مناسب ترین هاستینگ و امکاناتش ؟ ؟؟

rezatoofan

Member
سلام
دوستان می خواستم بهترین سرور رو که میشه بهش اعتماد کرد و به راحتی از امکاناتش با خیال راحت استفاده کرد رو توضیح بدین وباید چه امکاناتی داشته باشه ؟
ممنون میشم راهنمائی کنید

Amir H

Member
بهترین در معنای مطلق وجود نداره ! و کسی هم نمیتونه بگه من بهترینم .
هر هاستی یه معایبی داره و یه فوایدی که باید خودت بهش برسی یا به تجربه دیگران اعتماد کنی .
بعضی ها هم مثل من از ابزارهایی مثل گارانتی برگشت یا امکان تست برای جلب این اعتماد استفاده میکنند. و همیشه سعی میکنند سرویس خوب به مردم بدن چون فقط انگیزه های مالی مد نظرشون نیست.

YTERROR

Active Member
فروش سرور لینوکس برای شرکتهای هاستینگ از ویندوز بیشتره پس صرف با لینوکس ولی خوب بعضیا پولدارن و مشتری خودشون و دارند و ویندوز هم میخرن

mangool

Member
مي دونين چيه ؟
شركت هاي مختلف خدمات تقريبا متشابهي ارائه مي دن ولي قيمت ها خيلي با هم فرق داره
مثلا inphosting.com قيمت هاش فوق العاده پايينه ولي persian service اين طور نيست ؟
در پاين هم مي خواستم نظرتون رو در مورد inetprohost.com بپرسم؟
خدمم واسه خريد موندم چيكار كنم ؟

mangool

Member
مي دونين چيه ؟
مثلا inphosting.com قيمت هاش فوق العاده پايينه ولي persian service اين طور نيست ؟
خودمم واسه خريد موندم چيكار كنم ؟

izone

Active Member

راستش من که چند بار سر زدم اصلا سایت خودشان ایراد داره. نه سرورهای اروپا و نه ایران کار میکنه!!!

معمولا بدترین هاستینگ ها هم تلاش میکنند که برنامه خود سایت اصلی درست باشه که آبرو ریزی نشه

Amir H

Member
mangool گفت:
مي دونين چيه ؟
خودمم واسه خريد موندم چيكار كنم ؟
این جاست که بر میگردیم به همون مثل قدیمی ـ هر چقدر پول بدی آش میخوری :wink:

ضمنا : یک پیغام خصوصی براتوت فرستادم .ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید.

آخرین ویرایش:

izone

Active Member
Amir H گفت:
این جاست که بر میگردیم به همون مثل قدیمی ـ هر چقدر پول بدی آش میخوری :wink:

ضمنا : یک پیغام خصوصی براتوت فرستادم .ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدید.

نه دوست من.

بعضی وفتها هم هست که پول آش میدی ولی بهت آب میدن جاش!

اگر ارزونه دلیل بر بد بودن نیست و اگر هم گرونه دلیل بر خوب بودن نیست.

YTERROR

Active Member

اگر ارزونه دلیل بر بد بودن نیست و اگر هم گرونه دلیل بر خوب بودن نیست

من خیلی وقتا هاستهای که یک سوم قیمت یک هاست و یا سرور دیگه رو گرفتم که چندین برابر بهتر از اون گرونه بوده

به نظر من بازده کاریش مهمه نه چیز دیگه خیلیا رو می بینی که پول سرورشون و در آوردن و ارزون میدن ولی خیلیا در نیاوردن و گرون میدن ولی بازده کاریش مهمه

تویی ایران آش و با نخودشو ... درست نمی کنند معمولا وقتی مهمون زیاده توش آب می زنن که زیادتر بشه

Amir H

Member
izone گفت:
نه دوست من.

اگر ارزونه دلیل بر بد بودن نیست و اگر هم گرونه دلیل بر خوب بودن نیست.
میشه پول آب بدی ولی آش بدن دستت؟
بله موافقم ملاک خوبی وبدی هاست قیمتش نیست

mangool

Member
inet

ولی من هاستم از همین inetprohost گرفتم
چون
تاييد كيفيت سرويس توسط شركتهاي خارجي: يكي از مهمترين عوامل در انتخاب ميزبان مناسب، تاييديه هاي جهاني آن ميزبان مي باشد.ما تنها شركتي هستيم كه كيفيت و برتري سرويسهاي آن توسط شركتهاي خارجي نيز مورد تاييد قرار گرفته براي اطلاعات بيشتر به عنوان نمونه مي توانيد به اين آدرس زير مراجعه و سپس Helm 'Powered By' Hosts
را انتخاب و مشاهده فرماييد.
http://www.webhostautomation.com/partners
و دلایل دیگری که مربوط به آش و رشته و دوغ نمی شه:D
ولی از بعضی خدمات دهی هاشون راضیم
همین چند روز پیش سر کلاس بودم با چند تا شماره با من تماس گرفتم تا من جوابشون بدم
بعد از اون گفتن که لطف کنید شماره فکستون رو بدین فاکتور خرید رو فکس کنم

Amir H

Member
mangool گفت:
چون
تاييد كيفيت سرويس توسط شركتهاي خارجي: يكي از مهمترين عوامل در انتخاب ميزبان مناسب، تاييديه هاي جهاني آن ميزبان مي باشد.ما تنها شركتي هستيم كه كيفيت و برتري سرويسهاي آن توسط شركتهاي خارجي نيز مورد تاييد قرار گرفته براي اطلاعات بيشتر به عنوان نمونه مي توانيد به اين آدرس زير مراجعه و سپس Helm 'Powered By' Hosts
را انتخاب و مشاهده فرماييد.
http://www.webhostautomation.com/partners
نمیدونم اینو از کجا گفتی ولی این حرف واقعا از اون حرفاست....
هر شرکتی که از Helm استفاده کنه میتونه از webhostautomation بخاد که اسم در اونجا بیاد و این هیچ ارتباطی با کیفیت وبرتری سرويسهاي آن نداره. ضمنا در اون صفحه فقط اسم 10 تا شرکت بصورت تصادفی میاد ، حالا باید 50 بار رفرش کنی تا اسم شرکت فوق شاید ظاهر بشه.
این چجور تاييديه جهاني هست که به شرکتی که سایتش خرابه داده شده ؟؟؟

من اگه خدا بخواد بزودی Development Partner شرکت webhostautomation میشم. ضمنا اگه مایل باشی یه اکانت رو Helm بهت میدم که نگاه و تست کنی بعد نظرت راجب این موضوع عوض میشه یا حداقل بدون هیچ هزینه ای دیدت نسبت به هاست دیگه ای باز میشه :)

جدیدترین ارسال ها

بالا