مكس 2013 - ويندوز 8

vray-inuse

New Member
سلام دوستان

راستش ويندوزم تا دو روز پيش 7 بود ... مكس 2011 هم روش داشت موج سواري ميكرد ... البته چون ويندوز 32 بيت داشتم روي پردازنده 4 هسته اي و 4 گيگ رم ، مكس تو رندر هاي داخلي ميپريد بيرون !!! ...

سرچيدم گفتن بايد ويندوزت رو 64 بيت بكني و مكس هم 64 بيت ... در همين اوضاع ويندوز 8 32 بيت دستم رسيد ... نصبش كردم با همون مكس 2011 32 بيت ... ولي اصلا اجرا نميشه !!! ... حتي با compatible و غيره

حالا سوال :

1. درسته كه ميگن Max تو ويندوز 32 بيت 1گيگ رم براي رندر ( vray ) ميگيره ؟ ... يعني با 64 بيت كردن ويندوزم ديگه نمي پره بيرون و براي رندر گرفتن مشكلي ندارم ؟

2. اگه ربطي به 32 بيت بودن نداره ... كسي ميدونه كدوم ورژن مكس روي ويندوز 8 كار ميكنه ؟

3. يه كار تري دي ( طراحي داخلي ) بهم پيشنهاد شده ... از نظر در امدي هم ميتونه كمك خرج خوبي باشه ... تصميم دارم ويندوز 8 64 بيت و مكس 2013 64 بيت بخرم ... نظرتون چيه ؟ ... فايده اي داره ؟ .... مي تونم رندر هاي سنگين بگيرم ؟... مشكلي نداره ؟... مثلا چطوره ويندوز 7 64 بيت بخرم با مكس 2013 64 بيت ؟...

بهرحال ممنون دوستان

آخرین ویرایش:

mht8181

Member
سلام
من خودم ویندوز 7 64 بیت دارم و مکس 64 بیت روش نصبه و هیچ مشکلی با رندرگیری وی ری ندارم. حتی پیش از این با سیستمی خیلی ضعیف تر هم مشکلی نداشتم که فقط زمان رندرها خیلی زیاد می شد.
وب سایت اتودسک اعلام کرده که ویندوز 8 مکس 2013 رو ساپورت می کنه. این هم لینکش:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=19048377&linkID=9240617
به نظرم ویندوز 8 64 بیت نصب کن و با مکس 2013 ، 64 بیت کار کن.

behzad.s

Member
سلام دوستان

راستش ويندوزم تا دو روز پيش 7 بود ... مكس 2011 هم روش داشت موج سواري ميكرد ... البته چون ويندوز 32 بيت داشتم روي پردازنده 4 هسته اي و 4 گيگ رم ، مكس تو رندر هاي داخلي ميپريد بيرون !!! ...

سرچيدم گفتن بايد ويندوزت رو 64 بيت بكني و مكس هم 64 بيت ... در همين اوضاع ويندوز 8 32 بيت دستم رسيد ... نصبش كردم با همون مكس 2011 32 بيت ... ولي اصلا اجرا نميشه !!! ... حتي با compatible و غيره

حالا سوال :

1. درسته كه ميگن Max تو ويندوز 32 بيت 1گيگ رم براي رندر ( vray ) ميگيره ؟ ... يعني با 64 بيت كردن ويندوزم ديگه نمي پره بيرون و براي رندر گرفتن مشكلي ندارم ؟

2. اگه ربطي به 32 بيت بودن نداره ... كسي ميدونه كدوم ورژن مكس روي ويندوز 8 كار ميكنه ؟

3. يه كار تري دي ( طراحي داخلي ) بهم پيشنهاد شده ... از نظر در امدي هم ميتونه كمك خرج خوبي باشه ... تصميم دارم ويندوز 8 64 بيت و مكس 2013 64 بيت بخرم ... نظرتون چيه ؟ ... فايده اي داره ؟ .... مي تونم رندر هاي سنگين بگيرم ؟... مشكلي نداره ؟... مثلا چطوره ويندوز 7 64 بيت بخرم با مكس 2013 64 بيت ؟...

بهرحال ممنون دوستان
سلام دوست عزیز مکس 32 بیت 1 گیگ رم و ساپورت می کنه. در ویندوز 8 مکس 2010 به بالا رو خودم تست کردم جواب میده و در مجموع فکر کنم تمام نسخه ها رو جواب میده .

vray-inuse

New Member
سلام دوست عزیز مکس 32 بیت 1 گیگ رم و ساپورت می کنه. در ویندوز 8 مکس 2010 به بالا رو خودم تست کردم جواب میده و در مجموع فکر کنم تمام نسخه ها رو جواب میده .

پس چرا برای من کار نمیکنه !!! ... فکر کنم همین بهتر باشه ... ویندوز 8 64 بیت میگیرم با مکس 2013 64 بیت ... بهرحال ممنون

vray-inuse

New Member
آقا نماز آيات برام واجب شد ... چقدر فرق ميكنه 64 بيت و 32 بيت !!!!!

بيچار رم 4 گيگم زار زار منو نگاه ميكرد و ميخواست يه چيز بگه:rose: .... مي ترسيد ريا بشه:green: ... واقعا محشره ... دوستان چه تري دي كار چه غير تري دي كار ...

اگه رم 2 گيگ به بالا داريد و پردازنده حداقل دو هسته اي ... شك نكنيد و ويندوز 64 بزاريد ... نسبت 32 به 64 بيت مثل اينترنت ذغاليه به ADSL .... شك نكنيد:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا