منتال ری دوست قدیمی !!!!!

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام حامد جان
ايول، خيلي عالي شده
من با اين كه منتال كم كار كردم خيلي قبولش دارم
از اينكه آدم بخواد تفاوت منتال و وي ري رو بگه خيلي سخته، چون هر دو حرفه اي هستن
راستشو بخواي نمي تونم بگم كدوم برتره، ولي زمان رندر منتال ري واقعا كم بوده و از اين نظر برتره
راستي مي توني تنظيمات رندري كه با منتال انجام دادي بزاري؟ ممنونت ميشم

hamed1star

Member
سلام حامد جان . خیلی عالی شده.

نسبت به کار اصلی خیلی سر تره . البته من سایز کوچیکوی ری شو دیدم ولی کار منتال ری خیلی بهتر شده .

تبریک.

ممنون دوست گلم

خوشحالم که خوشت اومده

من که نتونستم بگم کدومش بده یا خوبه چون اصلا حسشون با هم فرق داره

بسیار زیبا و خفن !

موفق باشی دوست جان گل

ممنون دوستم

لطف داری

سلام حامد جان
ايول، خيلي عالي شده
من با اين كه منتال كم كار كردم خيلي قبولش دارم
از اينكه آدم بخواد تفاوت منتال و وي ري رو بگه خيلي سخته، چون هر دو حرفه اي هستن
راستشو بخواي نمي تونم بگم كدوم برتره، ولي زمان رندر منتال ري واقعا كم بوده و از اين نظر برتره
راستي مي توني تنظيمات رندري كه با منتال انجام دادي بزاري؟ ممنونت ميشم

محسن جان نظر من اینه که وقتی با منتال کار میکنی دیگه تنظیمات مهم نیستن بلکه شناخت نور و دانش نوری هست که میتونه کمکت کنه در مورد تنظیمات هم من فقط fg+gi رو فعال کردم .همین

hamed1star

Member
حامد جون
این متریال شیشه و نشت نور که یه ایراد خیلی بزرگه
چطور می شه باهاش کنار اومد؟
من قبلا با radiosity کار می کردم که این نشت نورش منو دیوونه کرده بود

عزیز جان من کی گفتم باهاش کنار بیا ... گفتی متریالش خرابه منم گفتم متریال درسته عیب از جای دیگه ای هست

دوما من نمیدونم نشت نور یعنی چی ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

hosienmax100

3D Artist
سلام

منم دوست چند جمله حرف بزنم :دی

من مدته کمیه اومدم سراغ vray و دارم روی این موتور و تتنظیماتش کار میکنم البته با دیدن فیلم آموزشی و تجزیه و تحلیل

حرف های اونا ..............این موتور قابلیت های فراوانی داره که بسته به گذشت زمان برای هر کاربر بیشتر نمایان میشن

البته این گفته کاملا درسته که میگن vray سیستم شاخ میخواد اما برا کارهای تک فریم ارزششو داره روش کار کنی ..........

اینم بگم من از اول عاشق منتال بودم و هستم (البته این جمله اصلا قشنگ نیست) منتال ری سیستم رندرینگه وحشتناکی داره و زمانی ما میتونیم بهش مسلط بشیم

که مفاهیم مربوط به نورپردازی رو کامل بدونیم چون مچ کردنه نورها در منتال خیلی کاره سختیه یه مثال :

من قبلا فک میکردم موتور رندر منتال ری با sky light میونه ی خوبی نداره و اصلا ساپورت نمیشه اما بعدن فهمیدم چرا ساپورت میشه اما بستگی داره با چه نوری ترکیب شده باشه اتفاقآ خیلی جالب میشه وقتی ازش استفاده میکنی :دی

من با موتور final render هم کار کردم خدایشش اینم کارش عالی و جون میده برا رندر انیمیشن با سیستم های ذغالی

پردازش caustic اگه درست نوشته باشم باهاش خیلی سریع و جالبه _کلا معرفه به سرعته بالا اما خب زیاد خاطرخواه نداره حداقل من اینجوری اسنباط کردم از محیط اینترنت ..............

