معنای این ارور چیه؟

دوستان من تو پروژه ی خودم از فیلدهای متنی زیاد با ویژگی editeble استفاده میکنم موقعی که ازش خروجی میگیرم این ارور رو نشون میده ولی یه راهی براش پیدا کردم وقتی میام اندازه فیلدها رو تغییر میدم و خروجی دوباره میگیرم، میبینم مشکل حل میشه و دیگه ارور نمیده. چرا باید اصولاً اینگونه اروری رو ببینیم؟

پیوست ها

• error.jpg
    error.jpg
    168 کیلوبایت · بازدیدها: 17
شما دنبال یه سری شی با اسامی b1 تا b10 می گردین که اصلا تو صحنه نیست ...و تعریف نشدن...

نه اینارو درست کردمو اسم هم بهش دادم. منتها نمیدونم چرا اولش اینارو برنامه نمیتونه شناسایی کنه. دوباره وقتی میام چندین بار اندازه فیلدهارو تغییر میدم. میبینم ارور ها برطرف شده. حالا خودمم موندم چرا اینطوری میشه؟

++Hadi++

Active Member
فرض کنین قراره بعد از دو ثانیه تابع A و بعد از چهارثانیه تابع دیگه ای به صورت literal اجرا شه .
PHP:
var id1:int=setTimeout(A,2000);

var id2:int=setTimeout(function(){trace("this is B!");},4000);

function A():void
{
    trace("This Is A!");
}
در این ساختار ،زمان به میلی ثانیه هست و هر ثانیه ،1000 میلی ثانیه هست...
در ضمن با استفاده از اون ID ها در ورودی تابع clearTimeout می تونید انتظار برا اجرای یه تابع رو از بین ببرید و اون تابع دیگه بعداز مدت زمان ،ران نمی شه....

من از کدهای بالا زیاد سر در نیاوردم. فایلمو همراه با عکس ارورها آپ کردم ببینید با اینکه همه چی درسته ولی چرا باید این ارور داده بشه؟ آیا این نقص از فلش هستش یا نه یه جای کار ایراد داره؟

پیوست ها

• 01.rar
    134.2 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • 01.jpg
    01.jpg
    54.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3
بالاخره موضوع رو کشف کردم. بعد از کلی تلاش متوجه شدم که برنامه به علامت = حساسیت داره یعنی وقتی تو متون تی ال اف از علامت = به تنهایی استفاده میشه برنامه همین ارور رو میده باید تو فیلد علامت = رو به تنهایی به کار نبرم. در این صورت مجبورم از شکل این علامت استفاده کنم. ولی نمیدونم آیا این مشکل تو همه ی سیستم ها هست یا فقط تو سیستم من و یا به ورژن هم ربط داره یا نه؟
به هر حال مشکل فعلاً حل شد. متشکر از دوستانی که کمک کردند.

جدیدترین ارسال ها

بالا