معرفی Massive 5 و خصوصیات آن

pixel.gif

pixel.gif

با معرفی نسخه پنجم از نرم افزار Massive ساخت توده های انسانی در نرم افزارهای رایانه ای پیشرفت چشم گیری خواهد داشت. در نمایشگاه سیگراف توانمندیهای این نسخه با معرفی یک پلاگین ویژه برای نرم افزار 3DS Max به نمایش در آمد.توسعه منطق کاراکترها در این نسخه با پیشرفت همراه بوده و بیشترین تکیه سازندگان آن در معرفی نسخه جدید در هوش مصنوعی تک تک شخصیت های ایجاد شده بود. گفته شده مسیر های سه بعدی حرکت و حمله و حتی فرار برای کاراکترها تعبیه شده است به گونه های که تا حد امکان به واقعیت نزدیک شده است. سرعت اجرای و شبیه سازی در حد RealTime افزایش یافته و در توده های بسیار بزرگ از 2 تا 4 برابر سرعت محاسبات افزایش یافته است.

در منطق برنامه در این نسخه راه کارهای جدیدی برای حمله و دفاع و فرار کاراکترها تعبیه شده است. حمله کنندگان میتوانند در صورت نیاز، مسیرهای جدیدی را برای حمله به توده انسانی مقابل خود انتخاب کنند. همچنین میتوانید نوع دفاع را برای کاراکترها به گونه ای تعیین کنید که با افزایش حملات، کاراکترها به تدریج عقب نشینی کنند. در حقیقت در Massive 5 سعی شده است که نتایج بدست آمده به واقعیت نزدیک تر باشد.نکته بسیار مهم این بود که امکان استفاده از Massive 5 در درون محیط 3DS Max برای کاربران این نرم افزار فراهم شده است.در این صورت کاربران مکس به راحتی صحنه هایی از توده های انسانی و جمعیت های ایجاد شده که شامل هزاران کاراکتر می باشد را به محیط مکس وارد کرده و همانند دیگر توابع مکس از آنها استفاده میکنند. این کار با توجه به قابلیت های ایجاد شده در مکس و امکان استفاده از دیگر خصوصیات این نرم افزار، کاربران را قادر به ساخت صحنه های بسیار پیجیده تر خواهد نمود.

پیشیبانی از موتور رندرینگ Vray , Mental Ray , Octane Render (live) و دیگر موتورهای با توجه به سادگی ساختار مدلها امکان پذیر بوده و میتوانید با توجه به ورود Massive 5 به درون محیط 3ds Max از تمامی موتورهای رندرینگ دیگر نیز برای رندرینگ کاراکترها استفاده کنید زیرا از این پس، بعد از ورود صحنه های Massive 5 به این نرم افزار، تفاوتی بین دیگر ساختارها و مدلهای مکس و Massive 5 نخواهد بود.قبل از اینکه Massive 5 اقدام به معرفی پلاگین 3ds max نماید، MassiveImporter یک پلاگین از شرکت Domingos Silva برای ورود صحنه های Massive به نرم افزار 3ds Max بود که به خوبی از عهده این کار بر می امد. اما در Massive 5 دیگر نیازی به این پلاگین ندارید و میتوانید از این نرم افزار به راحتی استفاده نمایید.تاریخ عرضه این نرم افزار تا چند ماه آینده عنوان شده است.

massive_03.jpg
بر گرفته از سایت http://dfm.ir

پیوست ها

• massive_00_thumb_medium670_0.jpg
    massive_00_thumb_medium670_0.jpg
    24.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • massive_01_thumb_medium670_0.jpg
    massive_01_thumb_medium670_0.jpg
    46 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • massive_02_thumb_medium670_0.jpg
    massive_02_thumb_medium670_0.jpg
    124 کیلوبایت · بازدیدها: 5

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
با اجازه ی مدیران
دوست عزیز تشکر فراوون از زحمتت ولی فکر نمیکنی اینجا فروم مایا ست و دور از قوانین یه نرم افزار به طور کلی توی فروم غیر مربوطش معرفی بشه و در موردش مطالب گذاشته بشه؟ حتما قصد شما خیر بوده ولی لازم نیست برای آگاه کردن دیگران لقمه رو بذاری تو دهن کسی. هر کی دنبال مطلبی باشه پیداش میکنه. چون دیده بودم این مطلب رو جای دیگه هم گذاشتی رفیق.

باز تشکر از زحمتت و معذرت از تو و مدیران سایت.
حق یارت :rose:

آخرین ویرایش:
سلام
با اجازه ی مدیران
دوست عزیز تشکر فراوون از زحمتت ولی فکر نمیکنی اینجا فروم مایا ست و دور از قوانین یه نرم افزار به طور کلی توی فروم غیر مربوطش معرفی بشه و در موردش مطالب گذاشته بشه؟ حتما قصد شما خیر بوده ولی لازم نیست برای آگاه کردن دیگران لقمه رو بذاری تو دهن کسی. هر کی دنبال مطلبی باشه پیداش میکنه. چون دیده بودم این مطلب رو جای دیگه هم گذاشتی رفیق.

