معزل قانونی بودن ویندوز در خارج از ایران

peymannaji

New Member
با سلام

خیلی سریع خدمت شما عرض کنم که من یک ویندوز ارجینال بروی لپ تاپم داشتم که خوب هم کار میکنه و محشره اما بدلیل نصب نرم افزار های بی استفاده به هنگام نصب اتوماتیک , سرعتش خیلی پایین هست .
در نتیجه بر آن شدم که یک ویندوز دانلود کنم از یکی از سایت های Warez ... و آپدیت هم میشه . البته اجازه آپدیت ندادم بهش ... حالا معضلی که بنده دارم اینه که در خارج از ایران هستم و اینجا مسئله کپی رایت وحشتناک رعایت میشه . میخوام بدونم آیا مشکلی بندرو تهدید میکنه یا خیر ؟

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
خوب دوست من می تونشتید از cd ریکاوری لب تاپ ویندوز رو ریکاوری کنید و مشکل سرعتتون حل می شد و می تونستید ویندوز رو بروز کنید.والا یکی از دوستان من امریکا زندگی می کنه و الان 1سال هست ویندوزش اورجینال نیست و تمامی نرم افزاراشم کرک شده هستند بهش گفتم مشکلی پیش نمی یاد ؟ گفت پلیس اینقدر بیکار نیست که بخواد دنبال این موضوع باشه

saeedesign

Member
نمی یان یکی یکی کامپیوتر ها رو چک کنند..مواد مخدر که نیست.هر چند مجازات های بدی داره..
حالا تا زمانی که برگردید از اونجا سعی کنید خود ویندوز و نرم افزار هایی که مهم هستند رو آپدیت نکنید تا مشکلتون حل شه..

موفق باشید :rose:

اصلی بودن ویندوز به چه معنی ست؟ جز اینکه سریال شما باید اصلی باشه؟!!! شما می تونید به راحتی نسخه های مختلف ویندوز رو از سایت رسمی ش یعنی مایکروسافت دانلود کنید ولی حتما باید شماره محصول رو داشته باشید

شما هم که گفتید لپ تاپ دارید دیگه، معمولا شماره محصول ویندوز، پشت لپ تاپ ها الصاق شده، شما به راحتی می تونید از اون شماره سریال استفاده کنید و نگرانی هم از بابت قانون کپی رایت نداشته باشید

k2-4u

Well-Known Member
شما ویندوز رو نصب کن
. مشکلی پیش نمیاد microsoft خیلی مهربونه ماشالا
اگر مشخص بشه ویندوز شما کپی است
خیلی تابلو میشه در همه جای دنیا هم اینطوری هست
منظورم از تابلو اینه که برنامه Microsoft Genuon شروع به کار می کنه
و هی به شما . اطلاعا میده که windows شما کپی هست
اگر گوش نکنین windows دیگه بالا نمیاد .
اگر می خواهید windows رو update کنید
بگذاریدش رو حالت دستی
سپس نگذارین Microsoft Genuon Removal Tool
update بشه . فقط کافیه تو لیست update
ها تیکش رو بردارید .
خلاصه . باید مراقب باشین

Member
خب اگه ویندوز وارز شما از همون نوع ویندوز اورجینالتونه میتونید با همون شماره سریال اکتیوش کنید و یا با مراجعه به نمایندگی لپ لپ خود مشکل رو حل کنید:wink:
ولی خطر بزرگتری که شکا رو تهدید میکنه اینه که دارید فارسی رو فراموش میکنید و معضل رو اشتباه نوشتید :green::rose:
در ضمن پلیسای خارج در دو صورت به شما حمله میکنن
1- به شما مشکوف شن
2- خبط و خطایی از شما سر بزنه
3- از شما شکایتی شده باشه
دهه باز که شد 3 تا:-?

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا