مقابله با دكومپايلر شدن فایل فلش

Alidf

Member
سلام. یه برنامه یا یه کد اکشن اسکریپت می خوام که swf رو براش قفل بزاره و از شر دکومپایلر ها در امان باشه/ کسی می دونه؟؟

Parham

Well-Known Member
نمیتونید به طور 100 % هیچگاه از فایل خودتون مراقبت کنید چون هستند سیستم ها و برنامه هایی‌ هستند که بتونند فایل را باز هم دی كامپايل کنند ... همچنین از طرف دیگر برنامه های هم هستند مانند ActionScript Obfuscator یا Tevasکه با تغییر دادن Action Script ها به مثلا سیستم MD5 تقریبا کار دی كامپايل کردن را به کمترین حد میرسونند ...

Vampire

New Member
میشه یه کم بیشتر توضیح بدی؟؟؟؟این برنامه ها رو از کجا میشه گیر آورد/؟

Parham

Well-Known Member
متاسفانه من خیلی‌ دنبال این برنامه بودم اما نتونستم که پیداش کنم ، تو سایت هایی‌ که بلد بودم گشتم حتا تو Hub و برنامه های Sharing هم گشتم اما پیدا نکردم مجبور شدم از برنامه های دیگه استفاده کنم که اون کیفیت رو نداشت و باز هم امکان Decode شدن یا همون دی كامپايل وجود داشت به هر حال در اولین فرصت که برنامه رو پیدا کردم اولین جا که قرار بدم همینجا هستش ...

Alidf

Member
swf encrypt

سلام. البته تا جایی که من اطلاع دارم برنامهء swf encrypt چنان قفلی بر روی فلش میذاره که تا الان هیچ دکومپایلری قادر به باز کردن کدهای فلش نیست(اکشن اسکریپتها) اما هر چی گشتم کرک اون رو پیدا نکردم. من با بهترین دکومپایلرها sothink swf decompiler و flash decompiler هم تست کردم اما کدها رو این برنامه مخفی نگه میداره و کارش خیلی درسته. اگه کرکش رو پیدا کردید به ما هم بدید تا ضد این برنامه ساخته نشده :)

جدیدترین ارسال ها

بالا