باز تشکر از زحمتت و معذرت از تو و مدیران سایت.
حق یارت :rose:

سلام.اولا که تو این سایت فروم تخصصی مربوط به این نرم افزار وجود نداره و در ضمن اگر شما هم بری دنبالش می تونی یه ربطی با نرم افزار های دیگه براش پیدا کنی.
با تشکر.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
ببخشید اگه مدیران هم بودن اینجوری جوابشون رو می دادین؟ تو هر فروم این قانونه که یه مطلب رو یه جا بذارید نه چند جا رفیق کاری که شم الان انجامش دادین. و شما هم میتونید مطالبتون رو اینجا ابزارهای سه بعدی

و اینجا
ابزارهای سه بعدی
قرار بدین.

در آخر من دوستان بیان کردم خوب نیست اینجوری ((
در ضمن اگر شما هم بری دنبالش می تونی یه ربطی با نرم افزار های دیگه براش پیدا کنی
)) با شخصی که دوستانه باهاتون حرف زده صحبت کنید.
بله همه ربطش رو میدونن ، همه نرم افزارها به هم ربط دارن پس به نظر شما چون مایا و مکس بیشترین تقابل رو با هم دارن باید مالبش ایجا نوشته بشه؟!! هم جایی برای ابزار ها هست و هم شما این پست رو چند جا گذاشتین.

ممنون و معذرت با اگه بهتون بر خورد حق یارتون

سلام
ببخشید اگه مدیران هم بودن اینجوری جوابشون رو می دادین؟ تو هر فروم این قانونه که یه مطلب رو یه جا بذارید نه چند جا رفیق کاری که شم الان انجامش دادین. و شما هم میتونید مطالبتون رو اینجا ابزارهای سه بعدی

و اینجا
ابزارهای سه بعدی
قرار بدین.

در آخر من دوستان بیان کردم خوب نیست اینجوری ((
در ضمن اگر شما هم بری دنبالش می تونی یه ربطی با نرم افزار های دیگه براش پیدا کنی
)) با شخصی که دوستانه باهاتون حرف زده صحبت کنید.
بله همه ربطش رو میدونن ، همه نرم افزارها به هم ربط دارن پس به نظر شما چون مایا و مکس بیشترین تقابل رو با هم دارن باید مالبش ایجا نوشته بشه؟!! هم جایی برای ابزار ها هست و هم شما این پست رو چند جا گذاشتین.

ممنون و معذرت با اگه بهتون بر خورد حق یارتون

همانطور که خودتونن هم قوانین رو خوندید , تو سایت ,حوزه اختیارات هر کسی مشخص شده و من هم خالی از خطا نیستم و در صورت بروز خطا اونها هم به وظیفه خودشون عمل خواهند کرد و به کاربر تذکر می دن.و دیگه لازم نیست که کاربرای دیگه در مورد لقمه دیگران تصمیم بگیرند.
در آخر هم , اگه نوشتار من باعث دلخوری شما شد , به نوبه خودم عذر می خوام.من هم خدای ناکرده قصد بی احترامی به کسی رو ندارم.
موفق باشید.

اتفاقا خیلی هم مطلب جالب و به جایی بود، حالا جاش زیاد مهم نیست و این که چند جا گفته شده خود مطلب رو حالشو ببر

ehsan_62

Well-Known Member
من 3 ساعت دارم سعی ميکنم ببينم ربط اين پلاگين با مايا چيه ؟!!! :lol:

آخرش فهميدم اين برای مکس هستش !!!

خود مکس که انجمن جدايی داره ! چرا اينجا !

اولا که این برنامه پلاگین نیست و stand alone هست و به همین خاطر هیچ رابطه مستقیمی با مایا نداره .دوما اینکه برای مکس هم نیست ,اگر چه تو این نسخه آخری که معرفی شده , پلاگینی برای مکس به خاطر وارد کردن شبیه سازی های انجام شده به داخل مکس , قرار دادند.

maya_22

Well-Known Member

احسان جان همونجور که گفته شد این برنامه فوقالعاده قوی و جدا برای شبیه سازی جمعیت و.. هست تو سایتش میتونید نمونه کارای که باهاش ساخته شده را ببینید مثل هپی فیت و..

با مایا هم هم ربطش اینه میتونی بعد شبیه سازی اون تعداد کارکتر مثلا 100 تا را وارد مایا کنید بعد نسبت دادن کارکتراتون به اسکلتها شبیه سازی تون رندر بگیرید
البته خودشم میشه مستقیم رندر گرفت ولی من نتونستم

هرچند خود مایا هم پلاگینهایی براش هست اینکاررا بکنه

این برنامه ها برای مایا و.. ساخته شده تنهایی کاربرد ندارن مخصوصا تو انیمیشن و پست پراداکشن ها و هنگام رندر
اینم پلاگینش برای مایا

http://www.sendspace.com/file/jbo4pq

davoodice

Well-Known Member
اقا حالا ایشون یه مطبی گذاشته دستش درد نکنه ما هم که مایا کاریم با مسیو آشنا شدیم

سخت نگیرید بابا بی خیال

جدیدترین ارسال ها

بالا