مقایسه ی دو زبان برنامه نویسی

سلام
من یه تحقیق دارم که باید توش دو تا زبان برنامه نویسی رو مثل java یا هر چیز دیگه رو برای درس طراحی و پیاده سازی مقایسه کنم... کسی میتونه بگه چه زبانهایی رو مقایسه کنم؟ آخه استاد یه خورده سخت گیره !!! همه ی تحقیقارو قبول نمی کنه!!! باید خیلی خوب باشه... لطفآ یه سری منابع هم معرفی کنین...

با سپاس

shirini_forush

Well-Known Member
میتونی دوتا از زبونهای .net رو مقایسه کنی. احتمالا مطلب زیاد گیر میاری چون بحث سر اینا زیاده.
توی MSDN هم یه عالم کد مقایسه ای از همه شون هست.
اگر میخوای روی سینتکس فوکوس کنی VB و #C خوبه. اگر روی کلاس بندی و ساختار، #C و #VJ خوبه.
اگر روی قدرت و تشابه و این حرفا ++C و #C خوبه میتونی هم هر کدوم دیگرو انتخاب کنی.
(#C به خاط این تو همه ی مثال هام بود که تقریبا وسطه، کلاس بندیش شبیه VB، سینتکسش شبیه #VJ و اسمش شبیه ++C ه (فقط اسمش!!!))

موضوع های بالا رو به استاد نشون دادم گفتم کدومشون رو انجام بدم ؟ گفت هر سه تا رو انجام بده بیار!!!!!!!! یعنی سینتکس توی vb, #c و کلاس بندی توی #c و #vj قدرت و تشابه توی #c , c++ !!! جالبه نه؟؟؟!!!
مطمئنم که فراموش نمیکنه چی گفت!!!!!!!!

حالا کسی هست تا کمک کنه انجامش بدم؟

هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم...

saalek110

Well-Known Member
شما باید سرچ و ترجمه کنی. شاید هم در سایتهای فارسی چیزهای خوبی پیدا بشه.
من می توانم کمی در ترجمه و مقایسه ها کمک کنم.

آخرین ویرایش:

saalek110

Well-Known Member
در سرچ با نام بردن زبانها روی کلماتی مثل versus و difference تاکید کن تا سریع به جواب برسی.
آنهایی را برای ترجمه انتخاب کن که لیست وار باشد و زیر 10 آیتم باشد و در مقاله خود روی ظاهر مقاله بیشتر کار کن نه حجم آن. البته نظر منه . تا مثل کاتالوگ یا روزنامه دیواری بشه. از عکس هم میشه استفاده کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا