مناسب ترین نرم افزارطراحی

PROSPPECH

Member
با سلام
برای طراحی آرم و کارت ویزیت و پوستر و در کل طراحی مناسب ترین و نسبتا راحت ترین نرم افزار که دارای منایع یادگیری فارسی زیادی است کدام است؟
اگه ممکنه آدرس دانلودی آن با کرک را بفرمایید
اگه منبع آموزشی فارسی مثل سایت یا کتب الکترونیکی دارید لطف کنید
میدونم که خیلی زیاد درخواست کردم ولی من هم دراینده خدمتی به دوستان خواهم کرد
ممنون

S.H.R.M.K

Well-Known Member
به نظر من شما اول میتونید از فتوشاپ شروع کنید ، همه اینای رو هم که گفتید داره.

از اینجا هم میتونید دانلود کنید اخرین ورژنش رو.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز نرم افزارهای طراحی زیادی وجود داره که میتونه هر کدومشون یکسری از نیازهای یک طراح رو برآورده کنه. مثلا در طراحیهایی با اندازه های بزرگ بهتره از نرم افزارهای تحت وکتور مثل کرل یا فری هند یا الستریتور استفاده بشه و در مقابل در کارهایی که نیاز به دقت در استفاده از رنگ و تکنیکهای طراحی و افکتها و فیلترهای مختلف داره از برنامه هایی مثل فتوشاپ استفاده بشه.

یک طراح خوب به نظر من باید بتونه با انواع نرم افزارهای طراحی کار کنه و خودش رو ملزم به استفاده از یه نرم افزار خاص نکنه. شما باید اول ببینی نوع نیازت چیه. بعد از اینکه دقیقا متوجه شدی که چجور کاری رو میخوای انجام بدی به یادگیری نرم افزار مورد نظرت بپردازی.

موفق باشی.

PROSPPECH

Member
با سلام
آخه من با فتوشاپ حال نمی کنم
نرم افزارهای دیگه راو معرفی کنید
ممنون

mohsenshahab

Active Member
سلام
میشه بدونم چرا با فتوشاپ حال نمیکنین؟؟؟(به اعلا حضرت توهین وکنی)
اگه واقعا اینجوریه من بهت فتو ایمپکت(photoimpact) محصول ulead systemرو پیشنهاد میکنم

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
برای تبدیل شدن به یک طراح خوب و حرفه ای که حداقل بتونه نیازهای خودش رو براورده کنه به نظر من بعد از داشتن استعداد و خلاقیت فاکتور علم کافی در زمینه نرم افزارهای طراحی مهمترینه. نمیگم هر کی فتوشاپ بلد نیست طراح خوبی نیست ولی اون کجا که شما چند نرم افزار مهم طراحی رو مثل فتوشاپ و کرل و فری هند و الستریتور (یا حداقل 2 تا از اونا رو) بلد باشی تا اینکه خودت رو در یک زمینه طراحی محدود کنی.

به نظر من اگر میخوای موفق باشی نباید بگی که با فلان نرم افزار حال میکنم و با اون یکی حال نمیکنم! چون طراحی مثلا پوستر به نظر من تو فتوشاپ خیلی راحتتر از کرل یا بقیه نرم افزارهاست چون دسترسی به همه جور فیلتر و افکت و ... وجود داره. ولی در مورد طراحی آرم شما باید یک نرم افزار وکتور مثل کرل یا فری هند رو بلد باشی.

اگرم فقط میخوای کارت راه بیفته و به فکر یادگیری اصولی نیستی منم مثل آقا محسن بهت photo impact رو پیشنهاد میکنم.

موفق باشی

mostafa_az

Well-Known Member
ميگم با فوتوشاپ حال نميكني چرا تو انجمن فوتوشاپ پست زدي ؟ اينجا جاي مطرح كردنش نبود . :wink:
ولي در هر حال به نظر من با فوتوشاپ بهتر ميتوني كار كني .

انتقال
مصطفي

جدیدترین ارسال ها

بالا