مقایسه سرعت سرور هاستینه و نتایج جالب...!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

webmizban.com

Active Member
سلام
دعوا نکنید
1-امکان ادیت هست تو این عکس ها
لطفا بگید مثلا به این سایت برید فلان کار کنید مشخص میشه سرعت چه قدر است.
در ضمن من رو وب میزبان بودم به ساعت نکشید فرار کردم در صورتی که سرور ها ک÷ی هم هست.
با سپاس
(در ضمن من پیش PersianWhois بودم. شخصی بسیار محترم هستند. من به خاطر مشکلی که وجود داشت جدا شدم. و الا ...)

دوست عیزیز شما هنوز نمی دونی وقتی dns رو عوض می کنی یه چند ساعت باید صبر کنید تا ست شه.....بله ایشون روی سرور ما بودن ولی چون نمی دونستند dns چیه رفتند جایی دیگه... از سرویس دهنده قبلی هم بخاطر همین dns فرار کرده بودین:))
کمی اطلاعاتتون را افزایش بدید....دیشب هم که با خود بنده چت می کردید و ناراحت بودید که سایتون در Hoste جدید هم مشکل داره... سایتون هم Down بود ....دوست من تمام هاستینگ های که شما رفتین و چند روز روش بودید و دوبار جای دیگه transfer کردی بسیار عالی بودن faroos , webmizban , و همین hostinge جدیدتون....ولی شما چون اولین بار دارید کار می کنید فکر می کنید هاست مشکل داره....

TAEL

Member
خیلی می بخشید که پابرهنه اومدم وسط بحثتون.

اما تا حد زیادی با احسان جان موافقم. من هم اکنون 2 سایت روی هاستینه دارم و از همه لحاظ راضی هستم . فقط برخی مواقع سرور Down میشه که اون هم فکر کنم یه امر عادی باشه که اکثر سرورها دارند.

webmizban.com

Active Member
جواب سول دوم شما رو هم هاستینه لطف کرد و کامل داد....
شما با هر جایی کار کردی اینقدر سوال های مسخر و عجیب پرسیدی که اونها از خداشون بود شما رفع زحمت کنید....باور کنید....

1240

Banned
خوب دوست من
من از webmaster خواهش می کنم دیگه جواب چهار تا مثل شما رو نده
در ضمن دوست من چرا عصبانی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟
شما همچین صحبت می کنید که انگار در قسمت های پایین مشکلی دارید شاید احساس سوزش احساس درد ... .
در ضمن در ضمن
یه اکانت تست بده به دوستان برن سرویس رو نگاه کنن ببینن.
تازه هاست فعلی که روش هستم. در موقع ترانسفر اطلاعات ساعت ها طول کشید تا انتقال پیدا کرد.

خوب طبیعی هست از سروری که هستید باید طرفداری کنید باید شما و اون عزیز سر دیتا سنتر بزنین هم دیگر رو.
در ضمن من چرا از هاست فعلی ناراضی نیستم
سایت بنده وی بولتین است باید سرور باشه تا بتونه جواب بده با این دیتا بیس سنگین.
بستگی هاست کردی بری تو وضعیت سرور وحشت می کنی . یه اکانت تست به یوزر ها بده حتما.
امید وارم دیگر از این حرف ها نباشه.
چون وقت اضافی ندارم جواب شما ها رو بدم.
شما تا 3 روز است از زور دلتون به بنده پیغام می دید که فلان هست ........ سرور
شما چرا سایت قبلیت فیلتر شد؟؟؟؟؟
جالبه حالا با نام جدید دارید .. .
با سپاس

1240

Banned
در ضمن
من پینگ گرفتم رو سرور شما بودم شاید آی اس پی شما در پیت باشد اما بنده از آی اس پی های خوب استفاده می کنم.

webmizban.com

Active Member
ادب حکم می کنه من جواب بی ادبی شما رو ندم....
در مورد اون 3 روز هم که می گید شما بودید که به ما چسبیده بودی و ول کن نبودی وگرنه من از دوستان شنیده بودم شما چه جور آدمی هستی و از روی اشتباه و اسرار هایی که کردید اکانتتون رو از روی هاست همکارم transfer کردم (آرشیو چت هست ) ... به هر حال هاست کردن سایت شما یک اشتباه بود... به همکارای دیگه هم توسعه می کنم این کارو نکنند.... تا پشیمون نشند....
در مورد سایت قبلی که گفتید فیلتر شد باید بگم کدومشون رو می گید؟
mihanpart.com
mihanparty.com
paatogh.com
paatoghi.com
vatanserver.com
vatanpart.com
و....
کدمشون ؟
منظورتون vatanserver.com باید باشه?....بله فیلترش کردن اما چه ربطی داره؟سایت های که روی vatanserver.com بودن مشکلی ندارن....
شما یه مشکل اساسی داری باید خودت رو اصلاح کنی....من فکر می کنم از نظر روحی مشکل دارید

