einollahia
Well-Known Member
من نمي دونستم اتودسك SoftImage رو هم خريده.با اين حساب غول(با كدام ق غ بود؟) غير قابل مهاري شده.اما اولا مطالبي كه من نوشتم مال 2 سال پيش بوده ثانيا از سوي نشريه گيم دولپر.شايد يك نشريه ديگه يا يك شركت ديگه يه چيز ديگه بگه.
حقیقت بر اینه که اصلا چیز خوبی نیست بالای 90 در صد از کاربرای XSI از این بابت ناراضیند و ترس این رو دارند که Autodesk در XSI هم که قوی ترین برنامه نویسی رو داره و کمترین میزان هنک رو داره و میشه باهاش تا چند میلیارد Polygon رو رندر گرفت،مثل دو نرم افزار دیگه چند میلیون bug قاطیش بشه
اما در مورد هنگ كردن مايا.من روي سيستم گازوييلي قبليم مايا كرك شده نصب كرده بودم و در لينوكس حتي يك بار هنگ نكرد اما در ويندوز در هنگام كار با Brush ها هنگ كرد.
در اصل Autodesk دلیل اصلیش که Xsi رو خریده این اعلام کرده که Bug های مایا رو اصلاح کنه.
يا مثلا شما نمي تونين قدرت زي براش رو با مكس و مايا مقايسه كنين چون اصلا اينجا قياس درست نيست.زي براش معمولا فقط در مدلسازي غير ارگانيك استفلده ميشه و اصلا انيميشن نداره
مقایسه این دوتا چه ربطی بهم داره، اصلا کارایشون بهم مربوط نیست و در اصل حیات Zbrush از خود همون نرم افزار های که گفتید سرچشمه میگیره.
نه اون تست اصلا قابل استناد نیست : Jon Peddie / 3dspeedmachine.com Benchmarks: Redone
PDF Version]
منم همین منبع رو دادم فقط لینکی که من دادم مال سایت اصلی بود و به همراه چنتا تصویر از تست انجام شده.
در ضمن فکر نکنم این بحث ها سودی هم داشته باشه