ممنون اگه کمکم کنید مربوط به تری دی مکسه

sallarmelli

Active Member
نرم افزار از این اعصاب خوردن کن تر پیدا می شه در صورتی که این همه کار مفید انجام می ده

من یه فایل آشپزخانه داشتم قبلن هم رندرش رو اینجا گذاشتم بود حالا دوباره رفتم سراغش و می خوام ازش یه رندر وایر فریم بگیریم هیچ چیزی رو رندر نمی گیره فقط یه فر رو

کسی می تونه بگه مشکل کجاست ؟ داغون شدم

fgjhngf.jpg

madmaster_3d

Well-Known Member
شما تو Propertis مدل هات برو و ببین remerable هست نیست؟ بعد با رندر دیفالت مکس امتحان کن ببین میگیره نمگیره.

sallarmelli

Active Member
من کل فایل رو مرج کرد به یه فابل دیگه
رندرش همون بود سفید شد

موتور رندر عوض کرد گذاشتم منتال نشد گذاشتم دیفالت نشد

روی تنظیمات ور رفتم نشد
متریال ها رو عوض کردم نشد

جالبه توی ویپورت متریال ها رو عجیب وغریب نشون می ده بعضن عوضی هم نشون می ده ولی وقتی رو اسلاتش می رم متریال ها درسته ولی رندر نمی گیره

این مکس چه مرگشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

sallarmelli

Active Member
آهان الان یه کم حالم بهتر

حتما ریست در منوی فایل رو می گی
این کارش از این حرفا به دره مکس رو یه بار کامل دوباره نصب کردم نشد

فکر کنم باید عطاش رو به لقاش بخشید :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ALI_TAKHTI

Active Member
فايلي با نام 3dsmax.ini هست که با پاک کردنش تمام تنظيمات مکس به حالت پيشفرض بر ميگرده
اون رو ميتونين توي درايو C سرچ کنين و فايل مربوط به نسخه ي مکس مورد نظرتون رو پاک کنيد
اين فايل با اجراي مجدد مکس دوباره ايجاد ميشه و تمام تغييرات تنظيمات رو در خودش ذخيره ميکنه

- خيلي از اشکالات عجيب نرم افزار که در حين کار پديد ميان با ريست کردن به اين روش حل ميشه.
- اگه پيداش نکردين، سيستم عاملتون رو بگين تا آدرس دقيق فايل رو بهتون بدم.

sallarmelli

Active Member
من توی درایو c رو سرچ کردم نبود
نمیدونم
ویندوزم ویستا هستش
ممنون

nassrin24

Active Member
دوست من شما با دوربین وی ری دارین رندر می گیرین ..... دوربین شمافیزیکال هست. دوربین رو عوض کنید و تو کلید 8 هم ببینید که رو no exposure contolorer باشه. اگر نشد فایل رو آپلود کنید ببینیم که مشکل از چی هست....موفق باشین.

جدیدترین ارسال ها

بالا