مماس كردن دو خط در كورل؟

mjmahdi

New Member
روش براي كنار هم قرار دادن دو مستطيل وجود داره كه مثل Aligne خودش اتومات اونا رو ست كنه!؟

يعني طوري كه خط سمت راست مستطيل دقيقا رو قط سمت چپ مستطيل دوم قرار بگيره

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
به نظرم دو مستطيل را انتخاب كنيد و با زدن كليدهاي R و سپس T از بالا و راست دو مستطيل را Align كنيد و سپس يكي از مستطيلها را به اندازه خودش Shift دهيد. (منوي Arrange‌زير منوي Transformations و زير منوي Position يا كليد تركيبي ALT+F7)

موفق باشيد
مهدي

mjmahdi

New Member
منونم دوست عزیز.منم تقریبا همین کاری که گفتید رو انجام میدادم ولی بجای Position از Rotate استفاده میکردم.و دنبال روش راحت ترسی بودم.
هرچند هردو روش تقریبا مشابهن.ولی خب این چیزی که شما اشاره کردید روش بهتریه.ممنونم.
حالا یه سئوال دیگه هم داشتم.برای طراحی جعبه که باید اندازه ها میلیمتری درست باشن،چطورمیشه یه جعبه با این فرم رو درست کرد و بجای خط های بینشون از خط چین استفاده کرد.چون خلاصه باید به جای خط های بینش از خط چین استفاده کرد دیگه؟!!

پیوست ها

• Sample Box.jpg
    Sample Box.jpg
    105.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
منونم دوست عزیز.منم تقریبا همین کاری که گفتید رو انجام میدادم ولی بجای Position از Rotate استفاده میکردم.و دنبال روش راحت ترسی بودم.
هرچند هردو روش تقریبا مشابهن.ولی خب این چیزی که شما اشاره کردید روش بهتریه.ممنونم.
حالا یه سئوال دیگه هم داشتم.برای طراحی جعبه که باید اندازه ها میلیمتری درست باشن،چطورمیشه یه جعبه با این فرم رو درست کرد و بجای خط های بینشون از خط چین استفاده کرد.چون خلاصه باید به جای خط های بینش از خط چین استفاده کرد دیگه؟!!

ببینید دوست من اینکه چطوری یه جعبه رو به صورت خطوط نقطه چین یا در واقع خطوط دایکات طراحی کنید راههای زیادی داره که هم دقت داشته باشند و هم با کرل قابل اجرا باشند. اما راهی که من استفاده کردم و جواب داد این بود که جعبه خودم رو که می تونید طرحی شبیه جعبه شما داشته باشه رو با اشکال چهارگوش (مربع و مستطیل و ...) رسم کردم. بعد تک تک اشکال رو اگر چهارضلعی بودند weld کردم تا به صورت خطوط وکتوری یا اشکال node دار دربیایند.
بعد از اون در هر شکل (چهارضلعی و ...) تمام node ها را انتخاب کردم که این کار با دابل کلیک بر روی ابزار Shape tool امکان پذیره. وقتی همه انتخاب شدند گزینه Break Curve رو زدم که نقاط از هم منفک بشن. بعد از اون شکل را انتخاب و کلید ترکیبی CTRL+K یا همون Break apart را زدم.
با این کار تمام چهارگوش ها به خطوطی مجزا تقسیم شدند. حالا هر قسمت از خطوط را که می خواستم حذف یا نقطه چین می کردم.
با این کار هم شکل منظم خودتون رو دارید و هم اندازه ها دقیق هستند.
امیدوارم توضیحاتی که خودم هم می دونم یه کم پیچیده بود کارتون رو راه بندازه

موفق باشید
مهدی

جدیدترین ارسال ها

بالا