مقایسه بین کلک و میر عماد

h-akhavan

Member
سلام دوستان:)
حالا که میبینم بحث خوشنوسی و میرعماد و کلک و ... داغه به خودم اجازه دادم یه سوال از اونهایی که میرعماد دارن بپرسم؟
راستش من نیاز به نرم افزار خوشنویسی دارم که تا الان با کلک مشکل خودمو حل می کردم. ولی مساله اینجا بود که چون کلکم دزدی بود، وقتی از استفاده می کردم بهم نمی چسبید و وجدان درد و ...:cry:
حالا که می خام میرعماد بخرم وقتی مقایسه می کنم خطوط خوشنویسی شده ای که با میر عماد نوشته شده با خطوطی که با کلک نوشته شده، مبینم که به لحاظ خونویسی، میرعماد خیلی هم دقیق نیست:shock: یه خورده مشکل داره! حالا سوال من اینه که: آیا واقعا میرعماد مشکل داره تو خوشنویسی یا اون افرادی که باهاش نوشتن مشکل داشتن؟ اگه مشکل داره مشکلش تا چه حده؟ میتونم باهاش کار های عادی رو انجام بدم یا نه؟
کلا یه مقایسه کوچول با کلک؟ پلیز:sad:
در ضمن با فتوشاپ مشکلی نداره؟ با ایندیزان چه طور؟ با ورد چه طور؟
اون هایی که خریدن راضین؟

مغصی:oops:

سلام
بزرگترين مشكل مير عماد در كار با Illustrator هست : زماني كه فونت هاي ميرعماد تو پوشه فونت ويندوز هست Illustrator بالا نمياد. حتما بايد فونت ها رو يه جاي ديكه cut كني ، Illustrator رو باز كني و بعد فونت ها رو دوباره به پوشه فونت ويندوز بياري.
تازه اين نسخه اصلي مير عماده .
تو اين مدتي هم كه با اين نرم افزار كار كردم با نرم افزار ديگه اي مشكل نداشته.

--> ill CS3

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
هادي جان نسخه ايل شما چيه؟!
از نسخه CS3 Me استفاده ميكني؟
چون ميرعماد با اين ورژن فعلا مشكل داره و خودشون اعلام كردن كه تا آخر شهريور Patch اصلاحش رو تو سايتشون ميذارن.

درباره مقايسه كلك با ميرعماد هم بايد بگم كه كلا كلك تخصصي تر از ميرعمادِ و البته قيمتش هم حدودا 10 برابر ميرعماد!
ميرعماد الان 12هزار تومنه و كلك حدودا 120 هزار تومن. البته نسخه اصليش.
البته من خودم الان هر دو تاي اين برنامه ها رو دارم ولي در كل از ميرعماد فقط براي زماني استفاده ميكنم كه به خط معلي احتياج داشته باشم. وگرنه كلك بقيه خطوط رو خيلي بهتر از ميرعماد اجرا ميكنه.
يكي از مهمترين فرقاشون اينه كه كلك خودش محيط خطاطي داره. يعني شما ميتوني متني رو كه نوشتي رو تو خود برنامه چيدمان كني ولي ميرعماد رو فقط تو ورد بايد بنويسي و بعدش منتقل كني به فتوشاپ و تازه اونجا چيدمان كني.
در كل ميرعماد هنوز اول راهه و كلك نسبت به ميرعماد قديمي تره.
ولي هميني كه ميرعماد خطي مثل معلي رو ساپورت ميكنه باعث ميشه كه يه رقابت شديد رو با كلك داشته باشه.

omidsas

Member
ببینم میرعماد من فونت معلی رو نداره میشه سارا خانم شما بزارین اینجا که ما هم بهره مند شیم

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
سلام

کلک با داشتن ادیتور مستقل به میر عماد برتری داره

جدا از اون که میر عماد خیلی مشکل داره خیلی از موقع ها باعث کند شدن و قفل کردن برنام های میشه
متسفانه بهضی از فارسی نویسها مثل پروین ... از این روش استفاده میکنن
که خیلی ساختار جالبی نیست و در همه جا جواب نمیده

کلکم دزدی بود

نسخه اصلی برنامه حدود 100000 تمان قیمت شه

خیلی از نسخه هایی که دوستان استفاده میکنن نسخه کرک شدس

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
البته درباره اين نسخه هاي كرك شده و ... هم بگم كه اتفاقا يه بنده خدايي تو قسمت سوالات متداول سايت مريم سافت ازشون همين سوال رو پرسيده بود كه داره از نسخه كرك شده استفاده ميكنه و عذاب وجدان داره و ...!

مسئول پاسخ به سوالات هم گفته بود كه اگر از اون برنامه براي استفاده هاي تجاري استفاده نكنن هيچ ايرادي نداره و شركت راضيه. يعني استفاده شخصي از اين برنامه ها به گفته خودشون بدون مشكله.

جدیدترین ارسال ها

بالا