بین فرق منتال ری مایا و 3ds max فک کنم فقط رو ورژن ها باشه ولی نمیدونم چرا رندر های منتالی با مایا یه چیز دیگن

در کل من میگم بهتره با همشون کار کنی .....چون نیازه

این کاره تک فریم هم قشنگ نورپردازی شده

موفق باشید

Farrokh

Active Member
دوما من نمیدونم نشت نور یعنی چی

light leak

مثلا یه اتاق رو در نظر بگیر که
از نبش دیوارش که دو تاشون دو تا آبجکت الاین شده رو هم هستند نور خورشید یه ذره نشت می کنه داخل
توی رادیو سیتی که اینجوری بود من هم اعصابم سرش داغون می شد
نمی دونستم منتال هم این مشکل رو داره

:Mohsen:

کاربر باتجربه
بین فرق منتال ری مایا و 3ds max فک کنم فقط رو ورژن ها باشه ولی نمیدونم چرا رندر های منتالی با مایا یه چیز دیگن

حسين جان، من فكر ميكنم اونايي كه مايا كارن يه جورايي بيشتر از منتال ري استفاده مي كنن تا vray، برا همين قدرت منتال تو مايا خيلي بيشتر معلومه، من خودم تا حالا كاراي خيلي كمي از منتال مكس ديدم، چون كاربر كمتري داره و كاربراش اكثرا چندان حرفه اي نيستن
البته اين نظر منه

Divine Love

Well-Known Member
FG يا Final Gather يه روش نورپردازي غير مستقيم (Indirect Illumination) يا نور پردازي سراسريه (Global Illumination) (جفتش يكيه.)
اين روش به اين صورت كار مي كنه كه تعدادي FG Point به درون صحنه شليك مي كنه سپس از طرف منبع نور به اون ها اشعه شليك ميكنه به هر FG point اي كه اشعه نور بيشتري برخورد كنه اون منطقه نوراني تر ميشه.

يه نكته ديگه اين كه منتال ري براي گرفتن رندرهاي رئال از وي ري خيلي بهتره. اين رو از CG كارهاي CGTalk شنيدم. كسايي كه با هر دوش كار كرده بودن. تجربه خودم هم اينو نشون داده.
براي انيميشن هم همين طور. وي ري براي انيميشن به درد لاي جرز ديوار مي خوره. :lol: چون Camera Dependent GI داره. يعني GI اش وابسته به زاويه دوربينه. چيزي كه اصلا براي انيميشن خوب نيست.

hamed1star

Member
ممنون مصطفی جان بابت توضیحی که دادی ....... عالی بود

راستی من 2 تا انیمیشن رو میشناختم که با وی ری رندر شده بود اسمش یادم نیست پیدا کردم خبر میدم

راستی منم حرف داداش محسن رو قبول دارم منتال توی مکس و مایا تفاوتی نداره و دلیلش فقط به خاطر وجود وی ری و انواع پلاگین ها برای مکسه نه اینکه منتال ضعیف تره

در ضمن فرخ جان منتال اینقدر قدرت داره که دیگه این ایرادی که شما میگی رو نداشته باشه ..... وقتی یه دنیا دارن روش حساب میکنن مگه میشه از این عیبهای ساده و بی ارزش داشته باشه

ممنون از همه دوستان و خوشحالم از این که اکثر دوستانی که با منتال کار کردن اضهار نظر کردن چون در واقع قصد من گذاشتن کار نبود و این کار هم فقط نور و متریالش با من بوده بیشتر دوست داشتم یه مبحثی بوجود بیاد تا اطلاعاتمون نسبت به این موتور رندر مظلوم واقع شده بیشتر بشه :d

Farrokh

Active Member
حامد جان واقعا این مبحث برای من یکی مفید بود
امیدوارم برا بقیه هم همین طور باشه

ایشالا بازم از این تاپیک های آموزنده داشته باشیم

جدیدترین ارسال ها

بالا