ممنون ميشم جواب بديد !

milad_p7

Member
سلام

من يه مشكل تو ناك داشتم

من چه جوري اين ماژول News رو فعال كنم.
وقتي رو ادمه متن مطالب ارسالي كليك ميكنم مينويسه ببخشيد اين ماژول فعال نمي باشد.

اين مشكل فقط براي كاربران سايته .. واسه مدير اينجوري نيست.. :cry:

ممنون و متشكر

salmanclever

Well-Known Member
آقا سلام
شما بايد بريد توي adminو در قسمت موژولها در بين ليست موژول ها موژول روبروي موژول newروي لينك فعال كردن كليك كنيد و در صفحه اي كه باز ميشه از مونوي كركرهاي گزينه فقط كاربران عضو شده يا تمام كاربران را انتخاب كنيد و تاييد كنيد
اگر باز هم به مشكلي بر خورديد مطرح كنيد
در ضمن موضوع تاپيك خود را متناسب با سوالتون برگزينيد
سلمان...

milad_p7

Member
salman14000 گفت:
آقا سلام
شما بايد بريد توي adminو در قسمت موژولها در بين ليست موژول ها موژول روبروي موژول newروي لينك فعال كردن كليك كنيد و در صفحه اي كه باز ميشه از مونوي كركرهاي گزينه فقط كاربران عضو شده يا تمام كاربران را انتخاب كنيد و تاييد كنيد
اگر باز هم به مشكلي بر خورديد مطرح كنيد
در ضمن موضوع تاپيك خود را متناسب با سوالتون برگزينيد
سلمان...

من مراحل بالا رو بلدم و انجام دادم... ولي يه مشكل خفن تر از اين داره

قسمت فعال كردن اين ماژول اصلا به صورت لينك نيست.. به صورت يه متن سادست يعني اصلا لينكي وجود نداره تا كليك كنم... :roll:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ميلاد جان شما اول يك ماژول ديگه رو به عنوان پيش فرض در صفحه اول انتخاب كن بعدش كه اينكارو كني اون نوشته بصورت لينك در مياد و بكنش واسه تمام كاربران بعدش باز دوباره news رو بكن پيش فرض صفحه اول

مجيد

milad_p7

Member
Majid گفت:
ميلاد جان شما اول يك ماژول ديگه رو به عنوان پيش فرض در صفحه اول انتخاب كن بعدش كه اينكارو كني اون نوشته بصورت لينك در مياد و بكنش واسه تمام كاربران بعدش باز دوباره news رو بكن پيش فرض صفحه اول

مجيد

آقا مجيد فدات شم الهي :oops: ديگه داشتم ديوونه ميشدم

مشكل حل شد.. :p :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا