معيارهاي زيبايي يك پروژه

reza zareie

Active Member
درسته ميدونم كه جاي اين تاپيك توي اين انجمن نيست و نبايد تو اين انجمن مطرحش كنم اما من يك سوال اساسي داشتم كه مي خواستم نظر شما رو در اين باره بدونم.
ميگن آدم ها سلايق و نظرات متفاوتي در موردچيزهاي مختلف نظرات متفاوتي دارن و همه يك سليقه و يك نظر ندارن اما در بعضي موارد اين طور نيست . ما بعضي از پروژه ها رو مي بينيم كه واقعا زيبا هستن براي مثال پروژه Top Toolsجناب OMidبسيار زيبا بود و كسي هم مدعي نبود كه اين پروژه اصلا زيبا نيست مي خواستم بدونم چه چيزي باعث زيبايي يك پروژه مي شه . آيا تعدد اشيا هستش آيا استفاده زياد از آيكون ها و آرم ها هستش آيا استفاده از جلوه هاي بصري خاصي هستش . اين چي هستش كه باعث مي شه كه بعضي پروژ ها در عين سادگي زيبا باشن؟؟؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب این دیگه به حوزه ی گرافیک و هنر طراحی مرتبط میشه
که خودش به رنگ بندی و چیدمان و خیلی چیزهای دیگه ارتباط داره

اگر میبینید که اون پروژه به چشمتون زیبا میاد، بخاطر اینه که جناب امید گرافیست خوبی هستن.
و البته این ظاهر زیبا بدون امکانات و کارایی مناسب، نمیتونه جذابیتی داشته باشه
پس یک ظاهر زیبا در کنار امکانات مناسب و درواقع کدنویسی درست، باعث میشه که یک برنامه، نظر مخاطب رو به خودش جلب کنه.

رضا جان سلام

نظر من : در طراحی و ساخت یک برنامه مهمترین مساله طراحی و زیبایی اونه !!
و در طراحی میزان تناسب رنگها مهمترین مساله هست.
بهترین برنامه هایی که شما می تونید برای طراحی به کار ببرید : Photoshp و Illustrator هستند .
اگر در طراحی موفق نبودید بهترین راه اینه که به طرحهای دیگران نگاه کنید و اون رو مورد بررسی قرار بدید ، تو وبسایت هایی مثل Tutorial9.net و
deviantart گشت بزنید و طرح های دیگرا رو ببینید . این مساعل زوق و سلیقه رو رشد میدن.
با اولین طراحی اتظار بهترین طرح رو نداشته باشید.

خود من شخصا برای طراحی یه پروژه ، چندتا طرح میزنم تا یکی از اونها برام مورد قبول باشه.

آخرین ویرایش:

irdanlod

Member
من شخصا وقتی اقدام به طرحی یک پروژه می کنم خودم رو می ذارم به جای مخاطب کار خودم و سعی می کنم درک کنم که لحظه ای که کار منو میبینه چه حسی بهش دست میده. چیزی که بهتون میگم حاصل تجربه منه. سعی کنید در ابتدای کارتون با یه ایده خاص یا یه همچین چیزی کاربرتون رو سورپریز کنید. در این حالت حتی اگه کارتون در سطح خیلی حرفه ای نباشه میتونه یه خاطره خوب در ذهن کاربر به جا بذاریدو خودم همیشه سعی می کنم یه اینترو مناسب و جذاب برای کارم طراحی کنم. البته چیزی که گفتم سوای طراحی خوب بصری پروژه و غیره است.

جدیدترین ارسال ها

بالا