1240

Banned
همچنین
در ضمن شما (آرشیو چت هست ) یادتون هست
چطور مظلومانه و از روی بدبختی می گفتید من هاست می دم هاست خوب
بنده دلم سوخت گفتم به یه نون و نوایی برسی والا می دونستم آدمی نیستی که بتونی هاست خوب بدی.
در ضمن اگه بنده بی ادبم شما پاسخ پست بالا رو نمی دادی. الان پاسخ این پست رو نده.
خوب معلومه که شما آدمی هستید که زیاد تعادل روحی ندارید و احتمال قوی فساد اخلاقی دارید و الان چرا سایت های شما اکثرا فیلتر شودند.>؟
بنده پنج ساله فروم دارم و شما ........ هستید.
با سپاس

webmizban.com

Active Member
هنوز هم می گم اما نمی دونم شما چه طور مظلومانه برداشت کردی.....اون جوری که شما خواهش می کردی به اون می گن مظلومانه.....یعنی ما با اسپانسر شدن و دادن هاست free به نون نوا می رسیم؟جالبه....
من بعید می دونم شما بیشتر از 5 ماه با اینرنت آشنا شده باشی ولی باید بگم تو این 5 ماه پیشرفت خوبی داشتی...نباید اتظار بیشتری داشت...
در مورد فیلتر شدن باید بدونی دوست من خیلی از سایت ها بدون دلیل فیلتر می شن این رو هم باید بزاریم به حساب بی تجربگی شما.....
در مورد ادب هم
:

a.JPG

1240

Banned
چیه از قصد این طور گفتی که چی؟؟؟؟؟؟
فکر کردی چی همی چین خرابت می کنم که بشینی پشه بپرونی از امروز داشته باش تا بفهمی چه کسی 5 ماه با اینترنت کار کرده
طوری حرف می زنی که انگار از ناحیه زیرین احساس سوزش بسیار شدیدی داری دوست من.
در ضمن من واسه کاربران سایتم ارزش قایلم و دوست ندارم رو سرور های مثل شما باشن
پایدار باشید

1240

Banned
در ضمن
دوست داری ادیت کنم کپی همین رو این جا بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شدی جریان ..........
عکس معتبر نیست فقط لینک فقط

sargardon

Banned
بابا خدایی همه با این citysat مشکل دارن...تو یه چیزیت هست پسر جان.....من فک کنم تو هر هفته روی یه سروری:))

همیشه مدیرها دیر می رسن! یکی نیست Lock کنه؟! گند زدید به تاپیک هاستینه...

sargardon

Banned
آقا بد نمی گم که این پسر هر روز یه جاست.... بنده خدا نشده یه ماه یه جا بند شه فکر کنم بیچاره الان داره دنبال یه هاست واسه هفته بعدش می گرده....
یا حق با وب میزان و هاستینه یا اینکه سایت این دادشمون یه چیزیش هست
اگه بازم مشکل داشتی بیا من راهنمایی کنم

webmizban.com

Active Member
در ضمن
دوست داری ادیت کنم کپی همین رو این جا بفرستم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شدی جریان ..........
عکس معتبر نیست فقط لینک فقط

عزیز جان نمی دونم چرا اینقدر عصبی هستید....شما می خوایی مارو خراب کنی؟؟
کمی خونسرد و آرام باشید...البته من بهتون حق می دم که از حال طبیعی خارج شده باشید و تعادل روحی و روانی مناسبی نداشته باشی....چون پیداست شما از روزی که این سایت رو ایجاد کردی هر روز و هر هفته روی یک هاستینگ بودی و خوب این رو عصاب و روان شما تعسیر منفی گذاشته.... و حق داری اما بهتر نیست کمی فکر کنی؟ کمی آرام باشید چند روز به خودت اسراحت بده دوست من به کمی آرامش نیاز داری به خودت کمی فرصت بده... همه ما روزهای مثل روزهای که شما سپری کردی رو پشت سر گذاشتیم....من درکت می کنم دوست عزیز برای همین خرده نمی گیرم....
موافق باشی

احسان نیکفرجام

ashubgar

Member
بهت فقط یه پیشنهاد می کنم..
من روز در میون اعصاب ندارم....
از شانس نداشتت امروز اعصابم خرابه...

یه کم دیگه ادامه بدی بهت آلرژی پیدا می کنم..بعد دیگه بعید می دونم اعتماد به نفسی برات بمونه بخوای جایی نظر بدی

تمومش کن این معلومات گسترده و وسیعتو!

(الان فهمیدم یاسین خوندنی که می گفتن یعنی چی!)

من نميدونم اينجا چه خبره ولي خيلي متاسفم که دو ميزبان هاست ايراني دارن اينجوري به هم ميپرن - حتما از مشتريهاتون هم اينجوري پشتيباني ميکنين :mad: واقعا براتون متاسفم:neutral:

ashubgar

Member
همچنین
در ضمن شما (آرشیو چت هست ) یادتون هست
چطور مظلومانه و از روی بدبختی می گفتید من هاست می دم هاست خوب
بنده دلم سوخت گفتم به یه نون و نوایی برسی والا می دونستم آدمی نیستی که بتونی هاست خوب بدی.
در ضمن اگه بنده بی ادبم شما پاسخ پست بالا رو نمی دادی. الان پاسخ این پست رو نده.
خوب معلومه که شما آدمی هستید که زیاد تعادل روحی ندارید و احتمال قوی فساد اخلاقی دارید و الان چرا سایت های شما اکثرا فیلتر شودند.>؟
بنده پنج ساله فروم دارم و شما ........ هستید.
با سپاس

براي کساني مثل من که اولين بار از اين قسمت از سايت ديدن ميکنن واقعا جاي تعجب داره که Majidonline که ميگفتن اينه ؟!
از همه بدتر چه کسايي دارن تو اين کشور هاست ميفروشن ؟! واي به حال کاربران ! :neutral:

ashubgar

Member
دوستان يا من نمي دونم ، يا شايد هم اطلاعات من ناقصه !؟ اينجا يکي از هاستها خوشو با گوگل و ياهو مقايسه کرده ! :eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا