منتال ری

من چون سیستمم خیلی پایینه نمیتونم با و ری کار کنم حتی با رندر منتال ری که جدیدا تازه شنیدم به زور میشه رندر گرفت البته اصلا تنظیماشو بلد نیستم ولی میخواستم این عکسو که با و ری درست کردنو با منتال ری درست کنم یعنی درست کردن متریالهاشو و بعد نوع نورپردازیشو امکانش هست یا نه کمکم کنید چون خیلی قشنگه.

پیوست ها

• 4.JPG
    4.JPG
    52.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

ali_tavanaie

Well-Known Member
آره باید بشه ، متریالت رو arch&design انتخاب کن ، تنظیماتش شبیه وی ری هست ، بعد اگه تنظیمات متریال های وی ری رو به صورت مشابه اعمال کنی شبیه همون در میاد.
فایل وی ریش رو داری؟

فایل و ری شو که توی یه سی دی بود نصبشم کردم ولی باید رجیستر میشد چون من اصلا پلاگین رو نمی تونم نصب کنم و یا در اجراش کنم بعدشم با تری دی مکس 9 کار میکنم سیستمم خیلی پایینه اصلا و ری جواب نمی ده و من نمی تونم با منتال کار کنم چه برسه به و ری .تازه کار با متریال های معمولی تری دی هم خوب بلد نیستم یعنی همون الکی کار میکنم یه سایت خوب تصویری خارجی برام معرفی کن که انواع آموزش متریالها رو داشته باشه با رندر ساده و منتال ری چون هیچی بلد نیستم به در مورد اون عکس می تونی کمکم کنی وآموزششو بذاری چون رشتم معماری و نوع متریالشم خیلی حرفهای و باهاش حال میکنم.ممنوم از لطفت

ali_tavanaie

Well-Known Member
ببین یک سوال از شرلوک هلمز بکن شاید بدونه آموزش منتال ری خوب کجا پیدا میشه ، مدیر انجمنه.
برای مدل سازیش باید چیزای ابتدایی مدلینگ رو بلد باشی نمیدونم بلدی یا نه؟اگر هم بتونی فایل وی ری رو لود کنی بعد با متریال ادیتور متریالهاش رو عوض کنی که دیگه نیازی به مدلینگ نیست.
اگر کار نکردی توی هلپ مکس بزن modifier انواع modifier ها رو با توضیح میاره. بعد هم خود توتریال های مکس خیلی عالیه قدم به قدم اجراشون کن.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا