منتال ری یا وی ری؟

موتور رندر منتال ری بهتره یا وی ری؟

• مجموع رای دهندگان
    3
  • نظرسنجی بسته .

]'/

New Member
سلام میخواستم توضیح بدین برای مایا کار با منتال ری بهتره یا وی ری؟ مزیت های هر کدوم نسبت به دیگری چیه؟

Hamed_8

Member
توروخدا بس کنید این مقایسه کردناتونو
خسته شدیم از بس اومدیم مجید آنلاین و بحث مقایسه ای دیدیم
مکس بهتره یا مایا
حالا شده مایا یا هودینی
نایاد یا ریل فلو
کوفت یا زهر مار

بابا بسه دیگه ، یکیشو انتخاب کنین و کار کنین
فرق ندارن با هم همشون یکی هستن
یه نفر حرفه ای باید با همشون کار کنه و انقدر توشون تسلط داشته باشه که تشخیص بده این کار با کدوم نرم افزار انجام بشه به خواسته هاش میرسه ( زمان ، کیفیت یا .... )
بسه آقا فقط شروع کن هر کدومو شروع میکنی بکن فقط شروع کننننننننننننن

]'/

New Member
خودمم قبول دارم . ولی بالاخره هر کدوم تو یه کار خاصی بهتره دیگه؟ اگه بهم بگین ممنون میشم. یا اگه میشه نمونه کارهای خفن که با هر کدوم رندر شده بهم نشون بدید.

maya_22

Well-Known Member
راست میگه حامد اینجا شده مقایسه آنلاین ولی برا اینکه بیشتر آشنا بشی
مزیت ویری اینه که چون تو مکس بوده بعد برا مایا اومده بیشتر باهاش کارهای معماری داخلی انجام میدن و الگوریتم جدیدتری نسبت به منتل ری داره و آسونتره یک جاهایی نور پردازی هاش سریعتر

منتلری یک غولی هست برا خودش سختتره جامعتره و قدرتمند تر و هم برای رندر داخلی هم انیمیشن کاربرد فراوانی داره
ولی از آرنولد غافل مشو تو برخی قسمتها به شکلی دست هردوشون را از پشت بسته تو کیفیت و رندر
ولی برخلاف منتل ری که تو مایا به طور دستی نصب میشه
با وی ری و ارنولد شبیه سازی اوشن مایا+ فرمایا امکان پذیر نیست ولی هردوش هیر را ساپورت میکنن
درکل به نظر من
اول منتل ری دوم آرنولد سوم ویری

yusofadibmanesh

New Member
یکی از بهترین ملاک ها برای اینکه ببینی کدوم بهتره، این هست :
1-که ببینی مردم کدام رو بیشتر کار میکنند.چرا مثلا همه Vray کار میکنن؟
2-آبجکت یا آموزش هایی که برای
Mental Ray هست خیلی کمتر از Vray هست.(چه توی فروشگاه های داخلی و چه توی سایت های خارجی ای که فایل برای دانلود گذاشتن)خوب این محدودیت بزرگه برات.
3-یاد گیری و کار کاردن با کدومش راحت تره؟Vray یه جوری ساخته شده که اگه هر قسمت را بلد بودی و تنظیم میکنی(که کارت بهتر میشه) هر قسمت رو بلد نبودی، تنظیمات پیش فرض اش رو دست نمیزنی.دیگه الان دخترها هم رندر خوب میگیرند.
4-کیفت و زمان رندر.اگر بهترین رندرهای هرجفتشون رو توی سایت های خارجی مقایسه کنی، میبینی که تقریبا نمیشه گفت کدومشون بهتره! ولی فکر میکنم اگر بلد باشی، زمان رندر Vray میشه کمترباشه
به نظر من به ترتیب اولویت:
اول
Vray
دوم Mental Ray
سوم Sanline

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا