ممنون میشم کمکم کنید...

با سلام و سپاس
بنده تازه ویندوز عوض کردم. آنتی ویروسایی که قبلا رو سیستمم نصب بود. نود بود. ولی به نظرم اصلا ویروس پیدا نمی کرد. یا شاید من اصلا بلد نبودم خوب آپدیت کنم.
دوستان الان یه سایتی که بتونم ورژن 4 نود با کرکش رو دانلود کنم. معرفی کنید؟
بعد نحوه نصبش رو هم مرحله به مرحله توضیح داده باشه؟ چون من تو نصبش هم مشکل دارم!!!
از طرفی سایتی برای آپدیت آفلاینو آن لاین معرفی کنید؟ کدومشون بهتره؟ اصلا نحوه آموزش آف لاین و آن لاین چطوره؟خداییش الان 1 ساله سیستم خونگی دارم تو هر سایتی و از هر کسی می پرسم میرم هر کی یه چیزی میگه. خدلییش دیونه شدم.
دوستان یه بار واسه همیشه میخوام نحوه نصب و آپدیتش رو اصولی یاد بگیرم...
:rose:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با سلام
دوست عزیز جدیدا حساسیت نود خیلی زیاد شده خیلی به سایت ها در مورده لایسنس گیر میده !!
ولی بعضی از سایت ها هنوز ارائه میکنند :سافت گذر ، آسان دانلود (تا اونجایی که میدونم )
برای آپدیت آنلاین :
سایت آپدیت دهنده ی آنلاین به شما یه آدرس میده (ممکنه یوزر پسورد هم داشته باشه! که در اینصورت این دو رو هم به شما میده)
1شما نود رو باز میکنی F5 رو میزنی از سمت راست update رو انتخاب میکنی!
اگر اولین باره که آپدیت میکنی در فیلد دوم Choos auto رو میبینی!
2روی Edit کلیک کن
2.jpg
3در پنجره باز شده در فیلد اول آدرس سرور رو تایپ میکنی!
4و Add رو میزنی!
4.jpg
5و ok میکنی!
6حالا در اون صفحه setup که edit رو زده بودی! user و pass رو وارد کن ! و okکن!
2.jpg
حالا میتونی از صفحه اول خود نرم افزار نود از سرفصل update نرم افزار رو آپدیت کنی!
آپدیت به روش آفلاین:
1آپدیت آفلاین رو که دانلود کردی
2توی یکی از ریشه های درایو C باید کپی کنی و به جای آدرسه سرور در شماره 3 روش قبل باید آدرس اون ریشه درایو C رو بنویسی!
3و یوزر و پس در مرحله 6نباشد!
موفق باشیـــــــــــــــ:rose:

با سلام
دوست عزیز جدیدا حساسیت نود خیلی زیاد شده خیلی به سایت ها در مورده لایسنس گیر میده !!
ولی بعضی از سایت ها هنوز ارائه میکنند :سافت گذر ، آسان دانلود (تا اونجایی که میدونم )
برای آپدیت آنلاین :
سایت آپدیت دهنده ی آنلاین به شما یه آدرس میده (ممکنه یوزر پسورد هم داشته باشه! که در اینصورت این دو رو هم به شما میده)
1شما نود رو باز میکنی F5 رو میزنی از سمت راست update رو انتخاب میکنی!
اگر اولین باره که آپدیت میکنی در فیلد دوم Choos auto رو میبینی!
2روی Edit کلیک کن
مشاهده پیوست 92378
3در پنجره باز شده در فیلد اول آدرس سرور رو تایپ میکنی!
4و Add رو میزنی!
مشاهده پیوست 92379
5و ok میکنی!
6حالا در اون صفحه setup که edit رو زده بودی! user و pass رو وارد کن ! و okکن!
مشاهده پیوست 92380
حالا میتونی از صفحه اول خود نرم افزار نود از سرفصل update نرم افزار رو آپدیت کنی!
آپدیت به روش آفلاین:
1آپدیت آفلاین رو که دانلود کردی
2توی یکی از ریشه های درایو C باید کپی کنی و به جای آدرسه سرور در شماره 3 روش قبل باید آدرس اون ریشه درایو C رو بنویسی!
3و یوزر و پس در مرحله 6نباشد!
موفق باشیـــــــــــــــ:rose:
ممنون.
ولی فقط گیجم کردی. همین. بهتر بود اول میگفتی آف لاین بهتره یا آن لاین. بعد فقط اون بهتره رو توضیح میدادی. فقط گیج شدم

pdf-book

New Member
دوست عزیز میدونم سوال شما در مورد نود هستش بهترین کار اینه از نسخه ی کرک شده استفاده نکنی و لایسنس خریداری کنی که آنتی ویروست درست کار کنه البته آنتی ویروس مجانی هم هستش که نیاز شما رو برطرف میکنه

pdf-book

New Member
دوست عزیز میدونم سوال شما در مورد نود هستش بهترین کار اینه از نسخه ی کرک شده استفاده نکنی و لایسنس خریداری کنی که آنتی ویروست درست کار کنه البته آنتی ویروس مجانی هم هستش که نیاز شما رو برطرف میکنه

دوست عزیز قدم به قدم شما راهنماییم کنید من اصلا چه کار کنم؟؟

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
ببین عزیز جان شما اگه میخوای لایسنس بخری که نرم افزارت قانونی باشه میتونی از خوده سایت نود خریداری کنی!
اما اگه میخوایی کرک شده استفاده کنی به اینصورته که در بالا گفتم
دو روش بهتری و بدتری نداره دو روش متفاوته
معمولا کسانی که ADSL ندارن میرن از کافی نت ها و... آپدیت آفلاین میگیرن و آپدیت میکنن!
موفق باشیــــــــــ:rose:

pdf-book

New Member
جدیدترین نسخه Nod رو دانلود کن از سابت خودش بعد برو تو این سایت فارسی لایسنس بخر انقدر هم خودتو عذاب نده http://www.myanti.ir/

pardazandeh

New Member
من یه مقاله نوشتم درخصوص Update Nod بصورت رایگان برای مدیران شبکه و دوستانی که علاقه دارن روزانه Update های ناد رو بگیرن و آنتی ویروسشون رو به روز نگه دارن - مادم العمر :green:
میتونین اونو از لینک زیر دانلود کنین
کد:
http://forum.persiannetworks.com/attachments/f107/597d1279701124-updating-nod32.zip

سئوالی بود در خدمتم

جدیدترین ارسال ها

بالا