منبعی برای یادگیری کار با افکتهای افتر؟

sibesabz14

Member
سلام ---

آیا منبعی (ترجیحا فارسی) برای یادگیری نحوه عملکرد و استفاده ی افکتهای موجود در لیست افتر وجود داره؟

dani666v

Member
خلاف قوانین انجمن
----------
ویرایش shirani

آخرین ویرایش توسط مدیر:

yas_d

Member
خلاف قوانین انجمن

خلاف قوانین انجمن شما هستین دوست عزیز
که هرجا میرید سیتتون رو تبلیغ می‌کنید
و جالب اینجاس که هیچ گونه محتوای به درد بخوری نداره
هرکس هم انتقاد کنه نظراتش رو قبول نمی‌کنید
خودتون برا خودتون کامنت آفرین عالی‌ بود میزارید
تبلیغات سایت‌های ایرانی‌ در سایت ممنوع می‌باشد
این سایت خارجی‌ هست در ضمن به اندازهٔ کافی‌ این سایت اسمش معروف هست که دیگه تبلیغات نمیخواد
ضمنا دوستمون خواهان یک منبع واسه آموزش بودند
شما امضاتون هم مورد داره

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام ---

آیا منبعی (ترجیحا فارسی) برای یادگیری نحوه عملکرد و استفاده ی افکتهای موجود در لیست افتر وجود داره؟

سلام
من وقتی افتر رو شروع کردم ( اون موقع افتر 6.5 بود ) خیلی فیلم های آموزشی و اینترنت و اینها نبود ... با کتاب شروع کردم ( کتاب داریوش فرسایی )

الان تنها کسی که تو عرصه کتاب تو اکثر رشته های کامپیوتری می تازونه کتابهای "داریوش فرسایی" هست
هر چند میشه ایراداتی به اون گرفت اما مثل همه چیز مزایای زیادی داره ( پس این قضاوت هایی که حکم های صد در صدی می دند که آقا اون کتاب اصلا به درد نمی خوره و ..... بی خیال شو )

وقتی شما یه کتاب کامل ــ حالا برای فرسایی یا اگر کسانی دیگر بودند ــ رو بگیری که معمولا با dvd های آموزشی تو خود کتاب همراه هستند

یه آموزش کاملا فارسی و پایه رو تو افتر یاد می گیری که هر موقع هم لازم باشه به اون کتاب و مطالب رجوع می کنی

بعد کلی آموزش پایه هم هست به زبان انگلیسی که وقت بیس کار رو به فارسی یاد بگیری اونها رو کاملا متوجه می شی ( شک نکن ) چون بیشتر دیداری هست تا شنیداری

لازم به ذکر هست که من هیچ صنمی با آقای فرسایی ندارم ... تازه برعکسش کمی صدق می کنه .. وقتی پریمیر پرو 2 ه اومده بود خودم کتابش رو نوشتم رفتم ببرم برای چاپ ... از اونجایی که فرسایی تو این کار از قبل بود کتابش زودتر اومده بود بیرون ، بنابراین ناشرها با هزینه خودشون چاپ نمی کردند و حداقل پنجاه درصد باید هزینه رو من میدادم که ندادم و اون کار عقیم موند
کتاب های فرسایی بیشتر بر پایه help خود برنامه هاست .... اما من کلی تجربه و تحقیقات و کارهای خودم با پریمیر رو کتاب کرده بودم ... یادش بخیر و راهش پر ره رو باد !!!

موفق باشید

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
این سایت خارجی‌ هست در ضمن به اندازهٔ کافی‌ این سایت اسمش معروف هست که دیگه تبلیغات نمیخواد
شما امضاتون هم مورد داره

شرمنده ولی پست من ویرایش کرده بودم :green: نوشتم خلاف قوانین :rose:

yas_d

Member
شرمنده ولی پست من ویرایش کرده بودم :green: نوشتم خلاف قوانین :rose:

شرمنده:green:
خو آقا سانسورش میکردی اینجوری هرکی‌ ببین فکر می‌کنه طرف داره تذکر میده:lol:
پاکش هم میکردی به جایی‌ بر نمی‌خورد البته:rose:

aakooma

Member
کتاب های آقای فرسایی دقیقآ ترجمه شد ه ی help برنامه ها هست.البته نه به صورت کامل.خیلی کلی توضیح داده.به عنوان مکمل خوبه فقط .........................................

aakooma

Member
شما امضاتون هم مورد داره

این رفیقمون تو سایت های خارجی هم تبلیغ سایتش رو میکنه........ شما راست میگی....ولی آموزش هاش به یه درد میخوره

جدیدترین ارسال ها

بالا