مقدار دهی به فیلد در php و my sql server

h_azad

New Member
سلام

تو فرمی که درست کردم به راحتی اطلاعاتی که در text box کامل میشه رو در جدول مورد نظر پر میکنه و در ارتباط با پایگاه داده مشکلی ندارم.

ولی برای استفاده از radio button و check box به مشکل برخورد کردم و بلد نیستم از مقدار دهی منطقی استفاده کنم.و با انتخاب یک گزینه در جدول , ستون مربوطه رو خالی نشون میده.

اگه راهنماییم کنید که در my sql server چی جوری به فیلد ها مقدار بدم ممنون میشم.از enum هم استفاده کردم و به جواب نرسیدم.

jigartalaa

Member
سلام ! درست متوجه نشدم ! اما فکر کنم منظور شما مثل سایت های دوستیابی هست که یک سری اطلاعات رو با Radio Buttom و یا Check Box تیک میزنید و اطلاعات رو نمایش میده ! اگر منظورتون اینه به این صورت عمل کنید !
PHP:
<?
qb=mysql_fetch_array($qa);
$test=explode("|",$qb['test']);
$test1=1;while(@$l_test[$test1]){
?>

اول یک فرم چک باکس درست کنید ! شما در اینجا اطلاعاتی که باید از دیتا بیس بخونه که شامل اطلاعاتی هست که باید تیک بخوره میشه ! و بر اساس آیدی بارگذاری میکنه ! و از هم گزینه ها رو جدا میکنه ! که ما اسمش رو گذاشتیم تست !

PHP:
<td width="25%">
<input type="checkbox" id="test<?=$test1?>" name="test<?=$test1?>"<?if(@$test[$test1-1]){echo ' checked';}?>>  <label for="test<?=$test1?>"><?=$l_test[$test1]?></label> 
</td>

حالا باید یک دستور بنویسید که شرط اطلاعات فراخوانی کنه که اگر ... !

PHP:
<?
if(($test1/4)==round($test1/4)){echo "</tr><tr>";}
$test1++;}
?>

حالا باید در سایت خودتون چاپ بگیرید اطلاعات رو !
PHP:
<? $tst='';$test=explode("|",$qub['test']);
$test1=1;$vrgol=0;while(@$l_test[$test1]){
if (@$test[$test1-1]){
if($vrgol>0){$tst .= " ، ";}
$tst .= $l_test[$test1];
$vrgol++;}$tst++;} ?>
<?if(@$vrgol){?><tr>
<td>عنوان و تیتر</td>
<td><?=$tst?></td>
</tr><?}?>

امیدوارم منظور من و گرفته باشید !

آخرین ویرایش:

jigartalaa

Member
اگر خواستید بگید تا نمونه کامل از یک اسکریپت دوستیابی که نوشتم 2 صفحه مختص به اونو براتون بذارم برای نمونه !

جدیدترین ارسال ها

بالا