مقايسه دو مونيتور Crt

nemesis

Member
ميخواستم نظر دوستان را در مورد مقايسه اين دو مونيتور بدونم.
T730PU LG –
Samsung – MB17980 MG

مشخصات مانيتور ال جي:
http://www.maadiran.com/Persian/PROD...s.asp?ProID=64
متاسفانه براي مانيتور سامسونگ در سايتشون هرچي گشتم هم چنين مدلي نبود نمي دونم چرا؟ خيلي از مدلهاي توي بازارايران در سايت نيست و بلعكس بنابراين دوستان اگه مشخصات اونو ميدونن اعلام كنند.

با توجه به اين كه قيمت هر دوي اونا يكي هستش شما كداميك را براي خريد پيشنهاد ميكنيد؟

Ocarina

Member
جدیداً مانیتورهای ال جی زود مورد دار میشن ... چندتا از دوستام این مشکل براشون پیش اومده..

nemesis

Member
خوب Lg گارانتي بهتري ميده ولي من از كجا نمايندگي سام سرويس را گير بيارم

البته اين سامسونگ كاراش عجيبه از يك طرف اعتراض ميكنه كه چرا Lg بازار را قبضه كرده از طرفي من تا حالا هر چي توي سايت سامسونگ گشتم 4 -5 تا مانيتور فلت بيشتر نداره كه همچنين مدلهايي من تو بازار نديدم اصلا 17870 و 17980 توي سايت انگليسي و فارسيش وجود نداره معلوم نيست كي اينهارو ساخته؟
توي گوگل هم ميگردم اين مدل ها نبود كه لااقل بتونم مشخصات فني اونو ببينم فكر كنم فقط توي ايران توزيع ميشه

چيزي كه منو توي انتخاب مردد نگاه داشته صف نظر از مقوله گارانتي اينه كه مانيتور سامسونگ رزلوشن 1920*1440 هستش در حالي كه ال جي 1600*1200 و قيمت هاشون با هم برابره
راست ميگن سامسونگ ها چشمو خسته ميكنه؟

Ocarina

Member
در مورد مدلها من هم مشکوکم
هر دو کمپانی کره ای هستن که تو ایران هم تولید میشن
مادایران و سام سرویس...
البته من نگفتم که سامسنگ خوبه ولی چند وقتی هست که تو بازار طرفدار پیدا کرده... معمولاً یه جنس و قتی که از عمرش تو بازار گذشت و خیلی ایرانی شد دیگه اون کیفیت اول رو نداره
در مورد خسته کردن چشم هم باید بگم که من که ایرادی از سامسنگ ندیدم
فکر کنم هردو مانیتور استاندارد Tco 2003 رو دارند . حداقل در مورد سامسنگ اینو میدونم در مورد ال جی هم خودت یه نیگاهی بکن...
خبرشو بده که کدومو گرفتی

جدیدترین ارسال ها

بالا