معرفی یه ترفند برای طراحان 3 بعدی!مهم و کاربردی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad@er

Well-Known Member
سلام دوستان خسته نباشید!
امروز تصمیم گرفتم یه ترفند که خودم 2 ساله ازش استفاده می کنم و خیلی ازش لذت می برم رو بهتون معرفی کنم!
البته اصلا تصمیم به شیرش نداشتم ولی دیدم برای خیلی ها لازمه!
حتما تا حالا شده که بیشتر از 24 تا متریال احتیاج داشتید ولی نتونستید بسازید!
خوب الان یه کد رو بهتون معرفی می کنم که باهاش بتونید هزاران متریال بسازید و به جسمتون بدید و هیچ تخصصی نمی خاد حتی کسی که مکس رو بلد نیست هم می تونه این کار رو کنه.
کار این کد اینه که وقتی پانل متریالت پر شد همه رو خالی می کنی و متریال ها به جسمت می مونه یعنی وقتی متریال ها رو پاک می کنی از روی جسمت پاک نمیشه!
اگر هم دوباره به اون متریال احتیاج داشتی می تونی با قطره چکون دوباره بگیریش!
اول روی کیبرد f11 رو بزنید تا مکس اسکرایپت بازشه!
بعد کد زیر رو توش بزنید!
for i = 1 to 24 do (meditmaterials = standardmaterial())
بعد اینتر کن حالا کل متریالات پاک شدن و می تونی دوباره متریال بسازی!
با این ترفند یه دفه 144 تا متریال ساختم!
و به کارم دادم!:green:

اگر خاصی تشکر کنی!
یا بحث کنی بیا به این انجمن!

سوالات رو فقط اونجا جواب می دم!انجمن تخصصی طراحی سه بعدی و انیمیشن سازی!:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
ممنون بابت اشتراک دانش، اما احتیاجی به این کار نبود، منوی options خود متریال ادیتور این گزینه رو داره...

mohammad@er

Well-Known Member
از هر کی می پرسیدم میگفت نمیشه!
حتی استادم!
ولی این کد ثمره ماه ها تلاش و جستجو من بود!
هر کی خوشش اومد یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرسته!

nc_hamid

Member
سلام
اینکه نیت کردی و اطلاعاتت رو به اشتراک گذاشتی دنیا دنیا ارزش داره . چون خیلی ها هستند اطلاعات خیلی کوچیکشون رو هم برای خودشون نگه می دارن .
همون طور که دوستان گفتن این Option تو مکس هست و احتیاجی به این اسکریپت نیست .
در واقع در مورد این مطلب از پایه دچار اشتباه شدی مثل خیلی های دیگه . وقتی متریال ساخته می شه توی مکس برا خودش تعریف جدایی از اونی که تو متریال ادیتور می بینی داره .
اما از دیدگاه دیگه شما یه Script اینجا گذاشتی که میگی حاصل کلی جستجوته . خیلی هم خوبه . اما این اسکریپت می تونه خیلی بهت ایده بده . من خودم برای یاد گرفتن مکس اسکریپت از همینجا شروع کردم . یه اسکریپت دیدم و رفتم دنبال ماجرا .
می تونی از همینجا شروع کنی و اسکریپت نویسی رو کار کنی تا بعد از اون خودت برای گیرات برنامه بنویسی نه سرفن یه رانر باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا