مقایسه Visual c++6 ,java,C++Builder,C#Builder,Delphi(gheyre .net)

benyamin_pc

Well-Known Member
بین برنامه های Visual c++6 ,java,C++Builder,C#Builder,Delphi(gheyre .net) کدوم قوی ترن؟لطفا فقط نام برنامه رو بگین و دلیل قوی بودنش نسبت به بقیه

benyamin_pc

Well-Known Member
آقایون و اساتید دیگه هم لطفا نظر بدن
و کلا عقیدتون در مورد بهتیرن برنامه برای برنامه نویسی با Win32 چیه؟

HM_Developer

New Member
با عرض معذرت جاوا دیگه بدرد نمی خوره چون شرکت میکروسافت سعی کرده تا با زبان سی شارپ تسلط کامل بر جاوا داشته باشه و علتش هم اینه که سی شارپ دارای قابلیت شی گرا بودن است البته بگم که همه چیز ...خوبه ولی چون این زبان از قول بزرگ نرم افزاری است خیلی عالیه

Old User

Member
با عرض معذرت جاوا دیگه بدرد نمی خوره چون شرکت میکروسافت سعی کرده تا با زبان سی شارپ تسلط کامل بر جاوا داشته باشه و علتش هم اینه که سی شارپ دارای قابلیت شی گرا بودن است البته بگم که همه چیز ...خوبه ولی چون این زبان از قول بزرگ نرم افزاری است خیلی عالیه

خواهش میکنم !

من خودم سی شارپ کارم ، ولی باز با این حال جاوارو ترجیح میدم... اصول و پایه هردوشون زبان C هست / الان سی شارپ رو بیشتر میپسندن چون کارو راحتتر کرده ولی جاوا از همون اول باید پله پله پیش رفت... در مقطع کارشناسی ارشد تو چندتا دانشگاهی من دیدم فقط و فقط رو جاوا تاکید دارن چون قابلیت انعطاف بیشتری داره...

nima_dir

Active Member
سلام دوستان عزيز
اگر راستشو بخواين همه همشون هم هيچكدومشون
چند نفر تو ايران خودمون هستن كه ديگه اخر يه برنامه باشن؟
بابا هر كدومش رو با توجه به بازار انتخاب كني و كار كني خوبه
الانم سي شارپ رو بورسه

Old User

Member
سلام دوستان عزيز
اگر راستشو بخواين همه همشون هم هيچكدومشون
چند نفر تو ايران خودمون هستن كه ديگه اخر يه برنامه باشن؟
بابا هر كدومش رو با توجه به بازار انتخاب كني و كار كني خوبه
الانم سي شارپ رو بورسه

آقا گل گفتی :wink: ... ولی من بازم میگم جاوا :mrgreen:

arash_j13

Member
درسته که سی شارپ تو بورسه ولی جاوا رو برای برنامه های ساده دسکتاپی که تو بازار خیلی مشتری داره نساختن جاوا بیشتر برای اجرا پلافترم ها مختلف و برنامه هایی که باید به عملکرد صددرصد اطمینان داشت ساختن

benyamin_pc

Well-Known Member
آقایون و اساتید دیگه هم لطفا نظر بدن
و کلا عقیدتون در مورد بهتیرن برنامه برای برنامه نویسی با Win32 چیه؟

یکم بحث عوض شد !
من برنامه های دات نت رو ازش حرف نزدم کلا برای برنامه نویسی با Win32 نظراتتون را بفرمایید (فکر می کنم در راسشون دلفی و سی پلاس پلاس باشه)
(البته دات نتم مثل جاوا مولتی پلت فرمه)

arash_j13

Member
سی پلاس پلاس قدرتمند تره ولی برای بازار کار شاید دلفی مناسب تر باشه چون برنامه ای که می شه با دلفی تو چند روز نوشت رو باید برای نوشتن با ویژوال سی چند هفته وقت گذاشت البته بورلند با ارائه سی++ بیلدر کار رو کمی بهتر کرده ولی بازم به نظر من برای بازار کار دلفی بیشتر مشتری داره

arash_j13

Member
با C# هم می تونید برای win32 برنامه بنویسید البته برنامه ها برای اجرا به دات نت محتاجند

arash_j13

Member
نمی دوتونید برای اجرا برای روی ویندوز به دات نت فریم ورک احتیاج دارید و برای لینوکس به منو البته من تا حالا هیچ برنامه ای که روی ویندوز نوشته شده باشه رو روی لینوکس امتحان نکردم

benyamin_pc

Well-Known Member
می دونم دات نت به فریم ورک نیاز داره اما سی شارپ بیلدر هم به فریم ورک نیاز داره؟

جدیدترین ارسال ها

بالا