معمولا چقدر هزینه برای نگهداری و به روز رسانی سایت دریافت باید کرد؟

Hamid2day

Active Member
می خواستم بدونم هزینه نگهداری و به روز رسانی وب سایت ها را چگونه حساب می کنید.

هزینه طراحی به کنار

هزینه آپگراید
هزینه به روز رسانی سایت - مطالب گالری عکس ارسال خبر و اینجور موارد؟

ایا ماهیانه یا سالیانه دریافت میشن و معمولا چقدر هست.

با تشکر

Hamid2day

Active Member
خوب سایت یک سازمان هست که اخبار - عکس در هفته کار میشه...
یعنی هفتگی آپدیت داره

Milad

Well-Known Member
ببینید چقدر وقت میبره ، عموما برای سازمان ها ساعتی 3 تا 5 تومان حساب میکنند . برای مثال میتونید ماهیانه اگر هفته ای 1 ساعت کار کنید 12 تا 20 در خواست کنید .

Hamid2day

Active Member
پس اشل دقیقی نداره و بستگی به کار خودت داره..
تقریبا هفته ای 4 ساعت شایدم بیشتر کار می بره

Milad

Well-Known Member
نه زیاد ، شما میتونی تا 10 تومان ساعتی هم بسته به کیفیت کار دریافت کنید ولی قیمت معمولش همون 5 هست ، سایت های معمولی هم که عموما صاحب سایت تصمیم گیرنده هست .

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادت
این کار کاملا توافقی هست. مثلا یکی از دوستان برای آپدیت سایت یکی از سازمان ها، ماهی 350 تومن میگیره.
ولی من مثلا فقط برای پشتیبانی فنی وب سایت، ماهی 40 تومن میگیرم ولی هزینه یکسال رو اول همون سال می گیرم. (10 سال یکبار هم مشکلی پیش نمیاد!)
به نظر من بیشتر به کارفرما بستگی داره و اینکه چقدر به شما نیاز داشته باشند.
ولی برای بروز رسانی محتوایی وب سایت ، یکی از سازمان های دولتی گفت که ماهی 50 تومن میده و اطلاعات رو واسه من میل میکنه که من ازخونه سایت رو بروز کنم، اما من قبول نکردم. (بیشتر از اینکه مشکل مبلغ کم باشه، مسعله اینجاست که اون بیچاره ای که بعد از من قراره این سایت رو بروز کنه، اصلا براش صرف نمی کنه)
همش به خود شما بستگی داره...
شما کاربر پرشین تولز نبودی؟

Hamid2day

Active Member
ارادت
این کار کاملا توافقی هست. مثلا یکی از دوستان برای آپدیت سایت یکی از سازمان ها، ماهی 350 تومن میگیره.
ولی من مثلا فقط برای پشتیبانی فنی وب سایت، ماهی 40 تومن میگیرم ولی هزینه یکسال رو اول همون سال می گیرم. (10 سال یکبار هم مشکلی پیش نمیاد!)
به نظر من بیشتر به کارفرما بستگی داره و اینکه چقدر به شما نیاز داشته باشند.
ولی برای بروز رسانی محتوایی وب سایت ، یکی از سازمان های دولتی گفت که ماهی 50 تومن میده و اطلاعات رو واسه من میل میکنه که من ازخونه سایت رو بروز کنم، اما من قبول نکردم. (بیشتر از اینکه مشکل مبلغ کم باشه، مسعله اینجاست که اون بیچاره ای که بعد از من قراره این سایت رو بروز کنه، اصلا براش صرف نمی کنه)
همش به خود شما بستگی داره...
شما کاربر پرشین تولز نبودی؟
بله پرشین تولزی هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا