد منظور ترکیب رنگهای خاص خودش
آرم یا لوگوی دارخوئین اصلا خوب نیست در این جور کارها لوگو حرف اول رو می زنه خیلی خیلی بیشتر روش کار کن فونت دیگه مثل ثلث ، شکسته و ... رو هم امتحان کن
فضای کار رو بیشتر به سمت جبهه ببره نمادهای خوبی در این مورد داریم

sinaart100

Member
دوستان بک گراند به نظر خودم بدک نیست
یک بافت
استفاده از قاب به خاطر گذشته بودن این اتفاق بوده
رنگ قرمز لوگو به خاطر رنگ خون و نماد لاله هست
لوگو کار هم ساده انتخواب شده ولی یک کار خایی روش شده
رنگ قهوه ای تیره به خاطر خاکی بودن و گذشت زمان را تداعی میکنه

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی

غیر نکاتی که بچه ها اشاره کردن اضافه می کنم براشی که تو قاب چپی استفاده کردی جالب نشده

در مورد عکس راستی هم فونت ها زیر قاب ریز شده و عکس گونیه که کار کردی به بکگراند نمی یاد

Tsobh.com

Well-Known Member
خسته نباشی
طرحت خوبه ولی با موضوع همخونی نداره
به نظر من ( کی از من نظر خواست :دی ) وقتی می خوایی موضوعی رو کار کنی و طرح بزنی چندتا مورد رو حتما باید بهش توجه کنی
مثلا :
از کارت اون رزمنده ها رو حذف کنی اصلا نمی شه حدس زد کارت مربوط به دوران دفاع مقدسه ( یعنی همون بک طرحت ، سازگار نیست)
چشمهاتو تیره کن و به طرحت نگاه کن ببین کدوم طرف چشمتو می کشه بطرف خودت ، مهمترین عنصر طرحت بایداونجا باشه

استفاده از رسم الخط نستعلیق قوانین خودش رو داره حتی ترکیبش ( همون تایپوگرافی مدرن در فونت های کامپیوتری )
نوک پائین حروف " د " ، " ر " ، " خو " و قوس پائین " ن " باید روی یک خط باشه
ئین رو بکش بالاتر که شروع وین با قوس خو سازگارتر بشه

رنگ بندی کار رو هم به نظر من عوض کنی بهتری ، عناصر خاک ، خون ، گلوله ، کبوتر و ... هم یادت نره سعی کن جوری استفاده کنی که کلیشه ای نشه

keyvan4u

Active Member
نوشته دار خوئين و تابلوي بالايي به خورد كار نرفته و حالت جدايي از بك رو داره

برخلاف نظر اكثر دوستان بك كا رو دوست دارم آدم ياد گونياي جنگي ميوفته :دي

ســـــــــــرفراز :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا